Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 25, 22:06)
dekui uz minti, gal ir teisingai rasot, o cia ta firmine parduotuve vcup'e kur randasi?

Vaikam pirkau ju skalbiamas vilnones vaikiskas ir man pasiteisino, nes pasitaikydavo bedu I lova, tai ishskalbdavau ir viskas ok. Naudojam antrus metus.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 08 26, 07:10)
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, gal rekomenduotumėt kokias treningo kelnes SD perkate aukštiems vyrams? Labai sunku aukštam vyrui rasti g.gif

As savo vyrui nieko neperku internetu. Jis aukstas ir sunku dydi pataikyti. Jam butinai reikia matuotis. Nes, jeigu nupirkdavau didesni dydi, tai budavo ilgos, bet placios.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 08 25, 22:23)
pirksiu asda maista per PA, Kaunas agne.zag@gmail.com
https://groceries.as...-hp-_-nav-_-ghs

Ka perkate?
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 25, 18:13)
merginos, jus cia visais klausimais viska zinot, gal patarsit ir man, ieskau patalynes pirkti, nusiziurejau merkio su vilnoniu uzpildu http://www.siltisapn...zpildu-450gm2-2, bet ju ismatavimai keisti 140x205cm, patalyne galvojau pirkt is ikejos, bet ten dar keisciau 150x200cm, kaip manot labai tas skirtumas jaustusi?arba jeigu ne is ikejos patalyne, tai randu 140x200cm dazniausiai, ar tie trukstami 5cm labai jaustusi?o gal bandyt kaska is tokiu http://www.siltisapn...t/antklode-roze ? cia ieskau vaikui pirmos normalios antklodes, patarkit is patirties 4u.gif

As savo sunui esu Merkio nupirkus antklode ir pas juos visos yra 140X205. Nu man labai nepatiko kad gale susiburbuliuoja, o jei medvilnine patalyne, tai turi savybe ir taip pasitraukt biski. Tai patalyne suviausi pas viena moteri, kuri pasiuvo pagal ismatavimus keleta komplektu ir beda isspresta :) O Merkio antklodes man pacios paciausios, vaikai nuo gimimo su jomis miega, tik mes renkames sintenini uzpilda.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2016 08 25, 21:21)
Visai neseniai kazkuri buvote pasisakiusi apie vyriskus laikrodzius. Kadangi buvo neaktualu praleidau pro akis ta posta. Na o siandien gavau namioka, kad laikrodzio vyras noretu. Gal galetumete pasisakyti, kas verti demesio. gal kuri pirkote neseniai. (Tik neklauskit, kokio tipo ar kainos laikrodis domina. Nes nezinau :D pirmiau susirinksiu informacija, kad susidaryt nuomone kokio ieskoti. O tada i paieskas kibsiu).

Mano vyrui TISSOT labai patinka laikrodziai. Labai stilingai man jie atrodo ir jokiu bedu, gedimu nera buve kolkas. Tik ju kainos nera zemos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 08 26, 08:59)
As savo vyrui nieko neperku internetu. Jis aukstas ir sunku dydi pataikyti. Jam butinai reikia matuotis. Nes, jeigu nupirkdavau didesni dydi, tai budavo ilgos, bet placios.

usa gape pvz galima pasirinkti ploti ir ilgi. yra drabuziai zemaugems, normalaus ugio ir aukstiems. ir kituose storese. europinuose nepastebejau.

mano vyrui siaip visada trumpint reikia, bet is usa daniausiai pataikau
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 08 26, 10:46)
usa gape pvz galima pasirinkti ploti ir ilgi. yra drabuziai zemaugems, normalaus ugio ir aukstiems. ir kituose storese. europinuose nepastebejau.

mano vyrui siaip visada trumpint reikia, bet is usa daniausiai pataikau

yra ir nexte, yra ir tam paciam SD kai kuriu kelniu skirtingo ilgio
prie dydzio buna raides S (short), R (regular) , L (long)
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2016 08 25, 23:23)
Gal Kaune ar Jonavoje SD renkat? ATsisiunčiau pati,daikteliai kokybiški, na bet užmažinti stipriai.
Aš su dviem daiktais prisijungčiau.LAbai faini paltukai, tik mažinti dydžiu tai tikrai.8-9 metams mano 129 ūgio rankovės trumpos.Gal kas pagriebtų didesnę? MAžesnę mielai perleisiu,kai parsisiųsiu.
http://www.sportsdir...olcode=61903004

Mergaites,gal dar yra pirkusiu paltuka? 135 ugiui 10-11 nebus maisas g.gif

Aciu patarusioms del vyrisku kelnyciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gavau paspirtukus is windeln. Ir labai nustebau maxi micro paspirtukas tik su vairalazde. Ar buna pirkti atskirai iprastu rankenu? Kaip vyksta grazinimas i windeln?
Atsakyti
Laba visoms. Niekas iš vilniečių neplanuoja pirkti iš windeln? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesta @ 2016 08 26, 11:24)
Sveikos. Gavau paspirtukus is windeln. Ir labai nustebau maxi micro paspirtukas tik su vairalazde. Ar buna pirkti atskirai iprastu rankenu? Kaip vyksta grazinimas i windeln?

Gal kuriai nepatiks mini micro mini 3-1 perimciau mazyliui
Atsakyti
Sveikos,

gal kas iš Ventes Pablovsky batus perkat ir galėtumėt priimti shipui pasidalinti ?

Ir su 16 cm. pėdute geriau dar 26 dydį ar jau 27 imti ? 4u.gif
Atsakyti