nu jo. Tik kad pyragų atsivalgėm iki negalėjimo Sakau - reik pertrauką padaryt iki Kalėdų bent, o tai nebus šventiniai pyragai šventiniai
QUOTE(pašnekutė @ 2016 12 05, 15:05)
nu jo. Tik kad pyragų atsivalgėm iki negalėjimo Sakau - reik pertrauką padaryt iki Kalėdų bent, o tai nebus šventiniai pyragai šventiniai
pavlovos daaaaug
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo. Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo. Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 01 03, 12:36)
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo. Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo. Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti
oho pieno
siulyciau pieniskus vaisinius kokteilius gerti
QUOTE(AJIRA @ 2017 01 03, 12:41)
netoleruojam, deja
pas mus pienas turi būt kažkaip apdorotas karščiu. Gilių kavą, pvz., padariau. Jau minus 3 litrai
QUOTE(pašnekutė @ 2017 01 03, 11:36)
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo.
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo.
Gal pasidarykit kieta brinza suri su cesnakais ir kmynais,arba su ciobreliais ir kanapem, arba minksta brinza,kazkas panasaus i Feta...Ir skanu ir galiojimas laaabai ilgas.
QUOTE(gurmans @ 2017 01 04, 16:00)
Gal pasidarykit kieta brinza suri su cesnakais ir kmynais,arba su ciobreliais ir kanapem, arba minksta brinza,kazkas panasaus i Feta...Ir skanu ir galiojimas laaabai ilgas.
oooo, žinot kaip ji daroma? galima plačiau? Tinka parduotuvinis pienas?
Žinau, kad googlas visagalis, bet... ten tiek visako ir dažnai pasitaiko užsiraut ant nevykusių receptų. Ypač tokių kur retesni. Arba reikia ingredientų važiuot už jūrų-marių. Jei turit - pasidalinkit išbandytu receptu.
(o pas mane jau tik 6 litrai liko gilių kava "ant bangos" )
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 09 26, 13:32)
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Baravykai - nerealus gėris. Tik dėl sriubos tai nepatarsiu - nedarau. Bet... Darau barščius su "ausytėmis". Išverdu paprastus raudonų burokėlių barščius ir link pabaigos sudedu "ausytes". Tos "ausytės" - tai koldūniukai su grybais. Paprastai tai būna džiovinti, užplikyti, išmirkyti tame pačiame vandenyje ir sumalti baravykai. Tada nukošiu, skystį - į barščius, maltus grybus su labai mažai aliejaus apkepinu su svogūniuku, kvep pipirais ir lauro lapu. Toks ir įdaras. Kai pravėsta - formuoju mažus koldūniukus ir apverdu barščiuose. Nepaprastai skanu. Net jaunimas, kuriems burokėliai atrodo nevalgomas dalykas, šiuos barščius lapnoja ir net pasiilgsta. O šaldyti baravykai, manau, irgi turi puikiai tikt. Atšildot, sumalat, pakepinat...
Bandykit. Nebijokit bandyt! Kaip sakoma - Nojaus laivą pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 09 26, 05:32)
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars
barsciai su grybais trinta grybu sriuba bandeles su grybais ir t.t.
o i ta trinta grybu sriuba ka dar deti? Ir kiek laiko virti grybus?