Ir kiek kainuoja vaikiškas kirpimas?
QUOTE(Loram @ 2016 08 24, 20:08)
he he he sita perskaiciau pirmiausia, ner parasyta ka numato Lietuvos teises aktai? tik as nesugebejau rast
Irgi neradau konkretaus termino. Tik stai ka is ecc:
Kai nutraukiate sutartį, pardavėjas turi nevėluodamas grąžinti visus pinigus.
Jeigu pardavėjas atsisako grąžinti pinigus, pabandykite susisiekti su savo banku. Jeigu mokėjote kreditine kortele, galite tikėtis banko pagalbos susigrąžinant pinigus, jeigu pardavėjas atsisako grąžinti. Mokėjimams debetine kortele gali būti taikomos vidinės kortelės taisyklės, kurios suteikia bankams galimybę tam tikromis aplinkybėmis pabandyti ir padėti vartotojams atšaukti pardavėjui padarytus mokėjimus. Tačiau tokioms schemoms yra taikomi griežti terminai ir svarbu veikti greitai.
Read more: http://www.ecc.lt/lt...a#ixzz4IHL2H5g1
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 24, 14:38)
merginos reikia iki 0901 rasti gerą vyrų kirpėja
mes kažkaip visai pamiršom ir vualia visi laikai pas mūsų kirpėją užimti rugsėjui
gal kas pasidalinsit kontaktais Vilniuje kaina nėra faktorius,labai svarbu kad būtų šiuolaikiškas požiūris į tas vyrų šukuosenas
mes kažkaip visai pamiršom ir vualia visi laikai pas mūsų kirpėją užimti rugsėjui
gal kas pasidalinsit kontaktais Vilniuje kaina nėra faktorius,labai svarbu kad būtų šiuolaikiškas požiūris į tas vyrų šukuosenas
Galiu rekomenduot A. Juozapavičiaus g. 3 "Unison Beauty lab 3" Tomą Pozdrazdį. Kaina ne pati mažiausia, bet man tikrai patiko kaip maniškį apkirpo Iki jo buvo išbandyta n+k kitų kirpėjų
Gal kas žinote, ar yra koks galiojantis pigu.lt kodukas?
Priminkit prasau, kokia kaina skaitosi gera Pottery Barknkids kupriniu (s ir l dydziu) ir per ka siuntetes laivu.
Bandysiu ir as kainas gaudyt, nes reiks kitiems metams kriksto dukrytei
QUOTE(Audry @ 2016 08 25, 07:47)
Priminkit prasau, kokia kaina skaitosi gera Pottery Barknkids kupriniu (s ir l dydziu) ir per ka siuntetes laivu.
Mano sesei mergaitiška gavosi 15 eur, man berniukiška 40 eur.
Dar girdėjau daug gerų atsiliepimų apie ecco, lyginant su pottery, bandysiu kažkur pačiupinėt.
noriu pirkti nextdirect, man iki nemokamo pristatymo truksta 17 euru. Galeciau priimti viena mergaite i kompanija.
vilnius, pilaite
vilnius, pilaite
Papasakokit, kaip reikia pirkti vente-privee? Siuncia i LT? Siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai?
Aciu!
Aciu!
nakiki reima niekas neperkat?
QUOTE(Spyglelis @ 2016 08 25, 09:10)
Papasakokit, kaip reikia pirkti vente-privee? Siuncia i LT? Siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai?
Aciu!
Aciu!
i LT nesiuncia. per adreso nuoma reikia pirkt
siuntimo islaidos buna kiekvienam ispardavimui atskirai
QUOTE(SADNESS @ 2016 08 25, 09:11)
nakiki reima niekas neperkat?
O cia rudeniui Reima ar ziemai?
QUOTE(oplia5 @ 2016 08 25, 09:18)
O cia rudeniui Reima ar ziemai?
raso ziemi pas mus paziurejau po 85 su akcija