Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Heichera @ 2018 05 31, 21:44)
<p>Merginos, jau ne pirmą kartą mane sekioja nuostabus kvapas. Keliose parduotuvėse tai buvo lyg namų kvapas, bet po to kiek kur einu,vis kokia moteris iš tolo paskleidžia šleifą to aromato nuostabus. Kvapas lyg vyriškų kvepalų, na toks nenusakomas,bet traukiantis. Ar čia koks kvapas ant bangos ar išėję kokie nauji ?Ar nišiniai ? Niekaip nesuprantu, bet tiek dažnai jį užuodžiu  huh.gif​ Gal bent numanot kas galėtu būt ?</p>

Gal Baccarat 540 Maison Francis Kurkdjian ?Creme de la creme pauostykite ir patikrinsite.Tikrai daug kas juo purškiasi,nes dalinantis visiems prieinamas .
Atsakyti

Labas! Gal kas turite nereikalingą kamštelį nuo Lanvin D'Arpege 50 ml? Labai labai reikia... Būčiau be galo dėkinga!

Atsakyti
Laba,
ar kvepalai turi galiojimo laiką? Jei prieš 1 metus praimti ar gali pakisti kvapas ?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 07 15, 11:38)
Laba,
ar  kvepalai turi galiojimo laiką? Jei prieš 1 metus praimti  ar gali pakisti kvapas ?

Per 1 metus tai tirkrai - man nei vieni nėra pakitę. Nebent ant saulės laikomi, šviesoje. Ir 10 metų jie nekinta, ir ilgiau - ypač tų klasikiių brand'ų. Vieniteliai Dana Tabu, bet ten EDC yra plastikiniam atomike pakitę per kokius 6 metus - ir tai, tik kvapas silpnas, o ne koks "rūgalas" biggrin.gif; bet plastikas tai ne stiklas, vėlgi.
Atsakyti

Sveikutes. Mergaites, ar kas nors is jusu, is nuotraukytes, gali suprasti ar kvepaliukai yra originalus ar ne? As jums AZ atsiusciau nuotraukas ivertinimui.  :aciuks: 

Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2018 05 16, 11:17)
Merginos,ar redstar.lt patikima pardė?Matau ten norimus Ysl kvepalus,bet suabejojau. mastau.gif

yra pateikę norimų gana tokių nestiprių, vasarinių (be šleifų ten visų) kvepalų koduką, kurį patikrinus pasirodė, kad kvepalų senumas jau virš trijų metų ax.gif Kai tuo tarpu pas vieną narę Vintede, parduodančią tokius pat kvepalus, kodukas kvepalų šviežumą rodė kaip tik 8 mėn. dar nuo partijos išleidimo praėję. Tai koks kvailys pirktų iš redstar tuomet? smile.gif
Žodžiu, tikrinti, tikrinti ir dar kartą tikrinti, kad po to nereiktų dejuoti, kad prarūgę ar nesilaiko visai smile.gif
Atsakyti

Sveikos,  esu nusižiūrėjusi Erba Pura kvepalus iš Sospiro. Ilgai to aromato ieškojau, nes dažnai užuosdavau. Syki moteris net išėjusi paliko šleifą po savęs, esant progai pasiteiravau, nurodė būtent šiuos kvepalus. Neįsivaizduoju ar yra kažkokie dar panašūs, kad dažnai užuodžiu tą kvapą. Kristianoj pamėginau ant riešo ir ant lapelio,man savaitę laiko kambaryje dvelkė aromatas kur lapelį pasidėjau. Ir kiek skaičiau atsiliepimus,kad tai vieni iš ilgiausiai išliekančių kvapų. Tai aš norėčiau jūsų pačių atsiliepimų kurios naudojate, ar pačios užuodžiat aromatą ? Ar ilgai lieka ? Nes aš nusipirkau pamėginimuj mažą kiekį, na pažiūrėt kaip man seksis nešiot šį kvapą tai nesuprantu, kvapas nelaiko visai ir neužuodžiu net jo. Net rūbai nekvepia. Nan nuo bet kurių paprastų kvepalų, kaip lancome,paco ir tt,rubeliai visi dvelkia net kelias dienas jei pasidedu. Tai kaip gali būt kad tokie prabangūs kvepalai ir neišlieka man. Nejaugi taip neužuosčiau. Visad kvepalus bent kiek užuodžiu, kad kvepiu. O čia nieko. Parašykit prašau kaip pačiom su šiuo kvapu sekasi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heichera: 24 rugsėjo 2018 - 20:21

