Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 25, 22:06)
dekui uz minti, gal ir teisingai rasot, o cia ta firmine parduotuve vcup'e kur randasi?

Aš tik Merkį perku. Nes cupas kitoj gatvės pusėj :D labai patinka. Vaikui nuo gimimo visu patalus ir sau.
Atsakyti
Visai neseniai kazkuri buvote pasisakiusi apie vyriskus laikrodzius. Kadangi buvo neaktualu praleidau pro akis ta posta. Na o siandien gavau namioka, kad laikrodzio vyras noretu. Gal galetumete pasisakyti, kas verti demesio. gal kuri pirkote neseniai. (Tik neklauskit, kokio tipo ar kainos laikrodis domina. Nes nezinau :D pirmiau susirinksiu informacija, kad susidaryt nuomone kokio ieskoti. O tada i paieskas kibsiu).
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 25, 17:20)
Parasius laiska, man prie uzsakymo atsirado siuntos suskirstimas su skirtingais sekimo numeriais 4u.gif  tai dabar matau, kad dalis siuntinio buvo issiusta veliau 4u.gif

O kokia kalba rašėt jiems. Vokieciu nors mokykloj mokiausi, bet tikrai nesugebesiu parasyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kas noretu jungtis prie yoox siuntimui pasidalinti kol galioja -25%?

Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 25, 22:06)
dekui uz minti, gal ir teisingai rasot, o cia ta firmine parduotuve vcup'e kur randasi?

Ne vcup'e, Varenoj :)
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 08 25, 21:06)

Pačioj varėnoj, galima į parduotuvę pasiskambint, bet jau anksčiau labai malonimoterėlė dirbo, viską pasakydavo, kainas ir t.t. Skalbiamos neverta tikrai antklodės pirkti. Mes jau kokie 5 metai visi miegam merkio vilnonese (viduj vilna, išorinis uzvalkalas medvilnė) ir antklodės ir pagalvės, turim ir ziemines, ir vasarine , nekeisciau i nieka
Atsakyti
Rytoj iki pietu pirksiu Sd Vilniuje
Priimciau pora merginu su mazais krepsiukais:-)
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2016 08 25, 23:03)
Pačioj varėnoj, galima į parduotuvę pasiskambint, bet jau anksčiau labai malonimoterėlė dirbo, viską pasakydavo, kainas ir t.t. Skalbiamos neverta tikrai  antklodės pirkti. Mes jau kokie 5 metai visi miegam merkio vilnonese (viduj vilna, išorinis uzvalkalas medvilnė) ir antklodės ir pagalvės, turim ir ziemines, ir vasarine , nekeisciau i nieka

Ir as nekeisciau:) Bet pagalve man nepasiteisino kazkaip susigulejo, nors kitiems namiskiams tinka.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 08 25, 21:19)
Gal kas Klaipedoje renkate SD, noreciau prisijungt su pora smulkmeneliu  4u.gif

Gal Kaune ar Jonavoje SD renkat? ATsisiunčiau pati,daikteliai kokybiški, na bet užmažinti stipriai.
Aš su dviem daiktais prisijungčiau.LAbai faini paltukai, tik mažinti dydžiu tai tikrai.8-9 metams mano 129 ūgio rankovės trumpos.Gal kas pagriebtų didesnę? MAžesnę mielai perleisiu,kai parsisiųsiu.
http://www.sportsdir...olcode=61903004
Atsakyti
pirksiu asda maista per PA, Kaunas agne.zag@gmail.com
https://groceries.as...-hp-_-nav-_-ghs
Atsakyti
turiu Vilniuj M 7-8 m (130 cm) ir XL 10-11 m (150 cm) dydzius, gal kam reik? nezinojau kurio dydzio reik, tad emiau kelis :) sau kitus 2 dydzius pasilikau (sunui ir krikstasuniui) :)

http://lt.benetton.c...ood-156654.html

user posted image

raudona, plona, su pamusaliuku trikotaziniu. rudens pradzioj, pavasario pabaigoj i mokykla zygiuot ir vasarai nuo vejo zinoma :)
jos tinka ir kiek anksciau, nei nurodytas ugis, pvz mano 143 ugio sunui XL dydis dabar tinka, ir iki 152 ugio tikrai uztektu, bet palikau jam didesne, nes kitam sezonui emiau

jei kas norit, i asmenine rasykit. jei nebus norinciu, idesiu i skelbimus ryt :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 25 rugpjūčio 2016 - 22:31
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, gal rekomenduotumėt kokias treningo kelnes SD perkate aukštiems vyrams? Labai sunku aukštam vyrui rasti g.gif
Atsakyti