Vites firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką priekyje apačioje puošia daili detalė - kišenukų imitacijos Nugaroje - viršuje kišenukas užsisegantis sagute Nugaroje ties juosmenuku yra ir dirželis Modeliukas madingai susisega per visą priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 6. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
VAVITE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabios spalvos ir raštai Realybėje spalvos tamsesnės Rankovės bei nugarytė susisega sagomis apsiūtomis tokiu pat audinuku Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. AUDINUKAS TAMPRUS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 65 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Jcrew Tall long-sleeve dress in floral lace, dydis 10 Tall. Matinių nėrinių juoda suknelė su pamušalu. Kaina - 32 eur.
Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 48 cm,
Liemuo - 40 cm,
Visas ilgis - 99 cm.
Land's end canvas suknelė. Dydis 6, bet į didesnę pusę, atitinka maždaug 40 europietišką dydį, dirželis neįeina. Suknelė pasiūta labai kokybiškai, su medvilniniu pamušalu ir kilputėmis, kad liemenėlės petnešėlės nenuslystų. Priklausomai nuo aksesuarų gali tikti ir progai, ir kasdienai Kaina - 33 eu. 23 eur.
Išmatavimai:
Per krūtinę - 46 cm.
Visas ilgis - 98 cm.
Trixxi printed french terry dress, dydis L (pamažinta, labiau atitinka M). Smagi trikotažinė suknelė, į komplektą įeina ir juodas tamprus diržas. Kaina - 15 eur. 10 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm
Liemuo - 37 cm, gali nemažai temptis
Visas ilgis - priekyje 85 cm, gale - 102 cm.
Max&Cleo tamsiai pilka tampri suknelė, dydis 8. Suknelė pasiūta iš labai kokybiško tvirto ir švelnaus ponte trikotažo, su pamušalu, netraukia pūkų ir nesiglamžo. Ties liemeniu nuo šonų eina tampri juosta, kuri dailiai pabrėžia figūrą. Kaina - 34 eur. 29 eur.
Išmatavimai (gali temptis po kelis cm):
Krūtinė - 45 cm
Liemuo - 38 cm
Klubai - 50 cm
Visas ilgis - 93 cm.
Nauja, Italijos dizainerių Jucca suknelė iš 100 proc. šilko Labai maloni prie kūno, atrodo prabangiai, kainavusi labai daug. Dydis etiketėje - L, bet labiau atitinka M, europietišką 40 dydį (žr. išmatavimus). Rankovės pilno ilgio, pečiai nuleisti, geriausiai atrodys vilkima kaip šiek tiek oversize. Kaina - tik 34 eur. 32 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 49 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 85 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Nauja 42 dydis massimo dutti (artikulas 6680945401, moketa 100e) suknele, medziaga liocelis, labai grazi ir super patogi, deje man ankstoka per krutine, kaina 75 e 60e
naujos kolekcijos taciau tinkle nera niekur net uzsienyje, deje nesirystu nesioti, nes man visgi ankstoka per krutine
Nauji 37 dydzio Ecco S8 batukai is ecco true indigo kupranugario odos, labai grazus spalva kaip tamsaus dzinso su geltonu siuliuku,
vidpadis 24,2 cm, manau gerai tiktu plius minus apie 23 cm pedai su keliu mm paklaida i abipuses. max manau tinkami iki 23,5 cm pedai, kad liktu isaugimui
kaina 60 e
https://www.amazon.d...B...;th=1&psc=1
naujos kolekcijos taciau tinkle nera niekur net uzsienyje, deje nesirystu nesioti, nes man visgi ankstoka per krutine
Nauji 37 dydzio Ecco S8 batukai is ecco true indigo kupranugario odos, labai grazus spalva kaip tamsaus dzinso su geltonu siuliuku,
vidpadis 24,2 cm, manau gerai tiktu plius minus apie 23 cm pedai su keliu mm paklaida i abipuses. max manau tinkami iki 23,5 cm pedai, kad liktu isaugimui
kaina 60 e
https://www.amazon.d...B...;th=1&psc=1
Nauja , labai stilinga NUMPH džinsinė suknelė džinas kokybiškas , neskystas , bet elastingas , fainas modelis , susisega per visą ilgį dydis 34 , kaina 38 eurai
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo 2-BIZ kokteilinė suknelė elegantiškas , subtiliai liemenuotas modelis , klubai laisvi petukai stilingai truputį apnuoginti viršutinis audinys : kokybiški nėriniai , su pamušalu , labai graži tamsiai mėlyna spalva dydis M , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis M , kaina 50 eurų
Nauja, labai stilinga trikotažinė suknelė tiesus modelis , tamsiai mėlyna spalva , nėra trumpa trikotažas neskystas , neišryškina ko nereikia dydis M , kaina 24 eurai
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo 2-BIZ kokteilinė suknelė elegantiškas , subtiliai liemenuotas modelis , klubai laisvi petukai stilingai truputį apnuoginti viršutinis audinys : kokybiški nėriniai , su pamušalu , labai graži tamsiai mėlyna spalva dydis M , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis M , kaina 50 eurų
Nauja, labai stilinga trikotažinė suknelė tiesus modelis , tamsiai mėlyna spalva , nėra trumpa trikotažas neskystas , neišryškina ko nereikia dydis M , kaina 24 eurai
Nauja, atsiųsta iš JAV puošni Adrianna Papell suknelė. Nėriniai ir trikotažinis kūno spalvos pamušalas, labai kokybiška. Dydis US6. Tiks maždaug S/M. Visas ilgis 90, krūtinė 48, liemuo 43, klubai 50. Kaina 60.
