100 milijoną kartų diskuotuota, bet...na nebuvo man tada visiškai aktualu, tai nieko neužseivinau
kokius paspirtukus perkate keturmečiams?
QUOTE(Dziugile @ 2016 08 27, 19:46)
Aš buvau vienus camperius įmetus už 35 eur, gal tie patys ar patiko, jei gavot?
Prisijungčiau prie mytoys su porą play-doh - dabar -20%, perkant už 29 eur.
Prisijungčiau prie mytoys su porą play-doh - dabar -20%, perkant už 29 eur.
Nu va situs vyrui as emiau,dar negavau...cilina siuntiniai kaip reikiant
http://m.camper.com/...jim-K100084-004
QUOTE(Sareme @ 2016 08 27, 15:10)
Asda tai čia tas pats kas http://direct.asda.c...default,sc.html ?
Aš irgi ieškau prie ko čia prisijungus su krepšeliu savuoju
Aš irgi ieškau prie ko čia prisijungus su krepšeliu savuoju
Galiu užsakyt, per didelius kostiuminius batus vaikui nupirkau, reikia kitų. Pirkčiau tiesiai į LT, siuntimą pasidalintume, norėčiau kad bent 4 būtume. Esu iš Šiaulių, bet jei tinka galiu persiųst
Gal yoox kas perkate. pasikoperuot siuntimui but gerai:)
Pirksiu rytoj mytoys.de zaislus (hasbro, playdoh-tuos, kuriems akcija be jokiu kodu ir su pirmo pirkimo kodu nuolaida nedidetu bet kokiu atveju). Galiu prijungti kelias merginas su nedideliais uzsakymais, nuolaidu kodu neturiu. Vilnius, galiu persiust per Omniva.
QUOTE(Linni @ 2016 08 27, 19:13)
Pirksiu rytoj mytoys.de zaislus (hasbro, playdoh-tuos, kuriems akcija be jokiu kodu ir su pirmo pirkimo kodu nuolaida nedidetu bet kokiu atveju). Galiu prijungti kelias merginas su nedideliais uzsakymais, nuolaidu kodu neturiu. Vilnius, galiu persiust per Omniva.
As galiu 10 koda duoti - raso galioja iki 08.31 - gal minusuosis ;)
QUOTE(elizieja @ 2016 08 27, 21:25)
As galiu 10 koda duoti - raso galioja iki 08.31 - gal minusuosis ;)
Butu labai didelis aciu, jei pasidalintumet gal nebus 'priristas' prie saskaitos
Rytoj pirksiu Cocooncenter. Priimčiau pora, kad surinkti iki nemokamo. Vilnius, nesiunčiu
Rašyti į až
Rašyti į až
QUOTE(zz_aiza @ 2016 08 27, 18:54)
100 milijoną kartų diskuotuota, bet...na nebuvo man tada visiškai aktualu, tai nieko neužseivinau
Globber
Didelis aciu Eliziejai uz koduka tiko dalinsimes nuolaida proporcingai uzsakymo sumai. jau trise esam
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 08 27, 17:09)
Bet amazone gi kiek papigiai GERU sabanoskiu, ecco irgi. Tik, aisku, gal ne taip patogu tam amazone knistis.
O as nieko nerandu gera kaina, bent jau berniukisko 26-27d