Naujas be etiketes S/168 dydzio modidu dzemperis su dideliu gobtuvu, 24eur.
Tobula GO Mante suknutė S dydis.
https://www.vinted.l...o-mante-suknute
https://www.vinted.l...o-mante-suknute
Parduodu naujas tamsiai pilkos spalvos XS/168 dydzio VDesire Cozy kelnes, 40eur su siuntimu.
Puikios bukles, vilketa karta ar du, Happeak cozy suknele, S dydis, 40eur su siuntimu
Nei karto neapsivilkta, bet be etikeciu, Happeak cozy pilkos spalvos suknele, XS dydis, 46 eur su siuntimu
Nei karto neapsivilkta, bet be etikeciu, Happeak cozy pilkos spalvos suknele, XS dydis, 46 eur su siuntimu
[attachment=260612:27540361_10160196751460556_1023395178029374117_n.jpg]Pora kartų dėvėtas paltukas. S/M, 50 Eur
Vilnius, galiu siusti.
Parduodu naujas tamsiai pilkos spalvos XS/168 dydzio VDesire Cozy kelnes, tik 40eur su siuntimu!
Puikios bukles, karta skalbta Happeak cozy suknele, S dydis, 40eur su siuntimu
Puikios bukles, karta skalbta Happeak cozy suknele, S dydis, 40eur su siuntimu
Lietuvių dizainerių Uoga veliūrinė suknutė
Parduodu l.geros būklės suknutę.Spalva tamsiai mėlyna.Suknutė į apačią truputi platėja.Prieky su kišenėmis su užtrauktuku.Veliūras kokybiškas,nesiburbuliuoja,neisitryna.Vilkėta nedaug,jokių defektų nėra.Mano ugis-167cm.Tiks S dydžiui.Kaina-30 su siuntimu
(foto įkelsiu vėliau)
Parduodu l.geros būklės suknutę.Spalva tamsiai mėlyna.Suknutė į apačią truputi platėja.Prieky su kišenėmis su užtrauktuku.Veliūras kokybiškas,nesiburbuliuoja,neisitryna.Vilkėta nedaug,jokių defektų nėra.Mano ugis-167cm.Tiks S dydžiui.Kaina-30 su siuntimu
(foto įkelsiu vėliau)
Lietuvių dizainerių Uoga veliūrinė suknutė
Papildyta:
Modi-du palaidinė-frakas
Parduodu naują palaidinę,Mdydis,kaina-22+1.50 už siuntimą
Papildyta:
Modi-du palaidinė-frakas
Parduodu naują palaidinę,Mdydis,kaina-22+1.50 už siuntimą