Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2016 08 18, 20:22)
O gal kas turejot ir zinot, kaip tu didrikon kombiu dydziai? Lyg kazkur buvau uzmacius, kad ganetinai didinti ax.png

didinti smile30x30.png Pirkau pernai man atrodo rugpjucio pabaigoje is simplypiste uz tikrai gera kaina Didriksons striuke. Tada ir kombiai buvo beveik uz kapeikas 4u.png Kokybe superine sios firmos.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 08 18, 20:39)
o jus galvojate yra skirtumas ? mergaitiskas , berniukiskas ? as ameniskai ziuriu sita violetine spalva savo berniukui. Man ji grazi . Nezinau . Zodziu smile30x30.png jei uzmatysite gerom kainom situos kombius , pasakykite ir man smile30x30.png nes as taip pat tokio noriu smile30x30.png

Na parduotuvė priskyrusi šią prekę mergaičių drabužių kategorijai. Jeigu realaus daikto violetinė spalva bus šviesesnė nei matome dabar kompe, bijau, kad gražus berniukas kitų bus vadinamas gražia mergaite smile30x30.png))
Atsakyti
prsijungciau prie mytoys jei kas renka Vln su nuolaida:) na arba ryt pati uzsakysiu bet turiu tik 10 proc nuolaida 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 08 18, 19:49)
Na parduotuvė priskyrusi šią prekę mergaičių drabužių kategorijai. Jeigu realaus daikto violetinė spalva bus šviesesnė nei matome dabar kompe, bijau, kad gražus berniukas kitų bus vadinamas gražia mergaite smile30x30.png))

smile30x30.png)))))))) gal . zodziu matyt kiekvienam savo smile30x30.png aisku as savo berniuko sijonais nerengiu, bet man be galo grazu ant berniuku ( taip pat ir ant suagusiu vyru ) palaidines , rozines , ir kitu mergaitisku spalvu smile30x30.png tai manes ta violetine visiskai negasdina smile30x30.png
Papildyta:
o kaip sita parduotuve ? kas nors pirko ? nes taip tokia itartinai atrodanti smile30x30.png o kaina labai gera . 54.50 svaru ir dar virsuje puslapio parasyta , kad 20 proc taiko su kodu . Zodziu ar pirko kas nors is cia ? http://www.vikingkid...m#ladies-parkas
Papildyta:
http://www.vikingkid...i-snow-suit.htm va konkreciai sitie
kazkokia nesamone, bandziau deti i krepsi, tai nieko man nededa sad.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 18 rugpjūčio 2016 - 20:13
QUOTE(D'esire @ 2016 08 18, 18:52)
Mergaites, gal kur uzmatet tokiu kombiu geresne kaina 4u.png
http://www.cozymole....s-coverall.html

Ir aplamai, 3m vaikui i darzeli neapsisprendziu, geriau vientisas ar dvieju daliu kombis cool30x30.png

As tik uz atskira
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 08 18, 19:43)
didinti smile30x30.png Pirkau pernai man atrodo rugpjucio pabaigoje is simplypiste uz tikrai gera kaina Didriksons striuke. Tada ir kombiai buvo beveik uz kapeikas  4u.png Kokybe superine sios firmos.

Tai gal dar verta palaukti unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 08 18, 21:27)
As tik uz atskira

Mes turėjom atskirą patogiau kai reikia prekybcentryje nuvilkai , vaikas nesušyla, bet kai atsirado trečias vaikas ir darželyje reikdavo greit susisukt tai mums patogiau buvo vientisas įkišai ir viskas:)
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 08 18, 20:51)
Mes turėjom atskirą patogiau kai reikia prekybcentryje nuvilkai , vaikas nesušyla, bet kai atsirado trečias vaikas ir darželyje reikdavo greit susisukt tai mums patogiau buvo vientisas įkišai ir viskas:)

Tai vat, man aktualiausia, kaip darzeli patogiau, nes atskirai striuke bet kokiu atveju turesime 4u.png
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 18, 21:35)
Tai gal dar verta palaukti unsure30x30.png

O kokia siu kombiu gera kaina ?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 18, 21:55)
Tai vat, man aktualiausia, kaip darzeli patogiau, nes atskirai striuke bet kokiu atveju turesime 4u.png

Tai tuomet sakyčiau vientisas ir auklėtojms legviau aprengti netaip laikas gaištamas (per kurį vaikas sušyla) kol ten striukę suranda apvelka, kol dar į kombikelnes įbračina:)
Atsakyti
O kokius batus renkatės 3 metų vaikui rudeniui bei žiemai, kad būtų patogu darželiui?
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2016 08 18, 20:58)
O kokia siu kombiu gera kaina ?

Nezinau biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Akva17 @ 2016 08 18, 21:15)
O kokius batus renkatės 3 metų vaikui rudeniui bei žiemai, kad būtų patogu darželiui?

Kiek skaiciau, tai labai patogu tie crocsai zieminiai.

O siaip mes ziemai turime 3 poras ivairiam orui. Emu, crocs ir ecco 4u.png
Atsakyti