Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2016 08 25, 12:09)
O sakykite ar vertbaudet kodais galima dalintis. Pas mane uz apsipirkusius zmones gal 3 yra, o nieko nebereikia, nu gaila...dings jie.... :(

Negalima, kodai asmeniniai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2016 08 25, 12:25)
O per kiek laiko gavot kitą dalį

po 2 dienu 4u.gif
Atsakyti
Jei kas ketinat pirkti ir kam reikia pakvietimo i Nakiki ar Windeln galiu atsiust😊 Kita karta galesit sutaupyti ant siuntimo😊
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 08 25, 08:30)
Ziema pirkau uz 10.99 $, su siuntimu laivu gavosi 24€ L dydzio kuprine. Bet tik vienos spalvos buvo tokia kaina, kitos 15, 18 $ kainavo. Pirkau per Laureta.

Nzn kodel jum taip pigiai gavosi. As ir siunciausi ziema,tikrai neblogos kainos buvo ir dar papildoma nuolaida buvo. Tai L dydis man gavosi 45€. Dabar uz tiek ir pardavineju,nes mano merfinai per didele
Atsakyti
Pas mane pottery barns L su siuvineta raide gavosi 40.21eu siunciant laivu (kaina su siuvinejimu ir nuolaidomis jav buvo 32.19$).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziukas1: 25 rugpjūčio 2016 - 13:29
QUOTE(ericute @ 2016 08 25, 14:45)
Nzn kodel jum taip pigiai gavosi. As ir siunciausi ziema,tikrai neblogos kainos buvo ir dar papildoma nuolaida buvo. Tai L dydis man gavosi 45€. Dabar uz tiek ir pardavineju,nes mano merfinai per didele

aš irgi pirkau L dydžio, žiemą, siunčiausi laivu, gavosi 20 eur.
Atsakyti
Gal is kazkur pigiau siunciates iphone telefonus blush2.gif

Idomu kaip cia? Ar patikima g.gif
http://m.hushhush.co...1...1&menu2Id=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 25 rugpjūčio 2016 - 14:15
QUOTE(adriatic @ 2016 08 25, 09:05)
noriu pirkti nextdirect, man iki nemokamo pristatymo truksta 17 euru. Galeciau priimti viena mergaite i kompanija.

vis dar ieskau kas prisijungtu prie nextdirect iki nemokamo shipo i Vilniu :)
esant reikalui galesiu ir persiust
Atsakyti
Ilga daina matau su tuo Windeln, kaip su kokiu kinieciu...Pirkau 17 diena, jau va daugiau nei savaite, kaip suprantu jau kazkur LT uzsikonservaves?Post.lt nieko nerodo su tuo numeriu

Status am Di, 23.08.16 01:35

Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...l-search/index)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 25 rugpjūčio 2016 - 15:19
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 25, 16:16)
Ilga daina matau su tuo Windeln, kaip ir kokiu kinieciu...Pirkau 17 diena, jau va daugiau nei savaite, kaip suprantu jau kazkur LT uzsikonservaves?Post.lt nieko nerodo su tuo numeriu

Status am Di, 23.08.16 01:35

Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...l-search/index)

tai tos prekes dabar jau nebe vokietijoj ir dar ne Lietuvoj. Kai bus LT, irasa rodys LP express, ne post.lt
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 08 25, 17:18)
tai tos prekes dabar jau nebe vokietijoj ir dar ne Lietuvoj. Kai bus LT, irasa rodys LP express, ne post.lt

Supratau, aciu, nu koki spali gausiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 25, 16:19)
Supratau, aciu, nu koki spali gausiu biggrin.gif  biggrin.gif

jei ne ryt, tai pirmadieni jau tikrai turetu atsirasti LP express irasas
rugsejo 1-aja jau riedesit i mokykla gal, nereiks to spalio :D
Atsakyti