Sveikos,  esu nusižiūrėjusi Erba Pura kvepalus iš Sospiro. Ilgai to aromato ieškojau, nes dažnai užuosdavau. Syki moteris net išėjusi paliko šleifą po savęs, esant progai pasiteiravau, nurodė būtent šiuos kvepalus. Neįsivaizduoju ar yra kažkokie dar panašūs, kad dažnai užuodžiu tą kvapą. Kristianoj pamėginau ant riešo ir ant lapelio,man savaitę laiko kambaryje dvelkė aromatas kur lapelį pasidėjau. Ir kiek skaičiau atsiliepimus,kad tai vieni iš ilgiausiai išliekančių kvapų. Tai aš norėčiau jūsų pačių atsiliepimų kurios naudojate, ar pačios užuodžiat aromatą ? Ar ilgai lieka ? Nes aš nusipirkau pamėginimuj mažą kiekį, na pažiūrėt kaip man seksis nešiot šį kvapą tai nesuprantu, kvapas nelaiko visai ir neužuodžiu net jo. Net rūbai nekvepia. Nan nuo bet kurių paprastų kvepalų, kaip lancome,paco ir tt,rubeliai visi dvelkia net kelias dienas jei pasidedu. Tai kaip gali būt kad tokie prabangūs kvepalai ir neišlieka man. Nejaugi taip neužuosčiau. Visad kvepalus bent kiek užuodžiu, kad kvepiu. O čia nieko. Parašykit prašau kaip pačiom su šiuo kvapu sekasi :)

Ant rubu, lapelio tikrai ilgai uzuosit, ant saves irgi turetumet jausti tikrai, arba bent kiti zmones nuolat uzuosti :D gal neorginalius isigyjot? 

Atsakyti
Tai kur pirkote tą mažą kiekį? Juk tai ir svarbiausia, nes dabar surašėte tokį postą, bet kas svarbiausia ir nutylite, tai kokia prasmė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 25, 17:27)
Tai kur pirkote tą mažą kiekį? Juk tai ir svarbiausia, nes dabar surašėte tokį postą, bet kas svarbiausia ir nutylite, tai kokia prasmė?

Man irgi toks ispudis susidare, kad neoriginala turi.
O laiko tikrai ilgai.
O kur Varsuvoje nueiti nisiniu kvepalu pauostyti? Gal yra kokie geri butikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 25 rugsėjo 2018 - 18:34

Tai va tą ir bandau išsiaiškint būtent apie originalius, nes noriu įsigyt juos. O pabandimui  pirkau iš merginos kuri nupilsto, bet jau nenoriu gilintis. Visko gali būt. Pvz delina kokia pora dienų rūbai įsigeria kvapo, net neatsikratysi taip paprastai. O aš mėgstu šleifinius, ieškau kažko tookio vis :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2018 09 26, 00:29)
<p>Tai va tą ir bandau išsiaiškint būtent apie originalius, nes noriu įsigyt juos. O pabandimui  pirkau iš merginos kuri nupilsto, bet jau nenoriu gilintis. Visko gali būt. Pvz delina kokia pora dienų rūbai įsigeria kvapo, net neatsikratysi taip paprastai. O aš mėgstu šleifinius, ieškau kažko tookio vis wub.gif​ </p>

Man patinka kvapo stiprumas Widian, Nishane, iš Xerjoff patinka Naxos. Kvapai ilgai išlieka, rūbai kelias dienas išlaiko kvapą. Dėl šleifo nežinau - čia reiktų, kad koks kitas žmogus pasakytų, nes pati savo šleifo neužuodžiu. ax.gif Tikrai yra labai daug kvapų. Viskas priklauso nuo piniginės storio... mirksiukas.gif
Atsakyti