Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensis @ 2016 09 11, 14:05)
Su MD pardes kvapu man labiausiai panasus Lutenso "Ambre Sultan". Nors gal cia tik man smile.gif

O ta Widian cia ant nematuskiu nusiziurejot ar isbandytas?
Jei pirmas variantas, tai sakyciau tikrai neverta pirkti uz tokius pinigus nezinant kvapo. O jei antras ir jums patinka, tai ko gi ne smile.gif

is luckyscent atsisiunciau meginuka, bet jau toooks mazytis...tai ir niekaip neapsisprendziu...pradzia jausminga, lengva, isliekanti gan neblogai, bet I pabaiga-na po kokiu 3 val nebesuprantu-ar dar yra ar ne
Del tu ambru MD tai tikiuosi rasti ambra, bet nesaldzia, nes nuo saldzios-pykina... Aciu uz patarimus!
Aciu visoms padejusioms! 4u.gif

Dar klausimas- ar Vilniuje parduodami kur nors ICONOfly Attache- moi 55? nes cia kaip kitas viantas man patinkantis irgi turejau ta mazyti meginuka, tad jei sie yra pirkime, galo tada siuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 11 rugsėjo 2016 - 16:01
Fragrantica live bigsmile.gif
https://www.facebook...54578251389216/

Kaip įdomu išgirst fragranticos autorius.
Atsakyti
The Smell of God: An Interview with Lithuanian Perfumer Aistis Mickevičius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 rugsėjo 2016 - 17:46
QUOTE(bellete @ 2016 09 11, 15:10)
Jap! Ideja! mirksiukas.gif
Kazkada turejau atomikeli, geras buvo smile.gif
Dar idomu visokie Cristalle, Poudre ir Coromandel bei etc.
Vot beda kad ner parduotuves po ranka, reik issiruost ten.

man is chanel labai patinka Coromandel ir allure sensuelle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 09 11, 08:29)
Gal kuri, labiau susipazinusi su Chanel galetu patarti koki kita kvapa bandyti prisijaukinti man, mylejusiai jos Coco Noir? Noreciau pakeisti.
Nr.5, Coco, Mademoiselle-turbut ne man...Su ryskia oda as irgi tik per atstuma, kvepintis neeee.. Unisex irgi nelabai. Chansai man visi vienodoki ir faini, bet neisimintini...
Aciu is anksto.

mano pačiausi šaneliai yra Coco Noir, Coco, Allure, nr 5. Bet ne Allure Sensuelle, o tas pirmasis Allure.. Marmuazelė man niekaip ir visi šansai irgi niekaip.. Marmuazelė nepatinka, o kiti - ne tiek, kad dėmesį kreipčiau.. smile.gif

ir visa Ekskliuzyvinė serija - iš jos labiausiai patinka Coromandel, mažiausiai - Jersey..

Atsakyti
Bandysiu Allure-kazkaip manau, kad jie yra "grynesni" uz Sensuelle, santuresni. Rudeniui/ziemai. Sensuelle lyg saldoki pamenu. Ne kliutis, bet testuosiu pirmini.
O Coromandel butinai, nes net nenutuokiu apie ka jie...Buciau pasakius, kad gal vyriski, bet net ne unisex matau.. biggrin.gif
Aciu RitaRazi, Astela99 4u.gif
Atsakyti
Dar viena lietuvė
http://www.fragranti...t-II--8484.html
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 09 12, 19:43)

'the first professional perfumer'
man įdomu, kas apibrėžia parfumerio profesionalumą? ta prasme jis profesionalus todėl, kad kitų nėra ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 09 13, 10:09)
'the first professional perfumer'
man įdomu, kas apibrėžia parfumerio profesionalumą? ta prasme jis profesionalus todėl, kad kitų nėra ar kaip? biggrin.gif

Turbūt biggrin.gif

Iš tikrųjų šiais niche ir indie laikais, kai nauji vardai dygsta lyg grybai po lietaus, kaip kam patogiau, taip ir apibrėžia, o mums jau rinktis, kuo kvepintis ir kiek mokėti.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 09 12, 20:46)
mano pačiausi šaneliai yra Coco Noir, Coco, Allure, nr 5. Bet ne Allure Sensuelle, o tas pirmasis Allure.. Marmuazelė man niekaip ir visi šansai irgi niekaip.. Marmuazelė nepatinka, o kiti - ne tiek, kad dėmesį kreipčiau.. smile.gif

ir visa Ekskliuzyvinė serija - iš jos labiausiai patinka Coromandel, mažiausiai - Jersey..

skonio ir uosles reikalas, bet man chanel allure daug saldesni negu chanel allure sensuelle ir daug ilgiau islieka, o chanel coromandel netgi daugeliui už abu pirmus saldesni smile.gif burtinai reikia pačiai testuoti kaip jums pasirodys
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2016 09 13, 18:46)
skonio ir uosles reikalas, bet man chanel allure daug saldesni negu chanel allure sensuelle ir daug ilgiau islieka, o chanel coromandel netgi daugeliui už abu pirmus saldesni smile.gif burtinai reikia pačiai testuoti kaip jums pasirodys

Man irgi Allure saldesni, o Sensuelle pipirinukai siek tiek ir laikosi mirtinai. Coromandel kolegoms panasus i Angel ☺
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 09 13, 20:04)
Coromandel kolegoms panasus i Angel ☺

siaubas hmm.gif
ant manęs jie pvz. tokie truputį net kampariški, kaip lalique perlai kažką tokio turi ir nulis saldumo
Atsakyti