Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensis @ 2017 01 07, 21:32)
Kas dar nesat, junkites prie grupes KVAPOMANAI feisbuke.
Pokalbiu temos ten tokios gan vartotojiskos, bet vis tiek daugiau veiksmo nei cia smile.gif

o mane kaip tik erzina, kazkoks turgus padarytas, vos ne prestizo reikalas uzduot kokia tema, kuri paprastai nyki buna
as jau gal tris kartus is ten isejau ir vistiek ideda kazkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2017 01 10, 21:52)
o mane kaip tik erzina, kazkoks turgus padarytas, vos ne prestizo reikalas uzduot kokia tema, kuri paprastai nyki buna
as jau gal tris kartus is ten isejau ir vistiek ideda kazkas biggrin.gif

Nu visko ten yra smile.gif Bet cia tai visai mires forumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2017 01 11, 02:10)

Na, kadangi neturiu faceboko, tai dažnai čia užeinu. Dažniausiai sėdžiu krūmuose; kai neturiu, ko pasakyti, tai ir tyliu. Bet viską stebiu smile.gif
O tokio pobūdžio temose aktyvumo ir nesitikėkit. Norint sukurt vertę, reikia išmanyt. Beverčiai plepalai nužudo ne tik temą, bet ir jos auditoriją.
Čia radau daug naudingų minčių ir patarimų. Išbandžiau daug ką. Kai ką įsigijau ir jau esu gavus komplimentų už gerą skonį, nors mano pradžia tik nuo pernai metų ax.gif Stebiu toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2017 01 11, 02:10)

4u.gif visko yra, visko reikia, vienam įdomu, kitam ne, bet nors gyvybė jaučiasi kasdien

QUOTE(IlonaMutis @ 2017 01 11, 10:02)
Stebiu toliau  rolleyes.gif

tai kad čia mažai kas belikę pastaruoju metu, gal gyvesnė tik tema "šiandien kvepiu" unsure.gif gal dar atsigaus, nežinau. Bent man kol kas gyvesnė FB grupė, čia net minčių nekyla kažką rašyt - su kuo kalbėtis, su savim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2017 01 11, 11:28)
:tai kad čia mažai kas belikę pastaruoju metu, gal gyvesnė tik tema "šiandien kvepiu"  unsure.gif gal dar atsigaus, nežinau. Bent man kol kas gyvesnė FB grupė, čia net minčių nekyla kažką rašyt - su kuo kalbėtis, su savim?  smile.gif

Jūs, ko gero, teisi, bet, manau viskas priklauso, nuo kvapų naujienų...
Vat vakar išuostinėjau jau seniai ieškotus Rance 1795 Eleonore. Iškart užuodžiau dūmus, razinas... Kažką man priminė, bet dar nepamenu, ką... Reiks dar kartą pauostinėt... smile.gif ax.gif
Atsakyti

Nelabai supratau, gal ne ten žiūrėjau? Grupės Kvapomanai facebooke  adminai du jauni vyrukai, vienas neatnaujino savo profilio nuo 2014 metų, o kitas talpina tik savo kelionių nuotraukas. Tai kur čia domėjimasis  parfumerija? Padaviau paraišką, pažiūrėsiu, jei dar priims... :lietuva:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasarosPievos: 11 sausio 2017 - 11:51

Ten ten :) O ką bendro turi profilio nuotraukos su domėjimusi kvepalais? :hm:

Atsakyti

Na gal ne taip pavadinau - ten lyg "siena" vadinasi, kur dedi tai kas tau įdomu. Kalbu ne apie narius,o apie įkūrėjus - man ne tas pats, koks yra jų parfumerijos srities išmanymas ir prioritetai, ar yra iniciatyva iš jų pusės naujovių pristatymui, susitikimams, "degustacijai" . Juk jie turėtų duoti toną, kažką leisti, kažką drausti daryti savo grupėje, kad sumažinti apgavystės tikimybę, na kaip dirigentai. Todėl laukiau, kad tai bent minimaliai atsispindėtų jų kasdienio gyvenimo užfiksuotom akimirkom...kažkaip taip mąstau, gal idializuoju, viskas paprasčiau :)

Atsakyti
Ir man ten turgus. Erzina. Kol kas būsiu čia biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad kur daug moteru, visada atsiras kazkiek turgaus.
Mane net pralinksmino FB kvapomanu grupe per paskutines dvi dienas. Guliu lovoj, su gripu kovoju, bent turiu ka veikti biggrin.gif
Atsakyti

gal kas nors zinote kur nebrangiai galima isigyti atomaizeriu? geriausiai Kaune :rolleyes:​ 
is Kinijos pasantro menesio laukt reikia...

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 01 11, 15:21)
Ir man ten turgus. Erzina. Kol kas būsiu čia biggrin.gif

o, va mano draugė biggrin.gif
man geriau tyliau ir rečiau, bet ne pievos smile.gif
Atsakyti