Kurioje temoje daugiau kalbate apie nisinius kvepalus. Perskaiciau visa paskutine tema apie kvepalus bet neradau tai ko reikia. Mane ypac domina Tom Ford ir Amouruge kvapai. Man patinka jusu aprasymai apie kvapa poto zinau ko ieskoti ka testuoti.
QUOTE(griegzde @ 2016 09 14, 14:32)
Kurioje temoje daugiau kalbate apie nisinius kvepalus. Perskaiciau visa paskutine tema apie kvepalus bet neradau tai ko reikia. Mane ypac domina Tom Ford ir Amouruge kvapai. Man patinka jusu aprasymai apie kvapa poto zinau ko ieskoti ka testuoti.
http://www.supermama...howtopic=942553
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 20, 14:00)
Taip, taip
Vien fufliakas LT
Gal žinote kur gali būti perkamas/ išbandomas CoSTUME NATIONAL? Be internetiniu parduotuviu?
QUOTE(bellete @ 2016 09 30, 13:55)
Gal žinote kur gali būti perkamas/ išbandomas CoSTUME NATIONAL? Be internetiniu parduotuviu?
Cremėj
QUOTE(bellete @ 2016 09 30, 11:55)
Isbandziau 21..Laaaabai patiko O rudeniui kaip tiktu!..
Bet nieks nenori dalintis..
Sveikos merginos...ar man cia vaidenasi ar beveik visi vinted parduodamu Yves saint laurent black opium yra fake...pvz.
lyginu pagal sia info
lyginu pagal sia info
Kažkaip neradau originalių kvepalų temos, bet negaliu ir juokas ima, ir pyktis iš kur tiek naglumo meluoti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 10 07, 16:30)
Kažkaip neradau originalių kvepalų temos, bet negaliu ir juokas ima, ir pyktis iš kur tiek naglumo meluoti
...čia tai jo...virš naglumo...akivaizdziau negu akivaizdu....