Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

nebūtinai. Gal pati tokia ten ir ekspertė biggrin.gif Jai gal kas padovanojo fufliaką, o ji ir tiki, kad iš širdies pirko, originalus.

Man pačiai teko kažkada nelabai gal gražiai pasielgti (iš kurios pusės vertinsim aišku). Kai dar bandžiau seniai kvepalus ebay pirktis, gavau vienus gana žinomus kažkokius atvirkščius akylai įsižiūrėjus. Iš karto į akis nekrenta, kad paveikslėlio detalė ne iš tos pusės. Ir kvapas man jų erzino labai. Ebay nieko nelaimėjau, išsidergė iš manęs pagalbos centras, liepė pristatyti ekspertų pažymas, kad jie feikiniai blink.gif
Kas norėtų nuostolį patirti? Įdėjau juos ne pardavimui, bet keitimuisi, nieko nerašiau, kad ten originalūs ar ne. Ir keitimą dariau tik savame mieste, kad žmogus pats pauostytų, pažiūrėtų. Na ir atvarė tokia mergina, atnešė man Paco Rabanne vienus keistis. Žvilgtelėjo maniškius, pauostė ir sako: gerai, keičiam, žinau aš juos, turėjau, baigėsi, tinka, viskas gerai unsure.gif biggrin.gif
Bet kvapas tikrai buvo ne toks. Aš vėliau nusipirkau sau originalius ir naudojau laiminga. Na bet aš per prievartą tų neoriginalių nekišau, ne mano bėda, kad žmogus net pauostęs neatskiria. O kvapas tikrai buvo ne toks. Tie neoriginalūs labai čaižūs tokie, nemalonūs net, o tikri turi stiprumo, bet jis visai ne toks.
Taigi visokių žmonių yra, visokių reikia, kai kam matyt sueina bele kokie ir jie net skirtumo nejaučia, tai ir patys tada tikriausiai manosi, kad tikai tikrai originalą parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 08, 11:29)
Na bet aš per prievartą tų neoriginalių nekišau, ne mano bėda, kad žmogus net pauostęs neatskiria.

Nu labai gražu, Monteverte biggrin.gif Tokiu atveju nutylėjimas lygus apgaulei.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 08, 11:42)
Nu labai gražu, Monteverte biggrin.gif Tokiu atveju nutylėjimas lygus apgaulei.

Kokia dar apgaulė, jei žmogus pauostė, apžiūrėjo buteliuką ir jam tiko? Dar sako: žinau tą kvapą, geras biggrin.gif Apgaulė, jei siųsčiau paštu ir po to nepriimčiau atgal, jei žmogui netiktų.
Matyt, kad kiekviena prakė anksčiau ar vėliau savo pirkėją suranda ax.gif
Atsakyti
O aš vieną kartą pardavinėjau savo kvepalus ir manęs klausia kur pirkti, sakau kristianoje ( nes jie tikrai ir buvo ten pirkti ) oi sako nepirksiu nes tada neoriginalūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 10 09, 07:57)
O aš vieną kartą pardavinėjau savo kvepalus ir manęs klausia kur pirkti, sakau kristianoje ( nes jie tikrai ir buvo ten pirkti ) oi sako nepirksiu nes tada neoriginalūs  biggrin.gif

manęs vakar vintede klausė irgi - žinokit, nesusilaikiau ir lengvai apibariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 09, 09:51)
manęs vakar vintede klausė irgi - žinokit, nesusilaikiau ir lengvai apibariau biggrin.gif

