Sveikos merginos, ką galėtumėt rekomenduoti iš sodrių kvapų, ne gaivių, ne saldžų ir ne sunkių rytietiškų ? Esu mėgėja saldėsių, visiems žinomi la vie est belle, black opium, mademoisele chanelio, tom ford klasikine versija.Bet užsimaniau kažko naujo, išskirtinio, atsibodo visi tie saldūs. Gal ką patarsit
mergaitės, iškilo toks vienas klausimas turiu Tom Ford Velvet Orchid, 100 ml trečdalį, ir kiekvienąkart vis burbu besinaudodama... ar čia tik man toks papuolė, ar jie visi purškia ne dulksna, o viena tiesia čiurkšle?
hahahahha, FB užmačiau:
"Labas rytas! Ar jums būna "blogų plaukų diena"? Komentaruose žymėk draugę, kuri nuolat nesusitvarko su savo plaukais, o mes vienai jų padovanosime M-1 kvepalus!! Gal plaukams ir nepadės, bet nervus nuramins"
tuoj ir maximos kvepalai atsiras
"Labas rytas! Ar jums būna "blogų plaukų diena"? Komentaruose žymėk draugę, kuri nuolat nesusitvarko su savo plaukais, o mes vienai jų padovanosime M-1 kvepalus!! Gal plaukams ir nepadės, bet nervus nuramins"
QUOTE(LEEja @ 2016 11 04, 13:45)
hahahahha, FB užmačiau:
Cia jau senas"bajeris" M-1 kvepalai, gal 2 metu senumo:)
QUOTE(London @ 2016 11 04, 23:11)
Cia jau senas"bajeris" M-1 kvepalai, gal 2 metu senumo:)
aš radijų neklausau, tv nežiūriu, tai man naujiena čia labai net myžtelėjau kai perskaičiau
Sveikos, ir man reikia zinoviu patarimo Sesei patinka Lanvin Eclat, Versace bright crystal absolu kvepalai. Kas jai galetu dar patikti? aciu uz pagalba
ar pastebėjote, naujoje versijoje atsirado narių reitingavimo funkcija? pamenu, kažkada forume buvo gvildenta patikimų/ nepatikimų pardavėjų sąrašo tema, pagaliau į šį pasiūlymą atsižvelgta, kiekvieną narę galima įvertinti žvaigždutėmis
Tik ta versija dar reik ismokt naudotis. Baisi ji man tai ne tas zodis
idėjų gerų yra, man visai patiko ir 'patinka' mygtukas, bet padaryta kažkaip, deja, nelabai išmanančių šitą sritį, diletantų turbūt, todėl labai labai blogai, kiek įmanoma būsiu senojoje versijoje, bet galiausiai, manau, vistiek privers pereiti į naują...
QUOTE(LEEja @ 2016 11 08, 07:56)
idėjų gerų yra, man visai patiko ir 'patinka' mygtukas, bet padaryta kažkaip, deja, nelabai išmanančių šitą sritį, diletantų turbūt, todėl labai labai blogai, kiek įmanoma būsiu senojoje versijoje, bet galiausiai, manau, vistiek privers pereiti į naują...
Nu sako, kad dar tobulina ja ir cia ne galutinis variantas. Gal bus geriau.
O patinka mygtuko prasmes nepagaunu is viso
QUOTE(Monmorensis @ 2016 11 08, 11:18)
Nu sako, kad dar tobulina ja ir cia ne galutinis variantas. Gal bus geriau.
nu žiū - man regis tikrai daug geriau spausti 'patinka' negu cituoti didžiausią pvz naujo kvepalo nuotrauką ir po ja rašyti - "oi, sveikinu, šaunus pirkinukas'