Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(suvalkiete @ 2017 08 28, 18:49)
Gal gali kas pasakyti ar Lancome la vie est belle edp ir Lancome la vie est belle intense panasus? Turiu La vie est belle,labai patinka,uzmaciau akcija Intense,noreciau pirkti,bet pauostyti neturiu galimybes. Aciu atsakiusioms 4u.gif  4u.gif

Nors priklauso ir tai paciai saldziu geliu/vaisiu grupei man jie tarpusavy nepanasus. Lancome la vie est belle malonaus deginto cukraus, taciau gana ramus, o Lancome la vie est belle intense gana vulgarus ir rekiantis, ir sleifas trumpokas, nors paciu kvepalu kvapas netgi labai intensyvus...
Atsakyti
Labuką - 100 metų biggrin.gif 4u.gif
Gal kuri galėtumėt pasidalint kokiais 5 ml vyriškų Lalique Encre Noire [Kaune]?
O gal žinot, kur Kaune galima būtų nueiti ir gauti jų pauostyt? Jau nebepamenu parduotuvių asortimentų smile.gif.
Ir dar - gal kuri žinot, kur būną ICEBERG kvepalų? Domina vyriškas Iceberg Twice kvapas.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 10 22, 08:44)
Labuką  - 100 metų  biggrin.gif  4u.gif
Gal kuri galėtumėt pasidalint kokiais 5 ml vyriškų Lalique Encre Noire [Kaune]?
O gal žinot, kur Kaune galima būtų nueiti ir gauti jų pauostyt? Jau nebepamenu parduotuvių asortimentų smile.gif.
Ir dar - gal kuri žinot, kur būną ICEBERG kvepalų? Domina vyriškas Iceberg Twice kvapas.

Lalique - Douglas, ParfumExpress
Iceberg - galbūt Kosmada
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2017 10 22, 12:32)
Lalique - Douglas, ParfumExpress
Iceberg - galbūt Kosmada

Ačiū vartotojo įkelta nuotrauka smile.gif
Atsakyti

gal kuri žinot, kur dar Lietuvoje galima rasti Diesel ++ Masculine?

na, arba kažkur interneto parduotuvėj ne Lietuvoj, bet už protingą kainą :)

Atsakyti
Taip norejau pauostyti Tom Ford Black orchid, ypac kai visi isgyre, kad be galo gerai laiko. Pasipurskiau, nu ir kaip galvojau, man pirmi akordai kazkuo Statkeviciaus kvepalus primine, net nupurte (kazkas i laidotuviu, baznycios puse, nezinau kaip kitaip paaiskinti!!). Praejus kuriam laikui jau normaliai, galiu uostyti, laiko tikrai labai gerai, bet nesuprantu ko as tai negaliu pernesti, turbut taip vadinamo balsamic, nezinau unsure.gif
Noriu dar vienu kvepalu i savo kolekcija, dabar svarbiausia, kad labai gerai laikytu. Kad nebutu super saldu. Kokie jusu nuomone is geriausiai besilaikanciu? smile.gif

Ir dar - mano mazoji svaigsta, irgi kvepalu nori. Su manim siandien per parduotuves ejo, visko prase uostyti biggrin.gif Gal ka galetumete pasiulyti beveik 6 metu mergytei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 11 05, 20:18)

Matai kaip. Man nepanašūs tatpusavy. Statkevičiaus super, o Black Orchid tai nublanksta prieš jį; tai čia skonis matyt :D

6 metų tai siūlyčiau hidrolatą kokį. Pati KN perku. Ir rožių, arabinių jazminaičių galima, ar levandų. Švelnus kvapas, ne chemija, o dar ir koks mini terapinis ar poveikis gal bus :) Ypač rožių.
Aš saviškę jau kurį laiką "nardinu" į tokius "debesis". Iš eterinių aeliejų, tinkančiu vaikam, pati esu kvepaliukus padarius. Tai dar ir nuo virusų prevencija:) arba ramina, prieš miegą tinka (čia prikl.nuo ea).
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 09 15, 18:09)
<p>Kaip jums naujieji Chanel Gabrielle? Tiek reklamų mieste rolleyes.gif
</p>

Man be galo saldūs smile.gif , ne mano kvapas.

Sakykit, o į ką būtų panašūs Montale Paris Aoud Melody pagal asociacijas? Labiau vyrui ar moteriai?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 11 06, 08:38)
Matai kaip. Man nepanašūs tatpusavy. Statkevičiaus super, o Black Orchid tai nublanksta prieš jį; tai čia skonis matyt biggrin.gif

6 metų tai siūlyčiau hidrolatą kokį. Pati KN perku. Ir rožių, arabinių jazminaičių galima, ar levandų. Švelnus kvapas, ne chemija, o dar ir koks mini terapinis ar poveikis gal bus smile.gif Ypač rožių.
Aš saviškę jau kurį laiką "nardinu" į tokius "debesis". Iš eterinių aeliejų, tinkančiu vaikam, pati esu kvepaliukus padarius. Tai dar ir nuo virusų prevencija:) arba ramina, prieš miegą tinka (čia prikl.nuo ea).

Bet ta black orchid as iki siol uzuodziu ant striukes!! Kas per kvapo stiprumas!! Noriu taip besilaikanciu kvepalu, tik kad kvapas patiktu..!! biggrin.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar www.save24.lt kvepalai originalūs? Patikimų / nepatikimų pardavėjų temoje neminima visai, o asortimentas didžiulis...

Ir gal dar žinot, kur (ar) Vilniuje parduoda Brecourt'us? Kažkada žinojau, pamiršau, o dabar niekaip nesurandu.
Atsakyti
Esu pirkusi iš save24 Annayake. Viskas buvo OK.
Atsakyti
Gal galit paaiskinti BALSAMIC nata? kas ji per rusis? niekaip nerandu info....
Atsakyti