Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gavau windeln paspirtukus!
Turiu 1 atliekama micro sprite - AZ ;)
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 08 25, 10:28)
Gavau windeln paspirtukus!
Turiu 1 atliekama micro sprite - AZ ;)

Laba, parasiau jums!
Skubejau noredama but pirma, tai labai jum trumpa mano zinute blush2.gif
Atsakyti
Sveiko, o amazon yra kazkokia apsauga? Jeigu negauni daikto galima kazkur kreiptis? ar negavai ir Tavo bedos (pardavejas ne amazonas)
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2016 08 25, 10:19)
ka pirksite? gal ziemai batu kokia akcija pagavot? :)

vasarinius ir pavasarinius pigiai mergaitei radau, basutes i darzeli, ir atviri bateliai pavasariui tuo paciu paimsiu, nes gera kaina. mazyte mano dar :) 4u.gif
Atsakyti
O sakykite ar vertbaudet kodais galima dalintis. Pas mane uz apsipirkusius zmones gal 3 yra, o nieko nebereikia, nu gaila...dings jie.... :(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 25 rugpjūčio 2016 - 11:09
Jeigu kas turetumet per daug nusipirke micro 3in 1 -pasiulykit (kad ir uz siek tiek didesne kaina:)
Atsakyti
Sveiki,

reikia ir man konsultacijos dėl windeln.de paspirtukų. Iš savo užsakymo gavau tik vieną, nors prie siuntimo informacijos buvo parašyta, kad išsiųsti visi. Ar dar nepanikuoti ir palaukti, gal atveš per kelis kartus, ar rašyti jiems. O gal čia mūsų lpexpress prigrybavo.

Merginos, kas jungėtės prie manęs, vakare pažiūrėsiu, kurį gavau ir pranešiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 08 25, 11:57)
Sveiko, o amazon yra kazkokia apsauga? Jeigu negauni daikto galima kazkur kreiptis? ar negavai ir Tavo bedos (pardavejas ne amazonas)

italiskas uz negauta grazino pinigus, bet uz brokuota ne:(
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2016 08 25, 12:15)
Sveiki,

reikia ir man konsultacijos dėl windeln.de paspirtukų. Iš savo užsakymo gavau tik vieną, nors prie siuntimo informacijos buvo parašyta, kad išsiųsti visi. Ar dar nepanikuoti ir palaukti, gal atveš per kelis kartus, ar rašyti jiems. O gal čia mūsų lpexpress prigrybavo.

Merginos, kas jungėtės prie manęs, vakare pažiūrėsiu, kurį gavau ir pranešiu.  4u.gif

Nepanikuoti ir palaukti 4u.gif buvo man taip veliau gavau kita dali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2016 08 25, 11:15)
Sveiki,

Merginos, kas jungėtės prie manęs, vakare pažiūrėsiu, kurį gavau ir pranešiu.  4u.gif

Pas mane analogiska situacija 4u.gif parasiau laiska i windeln 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 08 25, 12:08)
vasarinius ir pavasarinius pigiai mergaitei radau, basutes i darzeli, ir atviri bateliai pavasariui tuo paciu paimsiu, nes gera kaina. mazyte mano dar :) 4u.gif

Na supratau :) mums tai zieminiu reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 08 25, 12:21)
Nepanikuoti ir palaukti  4u.gif buvo man taip veliau gavau kita dali  4u.gif

O per kiek laiko gavot kitą dalį
Atsakyti