Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(krisgoyn @ 2018 02 05, 16:15)
<p><span>Po apsilankymo individualios FUMPARFUM kvapo gamybos sesijos, supratau, kad tai buvo mano pats nemaloniausias kontaktas su zmogum koki esu turejusi. Tik iejusi pro duris mane pasitiko rustus vyriskis (AISTIS KAZKOKS) kuris labai nenoriai palenke galva ( manydamas kad tai yra pasisveikinimas ) . Zinote , jei atmosfera butu siek tiek malonesne , gal kazkokiems dalykams uzmerkciau akis, bet

Aistis kažkoks biggrin.gif
O pati jūs žinojote, ko einat ir pas ką? smile.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti kvepalu vasarai, kurie tiktu prie karsciu biggrin.gif Man patiko Estee Lauder Pure white linen tarkim, bet nelabai ilgai laikosi..Nors tie geliniai lengvi turbut visi tokie.. help, nes nebedaug liko is mano kolekcijos, reikia skubiai pildyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 22, 14:56)
Gal galit rekomenduoti kvepalu vasarai, kurie tiktu prie karsciu biggrin.gif Man patiko Estee Lauder Pure white linen tarkim, bet nelabai ilgai laikosi..Nors tie geliniai lengvi turbut visi tokie.. help, nes nebedaug liko is mano kolekcijos, reikia skubiai pildyti 4u.gif

Man tai šitie gaivūs, ir ilgai aš juos užuodžiu.
https://www.fragrant...-Issey-720.html

Papildyta:
Gal kas žinote, kokios talpos šie Mona di Orio buteliukai?
Aukštis be kamštelio 3cm.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2018 04 27, 17:34)
Man tai šitie gaivūs, ir ilgai aš juos užuodžiu.
https://www.fragrant...-Issey-720.html

4u.gif vyrui esu turejus pora kvepalu is jo, patiko. Tik niekaip negaliu prisiminti kaip teisingai rasosi pavadinimai biggrin.gif
O sakykit kvepalusala.lt orginalais prekiauja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 27, 18:07)
4u.gif vyrui esu turejus pora kvepalu is jo, patiko. Tik niekaip negaliu prisiminti kaip teisingai rasosi pavadinimai biggrin.gif
O sakykit kvepalusala.lt orginalais prekiauja? 4u.gif

Taip, originalai ten. Daug kartų esu pirkus, ir prabangių, ir paprastesnių.
Iš Issey Miyake dar naudoju tokius vyriškus, jie biškį aštresni už moteriškus
https://www.fragrant...Yuzu-22864.html

Dar tokius turėjau iš gaivesnių (šiaip esu sunkiosios artilerijos mėgėja), tik nepamenu dėl laikymo...
https://www.fragrant...r-Elle-105.html

Dabar net susigundžiau iš Kvepalusala ką nors iš jų įsigyti, nes matau nuolaida gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 27 balandžio 2018 - 18:29
Gal teko kuriai nors susidurti su pirkticia.lt ? Ar ten originalūs kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2018 04 28, 13:38)
Gal teko kuriai nors susidurti su pirkticia.lt ? Ar ten originalūs kvepalai?

esu fb kvapomanų grupėje skaičiusi diskusiją,kad neoriginalūs.Nerizikuokite.
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2018 04 27, 19:18)

Dabar net susigundžiau iš Kvepalusala ką nors iš jų įsigyti, nes matau nuolaida gera.

Va va, dar 5% nuolaidos koda duoda dabar, tai nusipirkau biggrin.gif
Paemiau tuos Issey Miyake aklai, neuoscius. Bet mazdaug isivaizduoju kvapa.. Dar maza buteliuka Cartier ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prašau rekomenduoti šiltus, ne ypač saldžius, ne aštrius, su ambros nata kvepalus. Ilgus metus mano meilė buvo CD Hypnotic Poison, bet matyt išaugau biggrin.gif . Ačiū, jei kuri nepatingėsit atsakyti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2018 05 02, 09:08)
esu fb kvapomanų grupėje skaičiusi diskusiją,kad neoriginalūs.Nerizikuokite.

Ačiū, kad pasidalinot. Įtariau, kad per gerai būtų tokios kainos. O gal dar kas pasidalintų, kur pigiau galima rasti Memo Paris, nes kiek randu visur netgi brangiau nei pas mus CdC.
Atsakyti
Merginos,ar redstar.lt patikima pardė?Matau ten norimus Ysl kvepalus,bet suabejojau. mastau.gif
Atsakyti

Merginos, jau ne pirmą kartą mane sekioja nuostabus kvapas. Keliose parduotuvėse tai buvo lyg namų kvapas, bet po to kiek kur einu,vis kokia moteris iš tolo paskleidžia šleifą to aromato nuostabus. Kvapas lyg vyriškų kvepalų, na toks nenusakomas,bet traukiantis. Ar čia koks kvapas ant bangos ar išėję kokie nauji ?Ar nišiniai ? Niekaip nesuprantu, bet tiek dažnai jį užuodžiu  :huh2:​ Gal bent numanot kas galėtu būt ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heichera: 31 gegužės 2018 - 21:45