Įkraunama...
Įkraunama...

Tik lietuvių kūrėjų drabužiai ir avalynė

happeak megztukas atvira nugara (labai graziai ir puosniai atrodo po juo pasivilkus maikute su nerinukais), uzsidetas 1 karta, dydis s, bet tik ir m

Kaina 25 eurai

vartotojo įkelta nuotrauka

Unlabel suknele su vilna ir kasmyru, dydis xs, bet tikrai labiau tinkama S devinciom. Labai silta ir grazi, kaina 55 eurai

Atsakyti
Parduodu idealios būklės Indtės Kvedarienės Angelo juodą suknutę M dydžio, bet tinkama ir S.
Atsakyti
Unlabel vilnos ir kasmyro storas ir siltas megztukas, tiks S/M dydziui

Kaina 55 eurai

lietuviu kureju 2ru2ra suknele, vilketa 3kartus, dydis S, kaina 60 euru

Unlabel megztos medvilnes suknele, tiks s dydi devinciom, kaina 30 euru

Atsakyti
Naujas ROBI AGNES kašmyrinis klasikinis paltas. Spalva juoda. Dydis L. Kaina 99 Eur (kainavo daug daugiaunei dvigubai).
Paltas Robi Agnes
V&V Boutique juoda ilga suknelė. Su ja neliksite nepastebėta. Dėvėta 4 kartus. Dydis M. Kaina 80 Eur.
Suknelė
Vilnius, siunčiu
Atsakyti
Parduodu S dydžio suknelę. Maloni, graži, bet vis tik ne mano smile.gif Gal trumpoka man sakyčiau. Pirkta manotu.lt Dėvėta 1 kartą.
Sudėtis - medvilnė, angora, elastanas
25 Eur. (Mokėjau 48 Eur) Vilnius.
Galiu siusti 4u.gif
FOTO
Atsakyti
puikios bukles tik 20eur

Happeak Rudens suknelė, asfaltas

S

Atsakyti
Indres Kvedarienes nauja, originali aksomo suknele, labai grazi ir prabangi, dydis S. Moketa 150 eur, galiu atiduoti uz 80 4u.gif

Atsakyti
Labai grazios modi du kartus devetos galife kelnes
Spalva pilka ,jokiu defektu dydis S,
40eur
Atsakyti
R. Piekautaitės žieminės kelnės ilgakojei 34-36 dydis. puikios, stilingos , originalios R. Piekautaitės kelnės. Kupranugario vilna. Etiketėj rašo 38 dydis, bet labiau 34- 36 dydžiui tiktų. Buvau apsivilkusi lygiai tik 2 kartus- bet visgi man mažokos:((((( Su stilingu, dekoruotu kantu, prasidedančiu aukščiau kelių ir einančiu žemyn. Išmatavimai: visas ilgis (šoninės siūlės)- 115 cm, nuo klyno žemyn- 91,5, juosmuo- 36 cm*2, nuo klyno iki juosmens viršaus priekyje- 26 cm, nuo klyno iki juosmens viršaus nugaroj- apie 34 cm, klešnės plotis apačioj- 25 cm*2. Kaina-110 eur

Vilnius, siunčiu

Atsakyti
Parduodu S dydžio suknelę. Maloni, graži, bet vis tik ne mano smile.gif Gal trumpoka man sakyčiau. Pirkta manotu.lt Dėvėta 1 kartą.
15 Eur. (Mokėjau 48 Eur) Vilnius.
Galiu siusti 4u.gif
FOTO

Atsakyti
Unlabel medvilninė suknelė, praktiškai nauja (pirkau SM dėvėtą, man deja didelė unsure.gif ) labai daili, stilinga, dydis S, bet drąsiai tiktų ir M, 50Eur 4u.gif

Atsakyti
Parduodu:
S dydžio suknelę. Maloni, graži, bet vis tik ne mano smile.gif Gal trumpoka man sakyčiau. Pirkta manotu.lt Dėvėta 1 kartą.
15 Eur. Vilnius. Galiu siusti 4u.gif

S/M dydžio suknelė. Dėvėta porą kartų. Pirkta ajajai.com.
Suknelė " Sidabras". Sudėtis: 88 viskozė , 10 poliesteris, 2 elastanas. Pagaminta Lietuvoje. Piešinys šilkografinis.
20 Eur. Vilnius. Galiu siusti 4u.gif

Atsakyti