QUOTE(Shalimar @ 2017 11 05, 21:18)
Taip norejau pauostyti Tom Ford Black orchid, ypac kai visi isgyre, kad be galo gerai laiko. Pasipurskiau, nu ir kaip galvojau, man pirmi akordai kazkuo Statkeviciaus kvepalus primine, net nupurte (kazkas i laidotuviu, baznycios puse, nezinau kaip kitaip paaiskinti!!). Praejus kuriam laikui jau normaliai, galiu uostyti, laiko tikrai labai gerai, bet nesuprantu ko as tai negaliu pernesti, turbut taip vadinamo balsamic, nezinau
Noriu dar vienu kvepalu i savo kolekcija, dabar svarbiausia, kad labai gerai laikytu. Kad nebutu super saldu. Kokie jusu nuomone is geriausiai besilaikanciu?
Ir dar - mano mazoji svaigsta, irgi kvepalu nori. Su manim siandien per parduotuves ejo, visko prase uostyti Gal ka galetumete pasiulyti beveik 6 metu mergytei?
Noriu dar vienu kvepalu i savo kolekcija, dabar svarbiausia, kad labai gerai laikytu. Kad nebutu super saldu. Kokie jusu nuomone is geriausiai besilaikanciu?
Ir dar - mano mazoji svaigsta, irgi kvepalu nori. Su manim siandien per parduotuves ejo, visko prase uostyti Gal ka galetumete pasiulyti beveik 6 metu mergytei?
O man Fordo Black Orchid siaubingas siaubingas kvapas. Vaistai ir ligonine. Na, gal dar, kaip jus sakot, laidotuves ir kapines