Papildyta:
Nauja, su etikete Marina ilga nėrinių suknelė, siuvinėta žvyneliais, su pamušalu. Tiek nėrinių sluoksnis, tiek pamušalas tempiasi. US 6 dydis. Galima skalbti rankomis. Viršutinis sluoksnis iš 90% nailono ir 10% elastano, pamušalas iš poliesterio. Pradinė kaina 169$, pirkta su labai didele nuolaida. Tiks ir labai aukštoms. Visas ilgis 145, pečiai 34, rankovė nuo peties 58, krūtinė 45, bet audinys tempiasi ir yra įsiuvai krūtinei, klubai 50, liemuo 36, plotis apačioje 77. Sakyčiau tiks 40/42 dydžiui. Spalva cobalt (gražiai, sodriai mėlyna), labai puošnisi atrodo. Labai gaila, bet man, nešiojančiai 36/38 dydį, per didelė. Kaina 25 .
Papildyta:
Nauja, su etikete Marina ilga nėrinių suknelė, siuvinėta žvyneliais, su pamušalu. Tiek nėrinių sluoksnis, tiek pamušalas tempiasi. US 6 dydis. Galima skalbti rankomis. Viršutinis sluoksnis iš 90% nailono ir 10% elastano, pamušalas iš poliesterio. Pradinė kaina 169$, pirkta su labai didele nuolaida. Tiks ir labai aukštoms. Visas ilgis 145, pečiai 34, rankovė nuo peties 58, krūtinė 45, bet audinys tempiasi ir yra įsiuvai krūtinei, klubai 50, liemuo 36, plotis apačioje 77. Sakyčiau tiks 40/42 dydžiui. Spalva cobalt (gražiai, sodriai mėlyna), labai puošnisi atrodo. Labai gaila, bet man, nešiojančiai 36/38 dydį, per didelė. Kaina 25 .
Vila firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinta spalvų gama bei raštai Viršuje yra įverta guma kurios dėka dailiai susiklostuoja audinukas Modeliukas turi dirželį Yra nusegamos petnešėlės. Nuo pažastuko iki pažastuko - 37 cm. TEMPIASI IKI 47 CM. Bendras ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M L.O.G.G. firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinta spalvų bei raštų gama Stilingai sukirptos rankovės bei apykaklė Apačioje šonuose yra skeltukai Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 93 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M L.O.G.G. firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinta spalvų bei raštų gama Stilingai sukirptos rankovės bei apykaklė Apačioje šonuose yra skeltukai Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 93 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai stilinga , išskirtinio modelio suknelė modeliukas liemens neaptempiantis , bet nestorina rankovės labai stilingai sutrauktos trikotažas kokybiškas , neskystas dydis 36 , kaina 26 eurai
Nauja , nuostabi InWear suknelė labai kokybiško , elastingo , neskysto audinio gražus , stilingas modeliukas ilgom rankovėm dydis M kaina 38 eurai
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis M , kaina 30 eurų
Nauja , nuostabi InWear suknelė labai kokybiško , elastingo , neskysto audinio gražus , stilingas modeliukas ilgom rankovėm dydis M kaina 38 eurai
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis M , kaina 30 eurų
UNIQLO SUKNYTĖ (L) NAUJA
Puiki suknytė mėgstančioms kokybę ir minimalizmą
Minkštos medvilnės, tokia kaip plona flanelė.
Dailus klasikinis modelis. Gražiai atrodytų prie ilgų batų
20eur
UCB firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas tinka VISIEMS SEZONAMS Stilingai sukirptos rankovės Suknelė turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
River Island firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vario spalvos modeliukas su dailia faktūra puikiai TINKA VISIEMS SEZOMAS Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 78 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