Datulių pyragas
varskes spurgytes
Keksas
Obuolių pyragas
Šokoladinis keksas su nektarinais ir karamele.
QUOTE(kami_ @ 2017 03 25, 17:00)
Šokoladinis keksas su nektarinais ir karamele.
Net seiles burnoj susikaupe. Pasidalinkit receptu, please.
QUOTE(Renata123 @ 2017 03 26, 17:39)
Net seiles burnoj susikaupe. Pasidalinkit receptu, please.
Prašau Dariau pagal šokoladinio kekso su slyvomis receptą iš VMG žurnalo Beveik viską dariau taip pat tik vietoje slyvų dėjau didelį nektariną ir dėjau karamelinės saldainių "Karvutė" masės.
Reikės:
150 g. miltų, 2 šaukštelių kepimo miltelių, 25 g. tamsios kakavos, 1 šaukštelio Dansuker auksaspalvio sirupo (naudojau medų), 130 g. Dansuker nerafinuoto cukranendrių cukraus, žiupsnelio druskos, 180 g. juodojo šokolado, 100 g. sviesto, 3 kiaušinių, 4-5 slyvų (naudojau didelį nektariną), jei norisi karamelės.
Sumaišykite ir persijokite miltus, kakavą, druską bei kepimo miltelius. Iširpinkite sviestą su sirupu ar medumi ir 50 g. šokolado nustatę labai mažą kaitrą. Likusį šokoladą susmulkinkite. Į miltų mišinį supilkite lengvai paplaktus kiaušinius su cukrumi, ištirpintą sviestą su šokoladu ir viską lengvai išmaišykite. Galiausiai suberkite smulkintą šokoladą ir tešlą supilkite į keksinę pailgą formą (10x24 cm). Jei norite per vidurį po šaukštelį dėkite karamelės. Slyvas (nektariną) supjaustykite plonomis riekelėmis ir "sustatykite" į tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Ar keksas iškepęs patikrinkite mediniu iešmeliu. Išimkite, aušinkite formoe, o poto išimkte i formos. Skanaus
QUOTE(kami_ @ 2017 03 26, 18:03)
Prašau
Dekui! Butinai isbandysiu. Vaisiu gal nedesiu, nes MB ypac nemegsta, kai kepiniuose jie yra, bet butent sugunde tas "sokoladas ir karamele".
Filadelfijos sūrio pyragas
Šokoladinis pyragas