o WINDELN siuncia virtuveles? didesnes tas
QUOTE(keistuole @ 2016 08 23, 10:14)
aha man irgi įdomu
dar ir Vilniaua Vichy parkas domina, nes kai paskaičiavau, kiek gaunasi mums 6 nueit, tai kosmosas kažkoks
dar ir Vilniaua Vichy parkas domina, nes kai paskaičiavau, kiek gaunasi mums 6 nueit, tai kosmosas kažkoks
Del vilniaus maciau kad labai daznai SM Forume pardavineja kvietimus i Vishy parka.
cia
QUOTE(D'esire @ 2016 08 22, 14:01)
, jos vienos populiariausių, ane?
QUOTE(adriatic @ 2016 08 22, 14:11)
bobby car'as tikrai tvirtas ::
dar kaip alternatyva paspiriamai masinytei sitas geras daiktas, tik kaina cia ne stebuklas dabar tikrai, buna geresniu. siaip maciau ju musumazyliuose
smart trike springo (su juo ne tik spirtis galima, dar galima ir spyruokliuot atsisedus)
http://www.mytoys.de...rd-4379899.html
dar kaip alternatyva paspiriamai masinytei sitas geras daiktas, tik kaina cia ne stebuklas dabar tikrai, buna geresniu. siaip maciau ju musumazyliuose
smart trike springo (su juo ne tik spirtis galima, dar galima ir spyruokliuot atsisedus)
http://www.mytoys.de...rd-4379899.html
Oi koks juokingas, nemačiau tokio
Dar vienas klausimas ne į temą: norim siųsti didelius sėdmaišius Lietuvoje per kurjerius, per kuriuos kažin pigiausia?
QUOTE(Agė2 @ 2016 08 23, 16:55)
Gal kas renkate MYTOYS, ar galetu koda perleisti. Gal zinote, ar siuncia jie dviracius? Neteko dar per juos nieko pirkti.
kiek atkreipiau demesi, iki 16 colių siunčia
Gal žinote, kuri iš tarpininkių dabar perka iš carters? Tai vienas užblokavo, tai kitos atostogauja, nežinau, kur kreiptis
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 08 23, 16:59)
o WINDELN siuncia virtuveles? didesnes tas
Siuncia
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 08 23, 17:32)
Gal žinote, kuri iš tarpininkių dabar perka iš carters? Tai vienas užblokavo, tai kitos atostogauja, nežinau, kur kreiptis
Taure lyg rinko uzsakyma
Anekdotas Nr.2
Gaunu is windeln laiska su prasymu ivertinti zaisliuko pristatyma
Gaunu is windeln laiska su prasymu ivertinti zaisliuko pristatyma
QUOTE(agnulia @ 2016 08 23, 12:00)
Vilniuje renku uzsakyma is www.reebok.co.uk iki nemokamo pristatymo UK,siusiu per PA. Jei reikia,galiu persiusti pastu.Dabar taiko papildoma 25% nuolaida ir outlet prekems. Tvarkingus krepselius siusti i kluubnika@yahoo.com
Nesuprantu aš jų batų dydžių, berniukų 12,5 tai koks dydis, pagal amžių ar kaip ten jie matuojas, nes size chart visai ne tokie dydžiai, pvz šiems batams
http://www.reebok.co...311/M42329.html
Praktiškai nėra daugiavaikėm šeimom jokių apčiuopiamų nuolaidų. Pačios prisigimdėm - tai dabar ir arsim kaip už kelis
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 23, 17:15)
QUOTE(priklausomybe @ 2016 08 23, 18:19)
Praktiškai nėra daugiavaikėm šeimom jokių apčiuopiamų nuolaidų. Pačios prisigimdėm - tai dabar ir arsim kaip už kelis
Teisingi žodžiai
QUOTE(DdoviliuxX @ 2016 08 23, 10:24)
Na mane jau pasiekė paspirtukai micro ir hudoros pirkti iš windeln.de, tel. nr. nebuvau nurodžiusi, tai prižadino šiandien kurjerio skambutis į duris paspirtukai be priekaištų, mažoji dabar su micro po namus raliuoja
QUOTE(elizieja @ 2016 08 23, 11:56)
Aš taip pat jau gavau paspirtukus, ne daug užsakinėjau - tik 2vnt
Kurios dienos užsakymus jau gaunate?