QUOTE(Ingusia31 @ 2016 12 04, 20:51)
Ingusia31, 04 Gru 2016 - 20:51, para�ė:
Ingusia31, 04 Gru 2016 - 20:51, para�ė:
Mano mylimi kvapai

Gal galite padeti rasti panasios sudeties? Kazkada buvau radus gera puslapi, kur ivedus pavadinima ismeta analogus ar labai artimu natu kvepalus. Gal kas ta puslapi ar pacius kvepalus padetu susirasti? Butu dekingas kaledu senis

http://www.fragrance...FragranceFinder
Bet tikrai ne panašius čia kvepalus rodo, o tiesiog tuos, kurie irgi galėtų patikt.
Panašių ieškokit www.fragrantica.com
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2016 12 08, 17:48)
Lin1, 08 Gru 2016 - 17:48, para�ė:
Lin1, 08 Gru 2016 - 17:48, para�ė:
Sveikos as tokiu klausimu, vakar man besikvepinant nukrito kvepaliukai ant grindu ir tas purkstukas susigadino, kaip dabar kvepintis kvepalais ? bandiziau nuo kitu meginti tai lyg pasipurskiu bet uzdeti nesilaiko. ar kam buvo toks atvejis? ka darote tokiu atveju ? gal pirkt ju yra?
Sveikos as tokiu klausimu, vakar man besikvepinant nukrito kvepaliukai ant grindu ir tas purkstukas susigadino, kaip dabar kvepintis kvepalais ? bandiziau nuo kitu meginti tai lyg pasipurskiu bet uzdeti nesilaiko. ar kam buvo toks atvejis? ka darote tokiu atveju ? gal pirkt ju yra?
Nuimt purkštuką ir su švirkštu ištraukt. O tada į atomaizerį. Arba ieškot, kas turi tuščią buteliuką atiduot, kad būtų identiškas purkštukas.