Be galo stilinga Rudne juoda maža suknelė, xs dydis, bet tiks ir s, nes platokas modelis, dėvėta 1 kartą, be jokių defektų, medžiaga standi, ilgis 87 cm, pirkau už 100 eur iš newmood.
Naujas ROBI AGNES kašmyrinis klasikinis paltas. Spalva juoda. Dydis L. Kaina 115 Eur (kainavo dvigubai daugiau). Vilnius, siunčiu. realias foto atsųsiu į paštą.
R. Piekautaitės žieminės kelnės ilgakojei 34-36 dydis. puikios, stilingos , originalios R. Piekautaitės kelnės. Kupranugario vilna. Etiketėj rašo 38 dydis, bet labiau 34- 36 dydžiui tiktų. Buvau apsivilkusi lygiai tik 2 kartus- bet visgi man mažokos:((((( Su stilingu, dekoruotu kantu, prasidedančiu aukščiau kelių ir einančiu žemyn. Išmatavimai: visas ilgis (šoninės siūlės)- 115 cm, nuo klyno žemyn- 91,5, juosmuo- 36 cm*2, nuo klyno iki juosmens viršaus priekyje- 26 cm, nuo klyno iki juosmens viršaus nugaroj- apie 34 cm, klešnės plotis apačioj- 25 cm*2. Kaina-110 eur
Lietuviu kureju NERI NERI siltutis megztukas. M/L. Naujas, su etiketemis. 50 proc alpakos vilna, 50 akrilas. minkstas, mielas, kokybiskas, deja ne mano spalva ( gavau dovanu) kaina 40 eur
TADAM pieniška baranka su žalios arbatos ir kokoso glajumi merkta aukse Labai grazi Tadam baranka,vos pora kartų užsidėta,galima sakyti nauja, moketa 150 eur, atiduodu uz 92 eur Pakabutis: Keramika su aukso liustru. Degta 3 kartus. Diametras: ~3 cm, svoris: ~20 g. Grandinėlė: 1,4 mm storio, 925 sidabro, dengta 24K auksu.Moketa 150 eur #tadam MEDŽIAGOS: Sidabras, Auksas, Keramika SPALVOS: Žalia, Balta, Aukso
MAZINU KAINA IKI 50 EUR Unlabel nuostabi suknele, praktiskai nauja, tinkama ir rudeniui ir ziemai.... labai daili, stilinga, dydis S, bet tiktu ir M, atiduosiu uz 65 eurus
Lietuviu kureju Bisou daili suknele, standesnio audinio, su veltos vilnos dekoru, dydis S, kaina 53 eurai
Naujas ROBI AGNES kašmyrinis klasikinis paltas. Spalva juoda. Dydis L. Kaina 105 Eur (kainavo 290..). Paltas Robi Agnes V&V Boutique juoda ilga suknelė. Su ja neliksite nepastebėta. Dėvėta 4 kartus. Dydis M. Kaina 85 Eur. Suknelė Vilnius, siunčiu