Sveikos Laikas pradeti nauja tema
Sveikos,
Aš irgi šiais metais įstojau.
Aš irgi į elektroninio verslo vadybą
Aš irgi šiais metais įstojau.
QUOTE(kamila111 @ 2016 08 24, 10:40)
Radau viena bendrazyge, kaip smagu elektroninio verslo vadyba. O jus ka?
Aš irgi į elektroninio verslo vadybą
Nuostabu mergaites pasakykite man, ar cia as nemoku nieko ieskoti ar dar nera jokiu tvarkarasciu? labai keista kad nerandu jokios informacijos..
QUOTE(kamila111 @ 2016 08 24, 14:26)
Nuostabu mergaites pasakykite man, ar cia as nemoku nieko ieskoti ar dar nera jokiu tvarkarasciu? labai keista kad nerandu jokios informacijos..
Tvarkaraščių dar nėra, bet prie sistemos galima prisijungti, užsiregistravus "Mano Mru"
Dėkoju, prisiregistravau ir viskas puiku. nekantrauju pamatyti tvarkaraštį
Sveikos, mergaites
Jei netycia galetumete pagelbeti viesojo administravimo studentei del VA sistemu pas bileisi egzamino pasiruosimui nelikciau skolinga
tiktu tiek konspektai bei bet kokia pagalba
milda.pilionyte@outlook.com
Jei netycia galetumete pagelbeti viesojo administravimo studentei del VA sistemu pas bileisi egzamino pasiruosimui nelikciau skolinga
tiktu tiek konspektai bei bet kokia pagalba
milda.pilionyte@outlook.com
Sveikos, gal paaiskinsite kas yra skirtuminis dalykas?
QUOTE(BlackDhalia @ 2016 10 31, 16:05)
Sveikos, gal paaiskinsite kas yra skirtuminis dalykas?
Jeigu pagal programą turi būti, o pas tave jo nėra išlaikyta. Čia dažniausiai būna kai pereini mokytis į kitą specialybę ar universitetą
QUOTE(mamaEgle @ 2016 10 31, 19:08)
Jeigu pagal programą turi būti, o pas tave jo nėra išlaikyta. Čia dažniausiai būna kai pereini mokytis į kitą specialybę ar universitetą
O jeigu is ankstesniu kursu ar semestru nelaikytas dalykas tai irgi skirtuminis skaitosi ar ne? niekur pereiti man nereikia, bet ne visus dalykus esu laikiusiu is pirmo ir antro kursu. O destytoja klausia ar jos dalykas man skirtuminis, nezinau ka atsakyt
QUOTE(BlackDhalia @ 2016 11 02, 22:58)
O jeigu is ankstesniu kursu ar semestru nelaikytas dalykas tai irgi skirtuminis skaitosi ar ne? niekur pereiti man nereikia, bet ne visus dalykus esu laikiusiu is pirmo ir antro kursu. O destytoja klausia ar jos dalykas man skirtuminis, nezinau ka atsakyt
Ne, ne skirtuminis. Aš iš karto pradedu pasakojimą apie Nuotolines studijas ir kaip man iš jų reikėjo pereiti. To paprastai užtenka.
Kaip tau sekasi? Dar daug lieka?