Oi, ten kartais kai paklaus, tai griuk negyvas smile.gif
Atsakyti
mergaitės, ir vėl reikia pagalbos 4u.gif užėjo vaisių ilgesys, ieškau sultingo aromato rolleyes.gif tai traukia visokie serbentai, persikai, kriaušės... gal turėtumėt idėjų, į ką atkreipt dėmesį? kas tinka bei patinka, tai Ange Ou Demon Le Secret, Cacharel Amor, La Perla J'aime La Nuit, Van Cleef Oriens... fragrantica, deja, man prastas patarėjas, nes išmeta net ir tuos aromatus, kur tos vaisinės natos vos užuodžiamos kažkur bazėj ir tai dar ne faktas, reikia labai gilintis į komentarus unsure.gif gal bent porą aromatų sugalvotumėte, tiks ir niša 4u.gif (DKNY obuolių nesiulykit blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2016 10 11, 15:39)
mergaitės, ir vėl reikia pagalbos  4u.gif užėjo vaisių ilgesys, ieškau sultingo aromato rolleyes.gif tai traukia visokie serbentai, persikai, kriaušės... gal turėtumėt idėjų, į ką atkreipt dėmesį?  blush-anim-cl.gif )

Sitie ziauriai geri, serbentas pradzioj, po to prasivaiksto ir tampa skanus vaisiu miksas. Bet jis man siltu oru lb.skleidziasi, kaitaliojasi. Verta pabandyti Playing With The Devil By Kilian 4u.gif
Atsakyti
man asmeniškai 1270 Frapin pradžioj labai ananasinis
ir
Nicolai Fig tea - figos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 11 spalio 2016 - 19:41
QUOTE(jura oshia @ 2016 10 11, 19:56)
Sitie ziauriai geri, serbentas pradzioj, po to prasivaiksto ir tampa skanus vaisiu miksas. Bet jis man siltu oru lb.skleidziasi, kaitaliojasi. Verta pabandyti Playing With The Devil By Kilian 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2016 10 11, 20:31)
man asmeniškai 1270 Frapin pradžioj labai ananasinis
ir
Nicolai Fig tea  - figos

ačiū 4u.gif nicolai tikriausiai nebus taip gaivu ir sultinga, kaip reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2016 10 11, 15:39)
mergaitės, ir vėl reikia pagalbos  4u.gif užėjo vaisių ilgesys, ieškau sultingo aromato rolleyes.gif tai traukia visokie serbentai, persikai, kriaušės... gal turėtumėt idėjų, į ką atkreipt dėmesį? kas tinka bei patinka, tai Ange Ou Demon Le Secret, Cacharel Amor, La Perla J'aime La Nuit, Van Cleef Oriens... fragrantica, deja, man prastas patarėjas, nes išmeta net ir tuos aromatus, kur tos vaisinės natos vos užuodžiamos kažkur bazėj ir tai dar ne faktas, reikia labai gilintis į komentarus  unsure.gif gal bent porą aromatų sugalvotumėte, tiks ir niša  4u.gif (DKNY obuolių nesiulykit   blush-anim-cl.gif )

Juodieji serbentai - Cacharel Amor Amor Tentation (parduotuvėse turbūt nėra, bet perfumit'e parduoda), raudonieji - Van Cleef & Arpels Feerie Rubis, Montblanc Lady Emblem.
Kriaušė - Van Cleef & Arpels Reve, Lanvin Eclat de Fleurs, jei šaltajam sezonui - Burberry Brit.
Persikas - Nina Ricci Love in Paris (pati "nevirškinu" jų dėl persikų biggrin.gif ).
Visos jūsų paminėtos natos yra YSL Young Sexy Lovely, tokie escadiniai jie, tik nežinau, ar begaminami dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 11 spalio 2016 - 20:07
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 11, 21:06)
Juodieji serbentai - Cacharel Amor Amor Tentation (parduotuvėse turbūt nėra, bet perfumit'e parduoda), raudonieji - Van Cleef & Arpels Feerie Rubis,  Montblanc Lady Emblem.
Kriaušė - Van Cleef & Arpels Reve, Lanvin Eclat de Fleurs, jei šaltajam sezonui - Burberry Brit.
Persikas - Nina Ricci Love in Paris (pati "nevirškinu" jų dėl persikų biggrin.gif ).
Visos jūsų paminėtos natos yra YSL Young Sexy Lovely, tokie escadiniai jie, tik nežinau, ar begaminami dar.

oho, koks sąrašėlis hihihi.gif dėkui, mielosios ax.gif
Love in Paris ir aš nemėgstu smile.gif dėl muskuso blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 11 spalio 2016 - 20:33