Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(IlonaMutis @ 2018 09 26, 08:34)
Man patinka kvapo stiprumas Widian, Nishane, iš Xerjoff patinka Naxos. Kvapai ilgai išlieka, rūbai kelias dienas išlaiko kvapą. Dėl šleifo nežinau - čia reiktų, kad koks kitas žmogus pasakytų, nes pati savo šleifo neužuodžiu.  ax.gif Tikrai yra labai daug kvapų. Viskas priklauso nuo piniginės storio...  mirksiukas.gif

Visi nisiniai daugiau maziau islaiko. Tai labai daug nuo zmogaus odos ir kitu faktoriu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 09 26, 08:48)
Visi nisiniai daugiau maziau islaiko. Tai labai daug nuo zmogaus odos ir kitu faktoriu priklauso.

Na gal ne VISI nišiniai smile.gif
Taueris, Nasomatto - laaaabai ilgai laiko. Tai tik keli pavyzdžiai.
O kai yra visokių tai faktas, sąvoka 'nišinis' tikrai nėra kokybės/ilgalaikiškumo sinonimas. Tarkim, Diptyque - labai šiaip sau laikosi.
Bet tikrai dauguma laiko gana normaliai [Amouage, Kilian, SL, Malle, pan.].
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2018 09 25, 23:29)
<p>Tai va tą ir bandau išsiaiškint būtent apie originalius, nes noriu įsigyt juos. O pabandimui  pirkau iš merginos kuri nupilsto, bet jau nenoriu gilintis. Visko gali būt. Pvz delina kokia pora dienų rūbai įsigeria kvapo, net neatsikratysi taip paprastai. O aš mėgstu šleifinius, ieškau kažko tookio vis wub.gif​ </p>

Pačiai teks ir ieškot biggrin.gif
Šiaip jau visas su Oud'u tą išlikimą turi, bet ir nuo nosies prilausys. Man jis visur išlenda.
Dar šleifą galima 'darytis' vis pasipurškiant, 'atnaujinant šelifą' - bet čia juokauju biggrin.gif 4u.gif

Iš tokių yra manau visokių. Iš nišinių paminėjau, dar Therry Mugler man tokie ilgai išliekantys, ypač Allien essence absolue. Dar Mont blanc kažkokie, gal Femme individuelle? Tokie violetiniai lyg buvo, seni laikai. Gurlain visi turbūt geri smile.gif, ta ilgo laikymo prasme, Versace ir R. Cavalli kai kuriuose esu turėju - nu irgi tokie persmelkiantys, bet saldūs jie labiau. Čia kalbu pei balck diamon tokie ir Cavalli toks butelis į popo karūna panašus, juodi, as - saldūs kvepalai. Tikrai persmelkia smile.gif

Ai, dar gerai laiko Lancome Magie noir. Ypač.
Amouge Memoir, vis tie smilkaliniai, Comme de Gracons Kyoto ir kiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 26 rugsėjo 2018 - 08:11
QUOTE(rastafarinas @ 2018 09 26, 09:09)
Na gal ne VISI nišiniai smile.gif
Taueris, Nasomatto - laaaabai ilgai laiko. Tai tik keli pavyzdžiai.
O kai yra visokių tai faktas, sąvoka 'nišinis' tikrai nėra kokybės/ilgalaikiškumo sinonimas. Tarkim, Diptyque - labai šiaip sau laikosi.
Bet tikrai dauguma laiko gana normaliai [Amouage, Kilian, SL, Malle, pan.].

