S - M dydis, Zara
30 eur
Oasis jeans suknelė - tunika - ilgi marškiniai VIENAME atvežti iš užsienio Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas Mielą mėlynos spalvos audinuką puošia dailios gėlytės Priekis padailintas karbatkėlėmis Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės taip pat. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
NEW LOOK firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Priekis dailiai paklostuotas Į juosmenuką įsiveria dirželis Stilinga Apačia dailiai krenta klostelėmis Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 +cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
KALIKO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas puikiai tinka VISIEMS SEZONAMS Stilinga spalvų bei raštų gama - juoda - balta Madingas 3/4 rankovių ilgis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
nurum firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas elegantiškas modeliukas puikiai TINKANTIS ŠALTAJAM SEZONUI Nugarytė pilka - priekis padailintas stilingomis baltomis gėlėmis Madingai paaukštinta apykaklė Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingis ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja, garsaus skandinavų prekės ženklo Cream suknelė, tiktų XS-S dydžiui.
Viskozė su elastanu, spalvos realiai ryškesnės, labai gražios, rudeninės Kaina - 13 eurų, Vilnius, siunčiu
Šiame psl. parduodama už 35 eurus
https://www.madingaa...suknele-10.html
Viskozė su elastanu, spalvos realiai ryškesnės, labai gražios, rudeninės Kaina - 13 eurų, Vilnius, siunčiu
Šiame psl. parduodama už 35 eurus
https://www.madingaa...suknele-10.html
Michael kors boxy tee studded shift dress, 6 usa ydis, nauja su etketem, pradine kaina 198 dol, parduodu uz 45 eur
krutine 50 cm, ilgis 90 cm, klubai 54x2
krutine 50 cm, ilgis 90 cm, klubai 54x2
denim co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai garintas džinsinis audinukas Priekį puošia mielas kišenukas Nuo juosmens audinukas dailiai paklostuotas Nugara užsisega užtrauktuku stilingai įsiūtu įšorėje Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų bei raštų audinukas Madingai sukirpta apykaklė - V forma Modeliukas turi dirželį Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Per krūtinę apie 47 cm. Po krūtine - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew Tall long-sleeve dress in floral lace, dydis 10 Tall. Matinių nėrinių juoda suknelė su pamušalu. Kaina - 32 eur.
Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 48 cm,
Liemuo - 40 cm,
Visas ilgis - 99 cm.
Trixxi printed french terry dress, dydis L (pamažinta, labiau atitinka M). Smagi trikotažinė suknelė, į komplektą įeina ir juodas tamprus diržas. Kaina - 15 eur. 10 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm
Liemuo - 37 cm, gali nemažai temptis
Visas ilgis - priekyje 85 cm, gale - 102 cm.
Yoox pirkta nauja Italijos dizainerių Jucca suknelė iš 100 proc. šilko Labai maloni prie kūno, atrodo prabangiai, kainavusi labai daug. Dydis etiketėje - L, bet labiau atitinka M, europietišką 40 dydį (žr. išmatavimus). Rankovės pilno ilgio, pečiai nuleisti, geriausiai atrodys vilkima kaip šiek tiek oversize. Kaina - tik 34 eur. 32 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 49 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 85 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 48 cm,
Liemuo - 40 cm,
Visas ilgis - 99 cm.
Trixxi printed french terry dress, dydis L (pamažinta, labiau atitinka M). Smagi trikotažinė suknelė, į komplektą įeina ir juodas tamprus diržas. Kaina - 15 eur. 10 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm
Liemuo - 37 cm, gali nemažai temptis
Visas ilgis - priekyje 85 cm, gale - 102 cm.
Yoox pirkta nauja Italijos dizainerių Jucca suknelė iš 100 proc. šilko Labai maloni prie kūno, atrodo prabangiai, kainavusi labai daug. Dydis etiketėje - L, bet labiau atitinka M, europietišką 40 dydį (žr. išmatavimus). Rankovės pilno ilgio, pečiai nuleisti, geriausiai atrodys vilkima kaip šiek tiek oversize. Kaina - tik 34 eur. 32 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 49 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 85 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
nauja su etiketem ASOS suknele, dydis Petite UK8 (XS)
35 eur
ASOS suknele RARE CHIFFON FLUTED SLEEVE MINI SHIFT DRESS
spalva MOCHA kaip pirmoj foto
dydis UK8 (XS)
15,00
ASOS suknelė MINI DRESS WITH SIDE PEPLUM
spalva NAVY (tamsiai mėlyna), dydis UK8 (XS)
17,00
ASOS suknelė
dydis UK8 (XS), 17,00
TFNC juodo veliuro suknelė
dydis UK8 (XS), 15,00
35 eur
ASOS suknele RARE CHIFFON FLUTED SLEEVE MINI SHIFT DRESS
spalva MOCHA kaip pirmoj foto
dydis UK8 (XS)
15,00
ASOS suknelė MINI DRESS WITH SIDE PEPLUM
spalva NAVY (tamsiai mėlyna), dydis UK8 (XS)
17,00
ASOS suknelė
dydis UK8 (XS), 17,00
TFNC juodo veliuro suknelė
dydis UK8 (XS), 15,00
Studio anneloes firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS Audinuką puošia nuostabios spalvos ir raštai Priekis stilingai sumetamas Šonai paraukti Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