Michael Kors Nauja su visais ipakavimais originali (pirkta is dillards.com is jav per tarpininkes) Hamilton (kodukas pasiziurejimui internete 38F6GHMS3L) saffiano oda juoda su auksinemis detalemis. Labai geras dydis, zemesne siek tiek nei iprastas Hamiltonas, taciau pakankamai didele (mano matavimais aukstis apie 26 cm. plotis apie 34.cm, prie sio modeliuko saugojimo maiselis nepriklauso), pradine kaina 358 dol., man kainavo 171 Eur su visomis nuolaidomis, parduodu us 158 Eur gal kam dar truksta Keledines dovanos
Labutis,
Parduodama nauja Trussardi rankinė, pirkta per išpardavimus, dėl to mažesnė kaina:
Galite pamatyti čia:
https://www.vinted.l...ussardi-rankine
AŽ ;)
Parduodama nauja Trussardi rankinė, pirkta per išpardavimus, dėl to mažesnė kaina:
Galite pamatyti čia:
https://www.vinted.l...ussardi-rankine
AŽ ;)
[quote=SADNESS,2016 12 14, 21:45]
[quote=SADNESS,2016 12 09, 18:37]
orginali nauja vince camuto, parduodu uz puse kainos 45eurai 38
orginali marc jabobs by marc jacobs rankine, dveta tikrai nedaug, 50 euru 45
[/quote]
[quote=SADNESS,2016 12 09, 18:37]
orginali nauja vince camuto, parduodu uz puse kainos 45eurai 38
orginali marc jabobs by marc jacobs rankine, dveta tikrai nedaug, 50 euru 45
[/quote]
Parduodu porą kartų išeitą, originalią, nuostabią, safiano odos Mk Selma Medium rankinę. Rankinė pirkta Macy's, per tarpininkę :-)
Būklė nepriekaištinga
139 Eur
Ukmergė
Būklė nepriekaištinga
139 Eur
Ukmergė
http://www.stories.c...765-128455650.1
Nauja, su etiketem naturalios odos rankine &Other Stories- 70, siu metu kolekcija-reali kaina 110. Nera didele,bet ir ne visai mazute.
QUOTE(zilmin @ 2016 12 20, 19:16)
Nauja su visais ipakavimais originali (pirkta is dillards.com is jav per tarpininkes) Hamilton (kodukas pasiziurejimui internete 38F6GHMS3L) saffiano oda juoda su auksinemis detalemis. Labai geras dydis, zemesne siek tiek nei iprastas Hamiltonas, taciau pakankamai didele (mano matavimais aukstis apie 26 cm. plotis apie 34.cm, prie sio modeliuko saugojimo maiselis nepriklauso), pradine kaina 358 dol., man kainavo 171 Eur su visomis nuolaidomis, parduodu us 158 Eur gal kam dar truksta Keledines dovanos
iki savaites pabaigos 148 eur turiu rankines realias foto, rankine kur kas dailesne nei skelbimo foto, kas rimtai domisi atsiusiu
nauja su etiketem, maiseliu, ORGINALI, 127
Details
Partial gold-tone chain accents hold a leather crafted tote high with a spacious interior to carry necessities from work to home.
- Dual chain handles
- Zip top closure
- Interior features two media slip pocket and one zip wall pocket
- Approx. 10" H x 15" W x 5" D
- Approx. 11" handle drop
- Imported
Materials
Leather exterior, textile lining
Parduodu labai grazia naturalios odos firmine is UK L.Credi rankine tvirta,laikanti forma naturali oda,tinka nesiot ir ant peties ir per peti ir rankoje, apacioje L. Credi uzrasas, kaina 75 eur ( moketa 159 svarai) p.s. vienoj vietoj kur etikete rankines sone yra mazas minimalus odos ibrezimas, bet visiskai jo nesimato,nebent atidziai apziurinejant,tokia jau pirkau.