Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 10 27, 08:52)
Prašau patarimo  4u.gif Kokius kvepalus patartumėt pabandyti renkant dovaną merginai, studentei, 20 metų, kuri mėgsta saldžius kvepalus, tikriausiai vaisių. Kažkada buvau padovanojus Juicy Couture Viva la Juicy, tuo metu buvo naujiena, pirkau atsitiktinai ir pataikiau, o dabar bijau nepataikyt. Dar kažkada pati buvo išsirinkus Dolce and Gabbana L'imperatrice. Ką modernaus pasiūlysite išbandyti? Nors nebūtinai turi būti naujiena, bet pageidautina iš naujesnių. Žmogus jaunas, klasikos nevertina  biggrin.gif

Nina Ricci Nina (obuoliukas), Lancome Tresor Midnight Rose, iš naujesnių - Lanvin Eclat de Fleurs, Dior Miss Dior Absolutely Blooming.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 10 27, 09:52)
Prašau patarimo  4u.gif Kokius kvepalus patartumėt pabandyti renkant dovaną merginai, studentei, 20 metų, kuri mėgsta saldžius kvepalus, tikriausiai vaisių. Kažkada buvau padovanojus Juicy Couture Viva la Juicy, tuo metu buvo naujiena, pirkau atsitiktinai ir pataikiau, o dabar bijau nepataikyt. Dar kažkada pati buvo išsirinkus Dolce and Gabbana L'imperatrice. Ką modernaus pasiūlysite išbandyti? Nors nebūtinai turi būti naujiena, bet pageidautina iš naujesnių. Žmogus jaunas, klasikos nevertina  biggrin.gif

aš galvoju gal šitie Omnia spalvoti tiktų?
user posted image
Atsakyti
Žmogus jaunas, klasikos nevertina  biggrin.gif

Naujuosius YSL Mon Paris, oro uoste jau uosčiau, gal ir mūsų parduotuvėse tuoj bus. Labiau uoginiai nei gėliniai pasirodė, bet labai mergaitiški, tokie ala Victoria's secret stiliaus kvepalai.

user posted image
My Webpage

Mano 19-etės signature kvapas Vera Wang Lovestruck - kažkada gavo dovanų, po to prašė nupirkti, dėl trečio buteliuko nepirkimo irgi negaliu perkalbėti biggrin.gif Labiau saldžiai gėliniai nei vaisiniai.
user posted image
My Webpage
Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas 4u.gif Turėsiu ką veikt pietų pertraukos darbe metu biggrin.gif Susidariau sąrašiuką biggrin.gif Taip, ji mėgėja visokių Victorias secret dalykėlių - dulksnų, kremų ir pan., bet tiek jau jų turi, kad nerizikuosiu, nenoriu nupirkt ko nors turėto.
Atsakyti

Siulyciau ismeginti is Escados limited edition serijos
Kiek zinau, 18 +/- merginoms sitie kvapai patinka smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 27 spalio 2016 - 11:20

Ar čia mano kompas taip, bet senoje-geroje versijoje man nerodo Kvepalų išparduotuvės. O naujoje reikalauja slaptažodžio.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 10 28, 16:08)
Ar čia mano kompas taip, bet senoje-geroje versijoje man nerodo Kvepalų išparduotuvės. O naujoje reikalauja slaptažodžio.

Neatidaro ir man senoj. Naujoj dar nebandžiau.
Atsakyti

man tas pats, rodo, kad Wwich sukūrė tą naują temą, parašiau jai laišką, paprašiau, kad atblokuotų...
Atsakyti
Ryte mačiau 2 temos puslapius, bet atidaryti neleido, o dabar net temos nebematau. Esu dar senoj SM versijoj.
p.s. o kokie atblokavimai čia? Išrinktiesiems?
Atsakyti
Kažkur buvo apie Massimo pardės kvapą - man labai panašiai kvepia Byredo 1996
Atsakyti

Kaip i ispardavykla patekti? unsure.gif
Atsakyti

man viską puikiai atidarė  :unsure: gal pabandykit pažaist, vėl prie senosios grįžt

Atsakyti