Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ačiū merginos už kirpyklų kontaktus 4u.gif
Atsakyti
windeln.de duoda veju blink.gif mano paspirtukas dar neiissiustas , bet laiska kad ivertinciau pirkini jau gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 08 26, 13:33)
Laikrodziai Bering , Skagen, Fossil-normalus uz apie 100dol, Movado man laaabai grazus-kokie 300dol.

fosil yra grazi apyranke ant rankos, normalus laikrodziai tai mano manymu tipo MAURICE LACROIX, RAYMOND WEIL ir panasus.
Atsakyti
man tai mytoys ,,patinka":
į vieną paštą gavau batams 20 proc. nuolaidos kodą, į kitą 10 proc. kaip kam paskirsto.... :)

O 30 ar 35 nesiunčia nors tu ką..... bet aš kantriai laukiu pernai per didelių batų ir striukų vaikams užsipirkusi :)
Atsakyti
As apskritai ziuriu tie siuntiniai normaliai cilina,atostogu metas lotuliukas.gif blink.gif windeln uzsakyta 17 diena,tyla, is prancuzu amazono 4 poras batu pirkau 16 diena, paskutine turejo issiust 22 diena, anot accounto info dar neissiuste paskutines poros!
Atsakyti
Galiu pasiūlyti Maxi Micro paspirtuką už windeln.de išpardavimo kainą. Su siuntimu gavos 70 eur. Minusas - nėra kuprinės. Mėlyna spalva. Nesiunčiu. Attsiimti reikėtų Klaipėdoje šalia Akropolio :)

Tokių kainų jau nėra ir tikriausiai daugiau nebus :)
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2016 08 26, 16:12)
man tai mytoys ,,patinka":
į vieną paštą gavau batams 20 proc. nuolaidos kodą, į kitą 10 proc. kaip kam paskirsto.... :)

O 30 ar 35 nesiunčia nors tu ką..... bet aš kantriai laukiu pernai per didelių batų ir striukų vaikams užsipirkusi :)

Aš irgi per didelių batų užsipirkau, galvojau daaugs, bet bus tik kitam rudeniui-žiemai, laukiu ir aš nuolaidos didesnės, noriu mažesnių batų biggrin.gif
Atsakyti
amazon.de uzsakyta 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri matėt kur pigiau FirstBike balansinių dviratukų? Pigiausiai radau UK už 69 svarus. Gal yra kur pigiau?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 26, 16:41)
As apskritai ziuriu tie siuntiniai normaliai cilina,atostogu metas lotuliukas.gif  blink.gif windeln uzsakyta 17 diena,tyla, is prancuzu amazono 4 poras batu pirkau 16 diena, paskutine turejo issiust 22 diena, anot accounto info dar neissiuste paskutines poros!

Jie ten konkrečiai yra užskersavę. Ant visų. Aš pagal mūsų partnerius sprendžiu. Atostogos oficialiai E iki 20 d. nei vienų nėr niekur. Automatai tik pareina. Tai taip ir čia matyt :)
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 08 26, 16:49)
Galiu pasiūlyti Maxi Micro paspirtuką už windeln.de išpardavimo kainą. Su siuntimu gavos 70 eur. Minusas - nėra kuprinės. Mėlyna spalva. Nesiunčiu. Attsiimti reikėtų Klaipėdoje šalia Akropolio :)

Tokių kainų jau nėra ir tikriausiai daugiau nebus :)

Parodykit foto ar nuoroda;)
Atsakyti
O man nakiki virtuveles atsiunte, o smoby namuka ne, dabar parase, kad grazins pinigus
Atsakyti