Jasper Conran firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvų gama - žalia - balta Dailus raštai Madingai sumetamas priekis - šių metų mada Priekis dailiai paklostuotas Klostės eina per visą priekį Modeliukas šonuose turi dailiai krentančius kišenukus - stlilinga bei labai patogu Taip pat šonuose yra diržiukai reguliuojantys apimtį Madingas rankovių 3/4 ilgis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 +cm. Po krūtine - 45 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 14. PAGAL PARAMETRUS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
nauja j,crew m dydis 35 eurai
capri collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas tamsiai juodos spavos modeliukas Nugarytė stilingai ilgesnė Modeliuko apačią puošia dailios karbatkėlės Viršus taip pat padailintas juostelėmis Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis Nugaroje viršuje įverta gumutė. Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. TEMPIASI IKI 45 cm. Ilgis -115 - 100 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
YRA LABAI PANAŠUS TOS PAČIOS FIRMOS 40 DYDŽIO MODEIUKAS
ATSAKYSIU I AZ
YRA LABAI PANAŠUS TOS PAČIOS FIRMOS 40 DYDŽIO MODEIUKAS
ATSAKYSIU I AZ
Nauja, su etiketemis, Asos suknelė. Medžiaga - neoprenas, dydis XS, spalva kaip nuotraukoje.
Kaina 40 eur
Nauja, su etiketėmis H&M suknelė, M dydis, po pažastim 51x2cm, rankovė nuo peties 63cm, suknelės ilgis 93cm. Tiesaus silueto, lengvai krentanti. 65% poliesteris, 34% viskozė, 3% vilna. Kaina 20.
Nauja LOFT suknelė, dydis US4, kaina 30 eur, Vilnius
447054_2222.jpg 32,27KB 0 Parsiųsta kartų
Nauja, labai graži J.CREW lininė suknytė, dydis - 0, kaina - 32Eur
Kaunas, galiu siųsti.
PIRKSIU 0 ar 2
Kaunas, galiu siųsti.
PIRKSIU 0 ar 2
The limited firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga samanų spalvytė Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas šilko audinukas lengvai krentantis klostelėmis Dar viena puošni detalė - dailiai suklostuotas viršus Nugarytėje yra užtrauktukas. Viršuje įverta gumutė bei iš vidinės pusės speciali lipni juostelė puikiai laiko modeliuką Per krūtinę - 38. TEMPIASI iki 44 - 45 cm. Per juosmenuką - 34 cm. llgis matuojant nuo aukščiausios vietos - 80 cm. Dydis - 4. ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
laROK firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvų gama Apačioje yra standesnio audinio pamušaliukas - ant viršaus lengvas šilko audinukas lengvai krentantis klostelėmis Dar viena puošni detalė - dailiai suklostuotas viršus BEI juostelėmis susirišantis viršus Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - SILK. Per juosmenuką - 35 cm. llgis matuojant nuo aukščiausios vietos be petnešėlių - 73 cm. Sijonuko ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Morgan&Co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga rožių spalva papuošta juodomis iškiliomis barchato gėlėmis Gėlės iš atlaso puošia ir juosmenuką Labai dailiai susimeta modeliuko apačia Modeliukas turi pamušaliuką ir stilingai prie jo prisiūtą tiulinį kantą Nugarytėje yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 5/6. ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