Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos suknelės

S - M dydis, Zara
vartotojo įkelta nuotrauka
30 eur
Atsakyti
Oasis jeans suknelė - tunika - ilgi marškiniai VIENAME atvežti iš užsienio mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas wub.gif Mielą mėlynos spalvos audinuką puošia dailios gėlytės wub.gif Priekis padailintas karbatkėlėmis wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės taip pat. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NEW LOOK firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Priekis dailiai paklostuotas wub.gif Į juosmenuką įsiveria dirželis wub.gif Stilinga wub.gif Apačia dailiai krenta klostelėmis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 +cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
KALIKO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas puikiai tinka VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Stilinga spalvų bei raštų gama - juoda - balta wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
nurum firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas elegantiškas modeliukas puikiai TINKANTIS ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Nugarytė pilka - priekis padailintas stilingomis baltomis gėlėmis wub.gif Madingai paaukštinta apykaklė wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingis ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja, garsaus skandinavų prekės ženklo Cream suknelė, tiktų XS-S dydžiui.
Viskozė su elastanu, spalvos realiai ryškesnės, labai gražios, rudeninės wub.gif Kaina - 13 eurų, Vilnius, siunčiu
4u.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Šiame psl. parduodama už 35 eurus ax.gif
https://www.madingaa...suknele-10.html

Atsakyti
Michael kors boxy tee studded shift dress, 6 usa ydis, nauja su etketem, pradine kaina 198 dol, parduodu uz 45 eur
krutine 50 cm, ilgis 90 cm, klubai 54x2
Atsakyti
denim co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai garintas džinsinis audinukas wub.gif Priekį puošia mielas kišenukas wub.gif Nuo juosmens audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku stilingai įsiūtu įšorėje wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų bei raštų audinukas wub.gif Madingai sukirpta apykaklė - V forma wub.gif Modeliukas turi dirželį wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Per krūtinę apie 47 cm. Po krūtine - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jcrew Tall long-sleeve dress in floral lace, dydis 10 Tall. Matinių nėrinių juoda suknelė su pamušalu. Kaina - 32 eur.

Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 48 cm,
Liemuo - 40 cm,
Visas ilgis - 99 cm.

Trixxi printed french terry dress, dydis L (pamažinta, labiau atitinka M). Smagi trikotažinė suknelė, į komplektą įeina ir juodas tamprus diržas. Kaina - 15 eur. 10 eur.

Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm
Liemuo - 37 cm, gali nemažai temptis
Visas ilgis - priekyje 85 cm, gale - 102 cm.

Yoox pirkta nauja Italijos dizainerių Jucca suknelė iš 100 proc. šilko wub.gif Labai maloni prie kūno, atrodo prabangiai, kainavusi labai daug. Dydis etiketėje - L, bet labiau atitinka M, europietišką 40 dydį (žr. išmatavimus). Rankovės pilno ilgio, pečiai nuleisti, geriausiai atrodys vilkima kaip šiek tiek oversize. Kaina - tik 34 eur. 32 e.

Išmatavimai:
Krūtinė - 49 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 85 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
nauja su etiketem ASOS suknele, dydis Petite UK8 (XS)

35 eur

ASOS suknele RARE CHIFFON FLUTED SLEEVE MINI SHIFT DRESS

spalva MOCHA kaip pirmoj foto
dydis UK8 (XS)

15,00 €

ASOS suknelė MINI DRESS WITH SIDE PEPLUM

spalva NAVY (tamsiai mėlyna), dydis UK8 (XS)

17,00 €

ASOS suknelė
dydis UK8 (XS), 17,00 €

TFNC juodo veliuro suknelė

dydis UK8 (XS), 15,00 €
Atsakyti
Studio anneloes firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Audinuką puošia nuostabios spalvos ir raštai wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Šonai paraukti wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti