toks dieninis kvapas turetu tada tikti
toks dieninis kvapas turetu tada tikti
O, tikrai! Dėkoju. Tik visai nepažįstu Hermes, tai turbūt neatrinksiu kas čia per kvapas...
Po apsilankymo individualios FUMPARFUM kvapo gamybos sesijos, supratau, kad tai buvo mano pats nemaloniausias kontaktas su zmogum koki esu turejusi. Tik iejusi pro duris mane pasitiko rustus vyriskis (AISTIS KAZKOKS) kuris labai nenoriai palenke galva ( manydamas kad tai yra pasisveikinimas ) . Zinote , jei atmosfera butu siek tiek malonesne , gal kazkokiems dalykams uzmerkciau akis, bet netgi jo nepasiruosimas klientui atejus sukele sumisima. Knaisiojimas po dezes ieskojimas visokiausiu buteliuku, netvarka pacioje studijoje . Bet kokio klausymo paklausus, informacijos visiskai nesuteikiama arba minimaliai ir velgi nenoriai, zodziu tikras siaubas! Tokiam zmogui draudziama dirbti kontakte su zmonem , juo labiau sukti kazkoki versla jei sugalvotu. Jam vieta stoveti su savo surugusiu veidu kur nors prie konvejerio mesos kombinate . Su dideliu noru isbegau is ten jau po 10minuciu. Nenoriu buti nemaloni, nes suprantu visko gali buti, bet malonek bent buti malonus savo ateinanciam klientui. Jis buvo pats nemaloniausias man sutiktas zmogus. Nezinau ar Jums rupi si nuomone, bet jei nors siek tiek rupi, gelbekites nuo tokiu zmoniu 😂🙈
O geras, ačiū už istoriją
Man asmeniškai šis Oriflame kvapas nepatinka, bet turiu kitus iš Oriflame. Kvapas puikus ir ilgai išlieka. Aklai, net nepauosčius aš nerizikuočiau pirkti. Gal tai visai ne jūsų kvapas.
Kas pabandėte naujus Chalel Coco Mademoiselle? Kaip lyginant su senaisiais? Gal žinot kokia jų kaina Kristianoje?
Prisijungiu prie klausimo.
Ačiū kas pagelbėsite!