Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ir kiek kainuoja vaikiškas kirpimas?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 24, 20:08)
he he he biggrin30x30.png sita perskaiciau pirmiausia, ner parasyta biggrin30x30.png ka numato Lietuvos teises aktai? tik as nesugebejau rast biggrin30x30.png

Irgi neradau konkretaus termino. Tik stai ka is ecc:

Kai nutraukiate sutartį, pardavėjas turi nevėluodamas grąžinti visus pinigus.
Jeigu pardavėjas atsisako grąžinti pinigus, pabandykite susisiekti su savo banku. Jeigu mokėjote kreditine kortele, galite tikėtis banko pagalbos susigrąžinant pinigus, jeigu pardavėjas atsisako grąžinti. Mokėjimams debetine kortele gali būti taikomos vidinės kortelės taisyklės, kurios suteikia bankams galimybę tam tikromis aplinkybėmis pabandyti ir padėti vartotojams atšaukti pardavėjui padarytus mokėjimus. Tačiau tokioms schemoms yra taikomi griežti terminai ir svarbu veikti greitai.

Read more: http://www.ecc.lt/lt...a#ixzz4IHL2H5g1
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 24, 14:38)
merginos reikia iki 0901 rasti gerą vyrų kirpėja  :D 
mes kažkaip visai pamiršom ir vualia visi laikai pas mūsų kirpėją užimti rugsėjui  unsure.gif 
gal kas pasidalinsit kontaktais Vilniuje  4u.gif  kaina nėra faktorius,labai svarbu kad būtų šiuolaikiškas požiūris į tas vyrų šukuosenas  4u.gif

Galiu rekomenduot A. Juozapavičiaus g. 3 "Unison Beauty lab 3" Tomą Pozdrazdį. Kaina ne pati mažiausia, bet man tikrai patiko kaip maniškį apkirpo thumbup.gif Iki jo buvo išbandyta n+k kitų kirpėjų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 24 rugpjūčio 2016 - 23:47
Gal kas žinote, ar yra koks galiojantis pigu.lt kodukas? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Priminkit prasau, kokia kaina skaitosi gera Pottery Barknkids kupriniu (s ir l dydziu) ir per ka siuntetes laivu.
Bandysiu ir as kainas gaudyt, nes reiks kitiems metams kriksto dukrytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 08 25, 07:47)
Priminkit prasau, kokia kaina skaitosi gera Pottery Barknkids kupriniu  (s ir l dydziu) ir per ka siuntetes laivu.
Bandysiu ir as kainas gaudyt, nes reiks kitiems metams kriksto dukrytei ax.gif

Mano sesei mergaitiška gavosi 15 eur, man berniukiška 40 eur.
Dar girdėjau daug gerų atsiliepimų apie ecco, lyginant su pottery, bandysiu kažkur pačiupinėt.
Atsakyti
noriu pirkti nextdirect, man iki nemokamo pristatymo truksta 17 euru. Galeciau priimti viena mergaite i kompanija.
vilnius, pilaite
Atsakyti
Papasakokit, kaip reikia pirkti vente-privee? Siuncia i LT? Siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai?
Aciu!
Atsakyti
nakiki reima niekas neperkat?
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 08 25, 09:10)
Papasakokit, kaip reikia pirkti vente-privee? Siuncia i LT? Siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai?
Aciu!

i LT nesiuncia. per adreso nuoma reikia pirkt
siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 08 25, 09:11)
nakiki reima niekas neperkat?

O cia rudeniui Reima ar ziemai?
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2016 08 25, 09:18)
O cia rudeniui Reima ar ziemai?

raso ziemi pas mus paziurejau po 85 su akcija
Atsakyti