Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos suknelės

NAUJA VIX GRAŽUOLĖ SUKNYTĖ, KAIP TIK ŠILTĖJANTIEMS ORAMS 4u.gif
ViX Swimwear 'Kristin' Print Cover-Up Maxi Dress (pradinė kainytė $198)

ATIDUOSIU UŽ 34 EUR SU SIUNTIMU (mokėta daugiau) 4u.gif
M DYDIS, sudėtis rayon

vartotojo įkelta nuotrauka
Žemiau skolinta nuotraukytė iš poshmark

Atsakyti
Nauja Aidan Mattox natūralaus šilko vakarinė suknia iki žemės, 10US dydis, atitinka 42EU. Petnešėlės reguliuojamo ilgio, nusisega, palei krūtinės juostą viduje silikono juostelė prilaikymui, nugaroje segasi vidine liemens juosta, užtrauktuku ir kabliuku. Pamušalas per visą ilgį. Sijoninė dalis prabangaus sunkaus žvilgančio natūralaus šilko, liemens dalis šifoninio natūralaus šilko. Sodri karališka mėlyna spalva. Suknios ilgis nugaroje 129cm, krūtinės apimtis 40x2cm, liemens apimtis 37x2cm, optimaliai tiks krūtinei 75D-80C. Kaina 100€.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 rugpjūčio 2018 - 15:51
Nauja su etiketėmis Little Mistress suknelė.
Dydis: UK 10 (tiks S/M).
Spalva: mėtinė.

ASOS

Vilnius, siunčiu į kitus miestus.
Kaina: 70 Eur (mažesnė nei puslapyje)
Atsakyti
Pendleton suknelė, 14 dydis, super kokybiška, medvilninė, neskysta medžiaga, su pamušalu. Pradinė kaina 168 dol., parduodu už 20 eurų. Be etikečių, bet nedėvėta nė karto.
Su mano 176 ūgiu ji beveik iki kelių.

Landsend suknelė, L Tall (14-16) dydis. 20 eurų. Oficialiame puslapyje jos nebėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 02 rugpjūčio 2018 - 14:30

Nauja, nepaprastai gražios spalvos suknelė, S dydis, bet man su mažu ūgiu S per didelė blink.gif tiktų S-M dydžiams 4u.gif Ilgis 93 cm, per pažastis 47, labai tampri 4u.gif Kaina - 26 eurai, Vilnius, siunčiu 4u.gif

Nauja, italų firmos Rinascimento suknelė, S dydis. Labai gražus ir prabangus rūbas bet kokiai vasaros šventei wub.gif Siųsta iš Yoox, nenešiota, bet be etiketės, nes man didoka per krūtinę. Labai gražios spalvos, Ozo firminėje parduotuvėje tokios apie 100 eurų kainuoja... Ties krūtine yra pakietinimai, laiko formą, nereikia liemenėlės. Liemuo 36-37 cm, sijonas nuo juosmens 48 cm, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Audinio sudėtis - medvilnė su keliais proc. elastano, su pamušalu sijono dalyje. Diržas nusiima, galima nešioti be jo 4u.gif Atiduodu už simbolinę kainą - 16 eurų, Vilnius, siunčiu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Paneles, gal kas gali man padeti, labai noriu nusipirkti sia Tommy Hilfiger suknele, pirkau ja prie 2 metus Lietuvoje parduotuveje, bandau ieskoti jos internete, matyt nemoku ieskoti... Padekit sumokesiu uz tarpininkavima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute***: 02 rugpjūčio 2018 - 15:56
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šokolado splavos pagrindą puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Madinga bei labai romantiška wub.gif Apačia paklostuota wub.gif Stilingai sukirptos rankovytės bei apykaklė wub.gif mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. MATUOT RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI mirksiukas.gif Per juosmenuką - 37 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2018 08 01, 11:27)
NAUJA VIX GRAŽUOLĖ SUKNYTĖ, KAIP TIK ŠILTĖJANTIEMS ORAMS 4u.gif
ViX Swimwear 'Kristin' Print Cover-Up Maxi Dress (pradinė kainytė $198)

ATIDUOSIU UŽ 34 EUR SU SIUNTIMU (mokėta daugiau) 4u.gif
M DYDIS, sudėtis rayon

PARDUOTA
Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas wub.gif Apačia dailiai plisuota wub.gif Yra stilingas diržas su sagtimi wub.gif mirksiukas.gif Prie apykaklės dvi sagutės - daili detalė wub.gif Jos atsisega mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Audinukas tamprus. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama wub.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Krūtinės sritis pastandinta - išlaiko dailią formą mirksiukas.gif wub.gif Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nugaroje viršuje taip pat įverta gumutė. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia nuostabios raudonos gėlės wub.gif Stilingą modeliuką puošia madingai sukirpta apykaklė wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. TEMPIASI IKI 53 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 41 cm. Stilingas ilgis - 105 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja, atsiųsta iš JAV puošni Adrianna Papell suknelė. Nėriniai ir trikotažinis kūno spalvos pamušalas, labai kokybiška. Dydis US6. Tiks maždaug S/M. Visas ilgis 90, krūtinė 48, liemuo 43, klubai 50. Kaina 60€.

Papildyta:
Nauja, su etikete Marina ilga nėrinių suknelė, siuvinėta žvyneliais, su pamušalu. Tiek nėrinių sluoksnis, tiek pamušalas tempiasi. US 6 dydis. Galima skalbti rankomis. Viršutinis sluoksnis iš 90% nailono ir 10% elastano, pamušalas iš poliesterio. Pradinė kaina 169$, pirkta su labai didele nuolaida. Tiks ir labai aukštoms. Visas ilgis 145, pečiai 34, rankovė nuo peties 58, krūtinė 45, bet audinys tempiasi ir yra įsiuvai krūtinei, klubai 50, liemuo 36, plotis apačioje 77. Sakyčiau tiks 40/42 dydžiui. Spalva cobalt (gražiai, sodriai mėlyna), labai puošnisi atrodo. Labai gaila, bet man, nešiojančiai 36/38 dydį, per didelė. Kaina 20 €.

Atsakyti
Parduodu M dydi olive spalvos Jcrew suknele. kaina 45 eur

https://www.jcrew.co...p;cartIndex=0su
Atsakyti