Florentinai vakar vakare
Florentinai vakar vakare
kaip skaniai atrodo kaip gaminate
QUOTE(AJIRA @ 2017 11 22, 13:17)
kaip skaniai atrodo kaip gaminate
Žinokit labai paprastai ir ant smūgio greitai. Visad gaminu pagal šį Beatos receptą.Tik aš aguonų nededu, nepatinka man. Kartais įberiu sezamų, o kartais ir ne.
Vienu žodžiu galit paskanint kuo tik patinka. Man pvz skaniau be nieko.
Labai skaniai namai kvepia jais kai kepi/iškepi
QUOTE(AJIRA @ 2017 11 22, 13:17)kaip skaniai atrodo kaip gaminate Žinokit labai paprastai ir ant smūgio greitai. Visad gaminu pagal šį Beatos receptą.
Tik aš aguonų nededu, nepatinka man. Kartais įberiu sezamų, o kartais ir ne.
Vienu žodžiu galit paskanint kuo tik patinka. Man pvz skaniau be nieko.
Labai skaniai namai kvepia jais kai kepi/iškepi
savaitgali pulsiu gaminti kaip tik galvojau ka daryti su uzsistovejusiu saldytuve kondensuotu pienu
o kepiniu kvapas namuose, tai man vien del to gali kepti
Abrikosų pyragas
Florentinai
keptas varskes suris su kmynais
Imbieriniai sausainiai
Anksčiau iškepiau 4 ilgai brandinamus dž. vaisių pyragus. Šiandien - daaaug visokių meduolių, meduolinių namelių. Irgi ilgai brandinamų. Kaip aš mėgstu iš anksto gaminamus patiekalus
Anksčiau iškepiau 4 ilgai brandinamus dž. vaisių pyragus. Šiandien - daaaug visokių meduolių, meduolinių namelių. Irgi ilgai brandinamų. Kaip aš mėgstu iš anksto gaminamus patiekalus
as siemet iskepiau 3 brandintus dziovintu vaisiu pyragus kiekvienais metais vis didinu pyragu kieki
QUOTE(AJIRA @ 2017 12 04, 12:59)
as siemet iskepiau 3 brandintus dziovintu vaisiu pyragus kiekvienais metais vis didinu pyragu kieki </p>
...arba daugėja tų pyragų pageidaujančių Planuose dar keli riešutiniai, bet juos reikia trumpiau laikyt. Na ir dar keli vyniotiniai užsakyti Tik pradėk, tai galo nėr