Klass collection firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Audinuką puošia žavios gėlės bei taikli spalvų gama Madingas 3/4 rankovyčių ilgis Jų kantai dailiai atsilenkia Modeliukas susisega priekyje iki juosmenuko sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Per juosmenuką - 46 cm. Per klubiukus apie 60 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 113 cm. Dydis - 16. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 14 DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja labai graži ir stilinga italška MAIDOMA suknelė elegantiškas modelis , atrodo tarsi palaidinė su sijonuku , dirželio dalis tokia perpinta , alia odinė , elastinga :super audinys neskystas , neišryškina ko nereikia :super realiai labai graži suknelė dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 15 EURŲ
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Nauja , labai stilinga ir faina mėlyna suknelė tiesus modeliukas ilgomis rankovėmis , labai stilingai dekoltuota nugarytė trikotažas elastingas , dydis M , kaina 15 eurų
Nauja , stilinga , elegantiška suknelė aukštu kaklu nėra trumpa , tiesus modeliukas , juosmuo reguliuojasi šniūreliu dydis S , kaina 20 eurų
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Nauja , labai stilinga ir faina mėlyna suknelė tiesus modeliukas ilgomis rankovėmis , labai stilingai dekoltuota nugarytė trikotažas elastingas , dydis M , kaina 15 eurų
Nauja , stilinga , elegantiška suknelė aukštu kaklu nėra trumpa , tiesus modeliukas , juosmuo reguliuojasi šniūreliu dydis S , kaina 20 eurų
Old navy S d nauja,su pamusalu,graziu vasarisku spalvu, tik 16 eur
ilgis 81 cm, krutine 44 vm
Mamoo naujas S d suknele, moketa 65 eur, tiks s/m, atiduodu uz 48 eur
ilgis 81 cm, krutine 44 vm
Mamoo naujas S d suknele, moketa 65 eur, tiks s/m, atiduodu uz 48 eur
QUOTE(Vijolyte @ 2017 11 19, 14:35)
Nauja, nedevėta, prabangiai atrodanti Ellen Trace suknelė su diržiuku.
Labai gera sudėtis - 43% rayon, 35% medvilnė, 22% nailonas.
Dydis - US6, atitinka EU38-40.
Kaina - 40 eur. Dabar tik 29eur! Kaunas.
Laba, neduoda man jums asmenines zinutes parasyti. Gal galite susiekti nr 860308989
Artėjančioms žiemos šventėms nauja, su etikete Marina ilga nėrinių suknelė, siuvinėta žvyneliais, su pamušalu. Tiek nėrinių sluoksnis, tiek pamušalas tempiasi. US 6 dydis. Galima skalbti rankomis. Viršutinis sluoksnis iš 90% nailono ir 10% elastano, pamušalas iš poliesterio. Pradinė kaina 169$, pirkta su labai didele nuolaida. Tiks ir labai aukštoms. Visas ilgis 145, pečiai 34, rankovė nuo peties 58, krūtinė 45, bet audinys tempiasi ir yra įsiuvai krūtinei, klubai 50, liemuo 36, plotis apačioje 77. Sakyčiau tiks 40/42 dydžiui. Spalva cobalt (gražiai, sodriai mėlyna), labai puošnisi atrodo. Labai gaila, bet man, nešiojančiai 36/38 dydį ji gerokai per didelė. Kaina 29 .
Pirkta čia:
https://www.nordstro...uct/...01.4.0"}
MODA at George firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deje didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Priekyje po krūtine įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą - sukuria lengvai krentančias klosteles Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 62 cm. Per juosmenuką apie 56 cm. Per klubiukus apie 65 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. MODELIUKAS PLATĖJANTIS NUO KRŪTINĖS Ilgis - 88 cm. Dydis - 18, BET PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 14 DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
InWear nauja suknelė - tunika atvežta iš užseinio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS JUODA - BALTO SMĖLIO SPALVYTĖS Stilingai ir labai taikliai suderinti raštai Madinga rankovių forma Jų kantai susiriša juostelėmis į mielus kaspinukus Dailiai sukirpta nugarytė Labai jaukus švelnus audinukas: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , nuostabi , išskirtinė itališka MAIDOMA suknelė labai gražus , liemens neptempiantis modelis , ant viršaus pridėta tokia alia skraistė :super labai gražus spalvų deinys dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Nauja , labai stilinga ir elegantiška juoda suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai
Nauja , nuostabi , išskirtinė itališka MAIDOMA suknelė labai gražus , liemens neptempiantis modelis , ant viršaus pridėta tokia alia skraistė :super labai gražus spalvų deinys dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Nauja , labai stilinga ir elegantiška juoda suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai
NEW SUNCHIN firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Puošnus modeliukas - skater tipo Šių bei kitų metų madingiausia spalva - RAUDONA Priekis papuoštas dailiomis gėlytėmis Viršus dailiai paklostuotas Nuo juosmenuko audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis Ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