Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Turkiškas tinginys bei sirupe virti moliūgų gabalėliai.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 10 03, 12:40)
Turkiškas tinginys bei sirupe virti moliūgų gabalėliai.

Jau kaip man skanus turkiski skanumynai thumbup.gif o kaip turkiskas tinginys skanus?
Atsakyti
Citrininiai keksiukai. wub.gif Tik vyrui nelabai patiko, tai daugiau tokių gal nebedarysiu arba darysiu tik sau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 10 03, 17:10)
Jau kaip man skanus turkiski skanumynai thumbup.gif  o kaip turkiskas tinginys skanus?

Labai wub.gif Skonis labai panašus į tradicinio tinginio smile.gif
Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 10 04, 10:46)
Labai wub.gif Skonis labai panašus į tradicinio tinginio smile.gif
Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"

mano smaližiams labai tiks tongue.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 10 04, 10:46)
Labai wub.gif Skonis labai panašus į tradicinio tinginio smile.gif
Receptas:
Reikės:
500 gramų sviestinių sausainių (naudojau Petit Beurre sausainius); 200 ml pieno; 125 gramų sviesto; 200 ml cukraus; 2 valg. š. kakavos; 80 gramų juodojo šokolado; 2 saujų gliaudytų pistacijų arba graikinių riešutų (naudojau graikinius riešutus). Papuošti: kakavos ir juodojo šokolado.
Sviestą, pieną, cukrų ir šokoladą sudėkite į puodą ir kaitnkite kol sviestas ir šokoladas ištirps. Įberkite kakavą ir išmaišykite. Sausainius šiek tiek sulaukžykite (šį kartą sulaužioau per smulkiai, kitą kartą laužyčiau stambiau), sudėkite į didelį dubenį ir užpilkite kakaviniu padažu. Išmaišykite, tada suberkite riešutus. Vėl truputį pamaišykite. Pailgą kepimo formą išklokite maistine plėvele ir supilkite sausainių mišinį. Šiek tiek paspauskite. Ant viršaus vėl uždėkite plėvelę. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandos, geriausiai per naktį. Sustingusią masę išimkite iš formos, pabarstykite kakavos milteliais ir skutikliu nuskuskite keletą šokolado drožlių. Pjaukite ir skanaukite!
Šaltinis: Jolita Koruklu "Turkijos virtuvė"
Bože kaip skanu turėtų būti!
O ypač kai aš mėgstu kepiniuose graikinius riešutus bigsmile.gif
Ir vėl išsisaugojau tavo receptą mirksiukas.gif
Atsakyti
Obuolių pyragas ir cinamoninės bandelės. ax.gif
Atsakyti
Pyragas "Negriukas", AJIRA išbrokuotas obuolių pyragas ( tongue.gif ) (valgė būrys ir pakartojo (kas spėjo) tongue.gif ) , trupininis obuolių pyragas.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 10 06, 19:45)
Pyragas "Negriukas", AJIRA išbrokuotas obuolių pyragas ( tongue.gif ) (valgė būrys ir pakartojo (kas spėjo)  tongue.gif ) , trupininis obuolių pyragas.

skonio reikalas smile.gif

taip pat kepsiu obuoliu trupinini pyraga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šokoladinis pyragas
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 10 07, 11:21)
skonio reikalas smile.gif

taip pat kepsiu obuoliu trupinini pyraga  drinks_cheers.gif

biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien obuolių pyragas
Atsakyti