Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(VasarosPievos @ 2017 01 11, 12:24)
<p>Na gal ne taip pavadinau - ten lyg "siena" vadinasi, kur dedi tai kas tau įdomu. Kalbu ne apie narius,o apie įkūrėjus - man ne tas pats, koks yra jų parfumerijos srities išmanymas ir prioritetai, ar yra iniciatyva iš jų pusės naujovių pristatymui, susitikimams, "degustacijai" . Juk jie turėtų duoti toną, kažką leisti, kažką drausti daryti savo grupėje, kad sumažinti apgavystės tikimybę, na kaip dirigentai. Todėl laukiau, kad tai bent minimaliai atsispindėtų jų kasdienio gyvenimo užfiksuotom akimirkom...kažkaip taip mąstau, gal idializuoju, viskas paprasčiau smile.gif</p>

Kas del ismanymo, tai jie tikrai pakankamai ismano. Matosi is to, ka raso. O del taisykliu, tai ten toks lengvas chaoselis. Kam patinka, kam ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 11 sausio 2017 - 17:21
Kokia nuomonė apie Boucheron kvepalus?
Internetinėse parduotuvėse kainos labai patrauklios,o kaip kvapai,laikymasis?
Atsakyti
informuoju, kad vakar Douglas jau gavo naujus Sisley Izia, galima testuoti jau smile.gif
aš tikiuosi iš jų daug, dar nebuvau, bet draugė buvo, sakė geri
Atsakyti
Labai idomi jusu nuomone, kuo skiriasi YSL Opium nuo YSL Opium Nuit blanche? Gal antrieji lenvesne versija? Pirmuosius turejau, labai ju norejau, bet jie man per sunkus, visai netiko ir nepatiko man, o va ant kitos moters kvepejo nuostabiai, dabar daznai testuoju Nuit Blanche labai patinka, bet didesnio skirtumo tarp ju nematau, tad bijau kad nusipirkus vel prasausiu ax.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti dieninius kvepalus.Patarkite, kokius pirkti, kad nebūtų bobiški, per daug saldūs ir įkyriai kvepiantys? smile.gif Ir dar, kad kaina nebūtų aukšta.
Atsakyti

Noriu nusipirkti dieninius kvepalus.Patarkite, kokius pirkti, kad nebūtų bobiški, per daug saldūs ir įkyriai kvepiantys? smile.gifIr dar, kad kaina nebūtų aukšta. 

labai kažkaip abstrakčiai  :unsure: gal kokias natas mėgstat (na, jazminai, citrusai), kokio tipo - vaisiniai, šipriniai?.. 

Atsakyti
Rašau abstrakčiai, nes neišmanau apie kvepalus.
Na gal jazminų kvapas tikrai patiktų. smile.gif
Atsakyti
Botai baigia užvaldyti ištuštėjusį forumą verysad.gif

Labai domina atsiliepimai apie Montale Orange Flowers. Taip sakant, jeigu gyvos - atplaukit pieno puta, jei negyvos - atplaukit kraujo puta! biggrin.gif
Atsakyti
Kam įdomu, Le Couvent des Minimes Eau des Minimes ir Cologne of Love 250ml dabar pigu.lt pigiau grybo.
Atsakyti
O gal kas važiavot į dabar reklamuojamas keliones į Baltarusiją?
Vienam straipsnyje užmačiau, kad Duty Free ant sienos žmonės perka ne tik alkoholį, bet ir pigius kvepalus. Labai įdomu, kokios ten kainos ir iš vis kaip Baltarusijoj su kvepalais...
Atsakyti
Sveikos merginos.Pasiūlykit citrusinių kvepalų,kur būtų aiškiai išreikšti citrusai,kurie nenusaldėtų.Labai faini citrusai Atelier Cologne Citron d'Erable,bet tik pati pradžia,veliau ant mano odos jie numuileja
Ačiū
Atsakyti
Visai neblogi citrusai, paprasti, bet ne prasti
Guerlain AA Pamplelune
Hermes Pamplemousse Rose
Bronnley Lime and Bergamot ( taip pat ir senasis Eau Fraiche)
Atsakyti