Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(mimi88 @ 2018 02 01, 16:11)
manau patiktu, del versace juodo nezinau bet xx ir premier jour man tokie vieno kurpalio (nesakau kad vienodi) kvapai.  4u.gif

4u.gif toks dieninis kvapas turetu tada tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
HELP HELP Labai reikia pagalbos smile.gif
Koks gamintojas leidžia tokius mėginukus ar tai miniukus? Buteliuko ilgis apie 12 cm.
Tikrai esu mačius tokius ne kartą, bet pavadinimas visiškai iš galvos išgaravo. O čia visi užrašai nusitrynę...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2018 02 04, 15:33)
HELP HELP Labai reikia pagalbos smile.gif
Koks gamintojas leidžia tokius mėginukus ar tai miniukus? Buteliuko ilgis apie 12 cm.
Tikrai esu mačius tokius ne kartą, bet pavadinimas visiškai iš galvos išgaravo. O čia visi užrašai nusitrynę...

vartotojo įkelta nuotrauka

Hermes?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2018 02 04, 16:11)

O, tikrai! Dėkoju. Tik visai nepažįstu Hermes, tai turbūt neatrinksiu kas čia per kvapas...
Atsakyti

Po apsilankymo individualios FUMPARFUM kvapo gamybos sesijos, supratau, kad tai buvo mano pats nemaloniausias kontaktas su zmogum koki esu turejusi. Tik iejusi pro duris mane pasitiko rustus vyriskis (AISTIS KAZKOKS) kuris labai nenoriai palenke galva ( manydamas kad tai yra pasisveikinimas ) . Zinote , jei atmosfera butu siek tiek malonesne , gal kazkokiems dalykams uzmerkciau akis, bet netgi jo nepasiruosimas klientui atejus sukele sumisima. Knaisiojimas po dezes ieskojimas visokiausiu buteliuku, netvarka pacioje studijoje . Bet kokio klausymo paklausus, informacijos visiskai nesuteikiama arba minimaliai ir velgi nenoriai, zodziu tikras siaubas! Tokiam zmogui draudziama dirbti kontakte su zmonem , juo labiau sukti kazkoki versla jei sugalvotu. Jam vieta stoveti su savo surugusiu veidu kur nors prie konvejerio mesos kombinate . Su dideliu noru isbegau is ten jau po 10minuciu.  Nenoriu buti nemaloni, nes suprantu visko gali buti, bet malonek bent buti malonus savo ateinanciam klientui. Jis buvo pats nemaloniausias man sutiktas zmogus. Nezinau ar Jums rupi si nuomone, bet jei nors siek tiek rupi, gelbekites nuo tokiu zmoniu 😂🙈

Atsakyti
Gal kas esate isbande Oriflame giordani gold essenza? As niekad nesu turejus platinamu ir kazkaip vengiu ju, bet apie pastaruosius labai gerus atsiliepimus randu.. Kazin ar verta aklai pirkti? unsure.gif
Atsakyti
Kur yra Kaune pauostyti molecules kvapu ? wub.gif
Atsakyti
Gal kas esate susidūrę ar parfumelit.lt prekiauja originaliais kvepalais?
Atsakyti
QUOTE(krisgoyn @ 2018 02 05, 15:15)
<p><span>Po apsilankymo individualios FUMPARFUM kvapo gamybos sesijos, supratau, kad tai buvo mano pats nemaloniausias kontaktas su zmogum koki esu turejusi. Tik iejusi pro duris mane pasitiko rustus vyriskis (AISTIS KAZKOKS) kuris labai nenoriai palenke galva ( manydamas kad tai yra pasisveikinimas ) . Zinote , jei atmosfera butu siek tiek malonesne , gal kazkokiems dalykams uzmerkciau akis, bet netgi jo nepasiruosimas klientui atejus sukele sumisima. Knaisiojimas po dezes ieskojimas visokiausiu buteliuku, netvarka pacioje studijoje . Bet kokio klausymo paklausus, informacijos visiskai nesuteikiama arba minimaliai ir velgi nenoriai, zodziu tikras siaubas! Tokiam zmogui draudziama dirbti kontakte su zmonem , juo labiau sukti kazkoki versla jei sugalvotu. Jam vieta stoveti su savo surugusiu veidu kur nors prie konvejerio mesos kombinate . Su dideliu noru isbegau is ten jau po 10minuciu.  Nenoriu buti nemaloni, nes suprantu visko gali buti, bet malonek bent buti malonus savo ateinanciam klientui. Jis buvo pats nemaloniausias man sutiktas zmogus. Nezinau ar Jums rupi si nuomone, bet jei nors siek tiek rupi, gelbekites nuo tokiu zmoniu 😂🙈</span></p>

O geras, ačiū už istoriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 02 05, 21:03)
Gal kas esate isbande Oriflame giordani gold essenza? As niekad nesu turejus platinamu ir kazkaip vengiu ju, bet apie pastaruosius labai gerus atsiliepimus randu.. Kazin ar verta aklai pirkti? unsure.gif

Man asmeniškai šis Oriflame kvapas nepatinka, bet turiu kitus iš Oriflame. Kvapas puikus ir ilgai išlieka. Aklai, net nepauosčius aš nerizikuočiau pirkti. Gal tai visai ne jūsų kvapas.
Atsakyti

Kas pabandėte naujus Chalel Coco Mademoiselle? Kaip lyginant su senaisiais? Gal žinot kokia jų kaina Kristianoje?

Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2018 03 02, 14:33)
Gal kas esate susidūrę ar parfumelit.lt prekiauja originaliais kvepalais?

Prisijungiu prie klausimo.

Ačiū kas pagelbėsite! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 16 kovo 2018 - 22:25