happeak megztukas atvira nugara (labai graziai ir puosniai atrodo po juo pasivilkus maikute su nerinukais), uzsidetas 1 karta, dydis s, bet tik ir m
Kaina 25 eurai
Unlabel suknele su vilna ir kasmyru, dydis xs, bet tikrai labiau tinkama S devinciom. Labai silta ir grazi, kaina 55 eurai
Naujas ROBI AGNES kašmyrinis klasikinis paltas. Spalva juoda. Dydis L. Kaina 99 Eur (kainavo daug daugiaunei dvigubai).
Paltas Robi Agnes
V&V Boutique juoda ilga suknelė. Su ja neliksite nepastebėta. Dėvėta 4 kartus. Dydis M. Kaina 80 Eur.
Suknelė
Vilnius, siunčiu
Paltas Robi Agnes
V&V Boutique juoda ilga suknelė. Su ja neliksite nepastebėta. Dėvėta 4 kartus. Dydis M. Kaina 80 Eur.
Suknelė
Vilnius, siunčiu
puikios bukles tik 20eur
Happeak Rudens suknelė, asfaltas
S
Happeak Rudens suknelė, asfaltas
S
R. Piekautaitės žieminės kelnės ilgakojei 34-36 dydis. puikios, stilingos , originalios R. Piekautaitės kelnės. Kupranugario vilna. Etiketėj rašo 38 dydis, bet labiau 34- 36 dydžiui tiktų. Buvau apsivilkusi lygiai tik 2 kartus- bet visgi man mažokos:((((( Su stilingu, dekoruotu kantu, prasidedančiu aukščiau kelių ir einančiu žemyn. Išmatavimai: visas ilgis (šoninės siūlės)- 115 cm, nuo klyno žemyn- 91,5, juosmuo- 36 cm*2, nuo klyno iki juosmens viršaus priekyje- 26 cm, nuo klyno iki juosmens viršaus nugaroj- apie 34 cm, klešnės plotis apačioj- 25 cm*2. Kaina-110 eur
Vilnius, siunčiu
Vilnius, siunčiu
Parduodu:
S dydžio suknelę. Maloni, graži, bet vis tik ne mano Gal trumpoka man sakyčiau. Pirkta manotu.lt Dėvėta 1 kartą.
Sudėtis - medvilnė, angora, elastanas
15 Eur. Vilnius. Galiu siusti
S/M dydžio suknelė. Dėvėta porą kartų. Pirkta ajajai.com.
Suknelė " Sidabras". Sudėtis: 88 viskozė , 10 poliesteris, 2 elastanas. Pagaminta Lietuvoje. Piešinys šilkografinis.
20 Eur. Vilnius. Galiu siusti
S dydžio suknelę. Maloni, graži, bet vis tik ne mano Gal trumpoka man sakyčiau. Pirkta manotu.lt Dėvėta 1 kartą.
Sudėtis - medvilnė, angora, elastanas
15 Eur. Vilnius. Galiu siusti
S/M dydžio suknelė. Dėvėta porą kartų. Pirkta ajajai.com.
Suknelė " Sidabras". Sudėtis: 88 viskozė , 10 poliesteris, 2 elastanas. Pagaminta Lietuvoje. Piešinys šilkografinis.
20 Eur. Vilnius. Galiu siusti