Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis kepinys, gaminys

Florentinai vakar vakare

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Florentinai vakar vakare

kaip skaniai atrodo :wub:  kaip gaminate :B​ 

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 11 22, 13:17)
kaip skaniai atrodo wub.gif kaip gaminate cool.gif​ 
Žinokit labai paprastai ir ant smūgio greitai. Visad gaminu pagal šį Beatos receptą.
Tik aš aguonų nededu, nepatinka man. Kartais įberiu sezamų, o kartais ir ne.
Vienu žodžiu galit paskanint kuo tik patinka. Man pvz skaniau be nieko.
Labai skaniai namai kvepia jais kai kepi/iškepi smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man pabandyti.
smile.gif
Atsakyti

QUOTE(AJIRA @ 2017 11 22, 13:17)
kaip skaniai atrodo wub.gifkaip gaminate cool.gif​ 
Žinokit labai paprastai ir ant smūgio greitai. Visad gaminu pagal šį Beatos receptą.
Tik aš aguonų nededu, nepatinka man. Kartais įberiu sezamų, o kartais ir ne.
Vienu žodžiu galit paskanint kuo tik patinka. Man pvz skaniau be nieko.
Labai skaniai namai kvepia jais kai kepi/iškepi smile.gif

savaitgali pulsiu gaminti :4u:  :4u:  :4u:  kaip tik galvojau ka daryti su uzsistovejusiu saldytuve kondensuotu pienu :) 

o kepiniu kvapas namuose, tai man   :wub: vien del to gali kepti :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Abrikosų pyragas
Atsakyti

Florentinai

Atsakyti

keptas varskes suris su kmynais

Atsakyti
Imbieriniai sausainiai
Atsakyti
Anksčiau iškepiau 4 ilgai brandinamus dž. vaisių pyragus. Šiandien - daaaug visokių meduolių, meduolinių namelių. Irgi ilgai brandinamų. Kaip aš mėgstu iš anksto gaminamus patiekalus ax.gif
Atsakyti

Anksčiau iškepiau 4 ilgai brandinamus dž. vaisių pyragus. Šiandien - daaaug visokių meduolių, meduolinių namelių. Irgi ilgai brandinamų. Kaip aš mėgstu iš anksto gaminamus patiekalus ax.gif

as siemet iskepiau 3 brandintus dziovintu vaisiu pyragus :) kiekvienais metais vis didinu pyragu kieki :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 12 04, 12:59)
 as siemet iskepiau 3 brandintus dziovintu vaisiu pyragus smile.gif kiekvienais metais vis didinu pyragu kieki biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif ...arba daugėja tų pyragų pageidaujančių biggrin.gif Planuose dar keli riešutiniai, bet juos reikia trumpiau laikyt. Na ir dar keli vyniotiniai užsakyti ax.gif Tik pradėk, tai galo nėr biggrin.gif
Atsakyti