Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Shalimar @ 2017 11 05, 21:18)
Taip norejau pauostyti Tom Ford Black orchid, ypac kai visi isgyre, kad be galo gerai laiko. Pasipurskiau, nu ir kaip galvojau, man pirmi akordai kazkuo Statkeviciaus kvepalus primine, net nupurte (kazkas i laidotuviu, baznycios puse, nezinau kaip kitaip paaiskinti!!). Praejus kuriam laikui jau normaliai, galiu uostyti, laiko tikrai labai gerai, bet nesuprantu ko as tai negaliu pernesti, turbut taip vadinamo balsamic, nezinau unsure.gif
Noriu dar vienu kvepalu i savo kolekcija, dabar svarbiausia, kad labai gerai laikytu. Kad nebutu super saldu. Kokie jusu nuomone is geriausiai besilaikanciu? smile.gif

Ir dar - mano mazoji svaigsta, irgi kvepalu nori. Su manim siandien per parduotuves ejo, visko prase uostyti biggrin.gif Gal ka galetumete pasiulyti beveik 6 metu mergytei? 4u.gif

O man Fordo Black Orchid siaubingas siaubingas kvapas. Vaistai ir ligonine. Na, gal dar, kaip jus sakot, laidotuves ir kapines bebe.gif tomato.gif
Atsakyti
QUOTE(bordeaux @ 2017 12 04, 21:26)
Gal galit paaiskinti BALSAMIC nata? kas ji per rusis? niekaip nerandu info....

Meta googlas, kad ir "balsamic notes in perfume"
---
Matyt, turi omenyje tokius ingr kaip tolu balzamas, peru balzmas;, smilkaliniai (resinoids) visi (mira, frankinsensas) ir pan.
Atsakyti
Štai jums balzaminiai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytu is patirties, ar galima be tarpininku apsipirkti fragranceNET.com? Ar butu apmokestintas muitais pirkinys virs 22 ur? Labai aciu atsakisioms smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar kas nors naudojate kvepalus Dolce Gabbana Light blue Intense? Nu nesuprantu, nieko nesijaučia man jų... arba man taip atrodo..kiek bepurkščiau, prikišus nosį gal ir galima suuost, bet ir tai silpnai biggrin.gif
Atsakyti
Turiu Mugler Alien kvepalus, 90ml. Liko puse buteliuko nu ir nebesipurskia jie man nors tu ka.. ieskojau internete, pasirodo labai daug kam taip nutike yra, blogas tas purkstukas ir viskas. Ka man daryti su jais? Gaila kvepalu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 sausio 2018 - 15:46

Sveiki, nusipirkau Tenerifėje Chanel Gabrielle 50 ml 70 EUR ir Paco Rabanne 1 million 29 EUR Klausimas ar galiu tikėtis jog originalius nusipirkau. :rolleyes: Ar dar perkatės kas kvepalus šioje saloje? :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 01 25, 13:46)
Turiu Mugler Alien kvepalus, 90ml. Liko puse buteliuko nu ir nebesipurskia jie man nors tu ka.. ieskojau internete, pasirodo labai daug kam taip nutike yra, blogas tas purkstukas ir viskas. Ka man daryti su jais? Gaila kvepalu unsure.gif

o nebandete pakeist purkstuko? nors greiciausiai gedimas bus paciam purskimo mechanizme..tokiu atveju greiciausiai reiks ardyt purkstuka nuimt ir persispilti i atomaizeri arba isdalinti atomaizeriuose..
Papildyta:
QUOTE(Barislovas @ 2018 01 31, 14:02)
<p>Sveiki, nusipirkau Tenerifėje Chanel Gabrielle 50 ml 70 EUR ir Paco Rabanne 1 million 29 EUR Klausimas ar galiu tikėtis jog originalius nusipirkau. rolleyes.gif Ar dar perkatės kas kvepalus šioje saloje? 4u.gif​ </p>

ten nera muito, todel kvepalus (ir netik) ten pirkti pigiau nei pas mus ir apsimoka. nezinau konkreciai jusu atvejo nes slamsto nusipirkti turbut visur imanoma bet manau kad originalus
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti Nina Ricci Premier Jour kvapą. 4u.gif
Noreciau pagal aprašyma nusipirkti.bet bijau prašauti pro šalį. Paskanauti nera galimybes.
Patinka versace juodas.hugo boss XX .kazi ar tiktu sitas hmm.gif
Aciu kurios nepatinges brukstelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2018 02 01, 16:52)
Noreciau pagal aprašyma nusipirkti.bet bijau prašauti pro šalį. Paskanauti nera galimybes.

Manau, tiktų. Labai gėlinis, moteriškas, elegantiškas kvapas 4u.gif
Atsakyti
Aciu eglegle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2018 02 01, 12:52)

manau patiktu, del versace juodo nezinau bet xx ir premier jour man tokie vieno kurpalio (nesakau kad vienodi) kvapai. 4u.gif
Atsakyti