Prasom AZ
Nauji ploni "Loft" megztukai
Dydis : XS atitinka tokį tarpinį tarp XS ir S dydžio (priklausomai nuo to kokius patika nešioti : ar laivus, ar aptemptus)
Rankovės 3/4
Sudėtis : 62% rayonas ir 38% medvilnė
Kaina : vieneto 16Eur
Spalvos : levandinė ir pilka, kaip foto
MEGZTUKO NUORODA
Naujas "Loft" megztukas
Dydis : XS petite atitinka XS
Sudėtis : 100% medvilnė
Kaina : 24Eur DABAR TIK 20 EUR SU REGISTRUOTU SIUNTIMU
Spalva : žalsva, mėtinė, kaip foto
12USA dydžio suknelė-sarafanas, pilna kaina 169dol
parduodu už 27€ su siuntimu
Griebkit kam tinka, labai faina suknele ir dar uz tokia kaina
Nauja megzta LOFT suknelė. Dydis XS, sudėtyje yra 5% kupranugario vilnos, tad suknutė gan šilta. Nuoroda į suknelę http://www.loft.com/...=9651&prodId=406590. 30 eur, Vilnius
parduodu už 27 su siuntimu
</p></div></blockquote><p></p><p>Griebkit kam tinka, labai faina suknele ir dar uz tokia kaina </p>
Ji dydi atitinka?
Ji dydi atitinka?
As turiu atrodo 4 dydi. Klubai mano ~96-98cm, krutine daug maziau, bet tas virsus taip gerai susidelioja kad net siaurint nereikia (kas man paprastai buna). Medziaga kaip tvidas, visiskai nesilamdo, tinka ir kai kukliai reikia, ir pasipuosti. Man beveik ideali. Imesiu i AT tema veliau foto
Tik kaip sarafanas, kaip rase aprasyme, tai ji man visai ne... tik kaip suknele
pritariu-ši suknelė ideali, ir tikrai ji labiau tinka-kai krūtinė mažiau nei klubai
16USA ir 8TALL dydžio suknelės, kaina 30
yra medium ir large, kaina 19
1508849592%5B/url%5D"]1508849592[/url]"] beje, šios tai superinės irgi-jas tikrai tinka ir vienas dėvėt ir su marškinukais 16USA ir 8TALL dydžio suknelės, kaina 30€sita irgi dukra turi. Tikra klasika, must have spintoj! Tik ji is trumpesniu , tai tall manau tiktu ir neaukstoms