zele su konservuotais vaisiais
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 30, 13:48)
ar minkštos bandelės gaunasi? jei taip gal receptuku pasidalintumėte?
Taip, bandeles gavosi ypatingai minkstos ir purios.
Darant mieline tesla, svarbu nepadauginti miltu, nes gausis kietos ir leisti teslai tikrai gerai pakilti. Kiek esu isbandziusi mielines teslos receptu, tai dauguma ju +- panasus. Bet tikrai drasiai galiu rekomenduoti kelis receptus, kur, kiek begaminciau, niekad nepavede ir bandeles (saldzios, pikantiskos, su idarais itt.) gaudavosi tobulos.
Sonatinos bandeles su cinamonu. Si karta bandelem su desrelem vadovavausi siuo receptu. Kepiau ir su cinamonu, ir su pudingu, ir su desrelem itt., visuomet pagal si recepta gaudavosi super.
Tik atkreipkit demesio, kad miltai nurodyti ml, o ne gr! Si karta dariau is puses normos, tai 500 ml atitinka +- 330 gr. Aisku, jei gaminsit ir jus su desrelem, tai cukraus dekit tik 1 v.s. Kardamono as niekad nenaudoju, dedu sausas mieles ir tesla minkau duonkepeje.
Aguoneles receptas. Sia tesla irgi esu isbandzius su ivairiais idarais (desrelem, lasinukais, troskintais raugintais kopustais itt.), taip pat visuomet gaudavosi labai skaniai!
Skaniu kepiniu!
varskes apkepas
Simitai
Užmačiau facebooko platybėse https://skanusrecept...tais-ananasais/
Labai šeimai patiko, pirštelius nusilaižė
Sviestiniai kakaviniai sausainiai su romo kvapais.
obuoliu-varskes pyragas
QUOTE(AJIRA @ 2016 12 04, 15:56)
obuoliu-varskes pyragas
Ačiū, kad dalinatės "paskutiniais gaminiais".
Tačiau, kokią prasmę turi tas įrašas "obuolių-varškės pyragas" (arba kažkoks kitas)? Ar tada (susidomėjus) turėčiau paklausti, kas tai per pyragas? Ar bandyti pačiai ieškoti interneto platybėse recepto tokiu pavadinimu? Tikriausiai, jų ne vienas...
Manau ši tema , kokia dabar yra, visiškai neinformatyvi. Jei jau norime pasigirti, ką paskutiniu metu gaminome, tai gal verta įdėti bent nuorodą. O jei tai savas receptas, tai gal ir aprašyti, įdėti foto.
Kitaip, prašau paaiškinti šios temos prasmę. Gal aš ne taip suprantu
Kokia nuomonė kitų forumiečių?
QUOTE(pienių vynas @ 2016 12 04, 16:27)
Ačiū, kad dalinatės "paskutiniais gaminiais".
...
...
Prasme ir yra ta, kad dalinames idejomis ka kepame kasdienai, sventem ir pan., nes temu grynai tik su receptais yra ne viena.
Asmeniskai as, ne viena karta pasinaudojau ideja is sios temos, pvz.: kazkuri nare gamino varskines spurgas, o as prisiminiau kaip seniai nekepiau spurgas, bet mielines; kazkuri kepe varskes pyraga, perskaicius - supratau, kad ir as noriu varskes pyrago, bet recepto man nereikia, nes turiu savo pamegta ir nostaligijas kelianti recepta itt. ir pan.
Na, o jei jus sudomino kazkieno mintis, gi visuomet galite pasiteirauti recepto, o galite ir pati ieskotis, cia jau negaliu patarti kaip jums elgtis.
QUOTE(pienių vynas @ 2016 12 04, 16:27)
Ačiū, kad dalinatės "paskutiniais gaminiais".
Tačiau, kokią prasmę turi tas įrašas "obuolių-varškės pyragas" (arba kažkoks kitas)? Ar tada (susidomėjus) turėčiau paklausti, kas tai per pyragas? Ar bandyti pačiai ieškoti interneto platybėse recepto tokiu pavadinimu? Tikriausiai, jų ne vienas...
Manau ši tema , kokia dabar yra, visiškai neinformatyvi. Jei jau norime pasigirti, ką paskutiniu metu gaminome, tai gal verta įdėti bent nuorodą. O jei tai savas receptas, tai gal ir aprašyti, įdėti foto.
Kitaip, prašau paaiškinti šios temos prasmę. Gal aš ne taip suprantu
Kokia nuomonė kitų forumiečių?
Tačiau, kokią prasmę turi tas įrašas "obuolių-varškės pyragas" (arba kažkoks kitas)? Ar tada (susidomėjus) turėčiau paklausti, kas tai per pyragas? Ar bandyti pačiai ieškoti interneto platybėse recepto tokiu pavadinimu? Tikriausiai, jų ne vienas...
Manau ši tema , kokia dabar yra, visiškai neinformatyvi. Jei jau norime pasigirti, ką paskutiniu metu gaminome, tai gal verta įdėti bent nuorodą. O jei tai savas receptas, tai gal ir aprašyti, įdėti foto.
Kitaip, prašau paaiškinti šios temos prasmę. Gal aš ne taip suprantu
Kokia nuomonė kitų forumiečių?
Šios temos pavadimas " Paskutinis kepinys, gaminys", todėl ir dalijamės paskutiniais gaminiais. O jeigu įdomu kažkuriai narei tai pasiklausia recepto...
Kursenu vyniotinis.
QUOTE(pienių vynas @ 2016 12 04, 17:27)
Ačiū, kad dalinatės "paskutiniais gaminiais".
Tačiau, kokią prasmę turi tas įrašas "obuolių-varškės pyragas" (arba kažkoks kitas)? Ar tada (susidomėjus) turėčiau paklausti, kas tai per pyragas? Ar bandyti pačiai ieškoti interneto platybėse recepto tokiu pavadinimu? Tikriausiai, jų ne vienas...
Manau ši tema , kokia dabar yra, visiškai neinformatyvi. Jei jau norime pasigirti, ką paskutiniu metu gaminome, tai gal verta įdėti bent nuorodą. O jei tai savas receptas, tai gal ir aprašyti, įdėti foto.
Kitaip, prašau paaiškinti šios temos prasmę. Gal aš ne taip suprantu
Kokia nuomonė kitų forumiečių?
Tačiau, kokią prasmę turi tas įrašas "obuolių-varškės pyragas" (arba kažkoks kitas)? Ar tada (susidomėjus) turėčiau paklausti, kas tai per pyragas? Ar bandyti pačiai ieškoti interneto platybėse recepto tokiu pavadinimu? Tikriausiai, jų ne vienas...
Manau ši tema , kokia dabar yra, visiškai neinformatyvi. Jei jau norime pasigirti, ką paskutiniu metu gaminome, tai gal verta įdėti bent nuorodą. O jei tai savas receptas, tai gal ir aprašyti, įdėti foto.
Kitaip, prašau paaiškinti šios temos prasmę. Gal aš ne taip suprantu
Kokia nuomonė kitų forumiečių?
puiki tema,nori paklausi nariu,kurios cia renkasi be galo malonios,arba ieskai internete....kartais gi uztenka tik to raktinio zodzio IR ....linkiu temai ilgai gyvuoti,nes esu ideju vagile