Tai ir rasau: daugiau maziau laiko smile.gif vieni prasciau, kiti geriau smile.gif
O ir neatmeskim galimybes, kai zmogus jau pripranta prie kvapo ir jo nebejaucia. Plius koki kieti "ant saves uzsipila".
Tai kur Varsuvoje nueiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 09 26, 09:41)
Tai ir rasau: daugiau maziau laiko smile.gif vieni prasciau, kiti geriau smile.gif
O ir neatmeskim galimybes, kai zmogus jau pripranta prie kvapo ir jo nebejaucia. Plius koki kieti "ant saves uzsipila".
Tai kur Varsuvoje nueiti? smile.gif

biggrin.gif
perskaičia "daug mažiau" biggrin.gif , sorry 4u.gif smile.gif
--
Varšuvoj? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 09 26, 09:46)
biggrin.gif
perskaičia "daug mažiau" biggrin.gif , sorry  4u.gif  smile.gif
--
Varšuvoj?  hmm.gif

Aha, bandziau googlinti, bet nieko doro neradau.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 09 26, 09:47)
Aha, bandziau googlinti, bet nieko doro neradau.

Nežinau dėl Varšuvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2018 09 25, 23:29)
<p>Tai va tą ir bandau išsiaiškint būtent apie originalius, nes noriu įsigyt juos. O pabandimui  pirkau iš merginos kuri nupilsto, bet jau nenoriu gilintis. Visko gali būt. Pvz delina kokia pora dienų rūbai įsigeria kvapo, net neatsikratysi taip paprastai. O aš mėgstu šleifinius, ieškau kažko tookio vis wub.gif​ </p>

Esmė, kad nežinote iš kur jinai pirko. Gal jinai ir įsigijo pati neoriginalius ar netinkamai laikytus kur nors, todėl tokia dosni dabar mirksiukas.gif nupylinėja skersai išilgai smile.gif
(Nenoriu tuo pasakyti, kad visos nupylinėtojos tokios, bet nėra garantijų, kad kuri nors nėra būtent tokia).

Be to, kaip jums jau ir rašė narės, nišiniai nebūtinai nerealiai ilgai laikys. Aš pirkau vienus (gerai, kad jie unisex) ir neįsigilinau į juos. Pirkau tik dėl to, kad kažkada tik per buteliuko purkštuką Cremėje pauosčiau ir užskaičiau, kad wow, geri. O ant manęs bent jau vasaros gale ir rudens pradžioje visai nelaikė. Galbūt laikys, kai žiema ir šaltis ateis (nes būna man tokių kuriozų, kad kvepalai grynai sezoniški, kitu metu nejuntami beveik). Bet vyrui mano laiko ir dabar, tai jis ir naudoja.
Atsakyti
Gal kam teko pirkti iš kosmetikakvepalai.lt internetines parduotuves? Kazin, ten originalus pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 12 06, 12:09)
Gal kam teko pirkti iš kosmetikakvepalai.lt internetines parduotuves? Kazin, ten originalus pardavineja?

kvepalų Išparduotvės temoj rašė, kad ne
Atsakyti
Mergaites, gal kur uzmatet siu Hugo Boss Intense kvepalu? Niekur nerandu, turbut nebegaminami? unsure.gif O gal kur uzsilike..
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 12 18, 18:10)
Mergaites, gal kur uzmatet siu Hugo Boss Intense kvepalu? Niekur nerandu, turbut nebegaminami? unsure.gif  O gal kur uzsilike..
vartotojo įkelta nuotrauka

kaip už tikriausią rarytą prašo dabar, teks klot, jei taip norite smile.gif
https://www.ebay.com...go Boss Intense
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 19, 10:22)
kaip už tikriausią rarytą prašo dabar, teks klot, jei taip norite smile.gif
https://www.ebay.com...go Boss Intense

Nu ir kainos uz Boss kvepalus blink.gif cia mano paauglystes - zalios jaunystes hitas, o ziuriu kaikur vadinami vintaziniais.. cia as pati jau prie vintage? blink.gif biggrin.gif daug komplimentu sulaukdavau su jais, uzsimaniau dar pabandyti, bet turbut teks pamirsti.. nesuprantu, kodel tiek kvepalu nustoja gaminti..
Atsakyti