QUOTE(doruta @ 2018 09 26, 08:48)
Visi nisiniai daugiau maziau islaiko. Tai labai daug nuo zmogaus odos ir kitu faktoriu priklauso.
Na gal ne VISI nišiniai
Taueris, Nasomatto - laaaabai ilgai laiko. Tai tik keli pavyzdžiai.
O kai yra visokių tai faktas, sąvoka 'nišinis' tikrai nėra kokybės/ilgalaikiškumo sinonimas. Tarkim, Diptyque - labai šiaip sau laikosi.
Bet tikrai dauguma laiko gana normaliai [Amouage, Kilian, SL, Malle, pan.].
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2018 09 25, 23:29)
<p>Tai va tą ir bandau išsiaiškint būtent apie originalius, nes noriu įsigyt juos. O pabandimui pirkau iš merginos kuri nupilsto, bet jau nenoriu gilintis. Visko gali būt. Pvz delina kokia pora dienų rūbai įsigeria kvapo, net neatsikratysi taip paprastai. O aš mėgstu šleifinius,
ieškau kažko tookio vis
</p>
Pačiai teks ir ieškot
Šiaip jau visas su Oud'u tą išlikimą turi, bet ir nuo nosies prilausys. Man jis visur išlenda.
Dar šleifą galima 'darytis' vis pasipurškiant, 'atnaujinant šelifą' - bet čia juokauju
Iš tokių yra manau visokių. Iš nišinių paminėjau, dar Therry Mugler man tokie ilgai išliekantys, ypač Allien essence absolue. Dar Mont blanc kažkokie, gal Femme individuelle? Tokie violetiniai lyg buvo, seni laikai. Gurlain visi turbūt geri
, ta ilgo laikymo prasme, Versace ir R. Cavalli kai kuriuose esu turėju - nu irgi tokie persmelkiantys, bet saldūs jie labiau. Čia kalbu pei balck diamon tokie ir Cavalli toks butelis į popo karūna panašus, juodi, as - saldūs kvepalai. Tikrai persmelkia
Ai, dar gerai laiko Lancome Magie noir. Ypač.
Amouge Memoir, vis tie smilkaliniai, Comme de Gracons Kyoto ir kiti