Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(R-jazz @ 2016 08 23, 13:57)
Sveikos:) Gavau Windelno ir paspirtukus ir lazda masinelei ir dar dvi didziules dezes vaikisko maistelio pirkau:) Tai kurjeris tempe per kelis kartus nes dezes metras ant metro:))))
Beje labai fainas tas micro paspirtukas kur su nuimama kuprine 4 in 1 ....o kainavo tik 66 eur....Vaikas dabar po namus vazinejasi:)))

O kokio amziaus vazinejasi? Nes saviskiui ir as toki paemiau, bet maniskiui kitais metais 3, nors lb aukstas. Tai idomu ar pavaziuos cool30x30.png nes su mini micro dabar be problemu varineja biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 23 rugpjūčio 2016 - 14:03
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 08 23, 13:51)
labai tiktu 4u.png  rinksite uzsakyma?

Aš nerinksiu, neturiu net kreditinės kortelės rolleyes.png Siunčiu jums į AŽ koduką, patikrinkit ar veikia 4u.png
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 23, 14:03)
O kokio amziaus vazinejasi? Nes saviskiui ir as toki paemiau, bet maniskiui kitais metais 3, nors lb aukstas. Tai idomu ar pavaziuos cool30x30.png  nes su mini micro dabar be problemu varineja biggrin30x30.png

Maniskis ant paprasto micro (tas kur raso nuo 5 metu, o ne mini micro) vazinejosi nuo 1,2 metu, dar vaiksciojo svyruodamas, o su paspirtuku normaliai varydavo, visas miestas zvengdavo ziuredami:))) Tai nerodiklis....
O su kuprine tai vazinesis dabar 4,10 metu. Ta kuprine nors ir sunki, nes su remu, bet labai faina, nes pasaidaro kelionems kaip tempiama ant ratuku kuprine, arba pats paspirtukas susideda i kuprines vidu, kas yra aktualu jei kur reikia palikti - pvz darzelio spinteleje ar pan....O kaina pigesne nei perkant tik paspirtuka:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 23 rugpjūčio 2016 - 14:14
QUOTE(R-jazz @ 2016 08 23, 14:13)
Maniskis ant paprasto micro (tas kur raso nuo 5 metu, o ne mini micro) vazinejosi nuo 1,2 metu, dar vaiksciojo svyruodamas, o su paspirtuku normaliai varydavo, visas miestas zvengdavo ziuredami:))) Tai nerodiklis....
O su kuprine tai vazinesis dabar 4,10 metu. Ta kuprine nors ir sunki, nes su remu, bet labai faina, nes pasaidaro kelionems kaip tempiama ant ratuku kuprine, arba pats paspirtukas susideda i kuprines vidu, kas yra aktualu jei kur reikia palikti - pvz darzelio spinteleje ar pan....O kaina pigesne nei perkant tik paspirtuka:)))

thumbup2.png, tuomet tikiuosi ir mums nebus problemu wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 08 23, 10:14)
aha man irgi įdomu

dar ir Vilniaua Vichy parkas domina, nes kai paskaičiavau, kiek gaunasi mums 6 nueit, tai kosmosas kažkoks

Vichy bilietus kelis kartus maciau Betoje arba Grupiniam pigiau. Ir dar rudeni jie parduoda abonementus metams - jeigu daznai lankytis tai gal apsimoketu.
Atsakyti
Kas su manim pirko kava - tai ji jau pas mane smile30x30.png pagaliau. Atrodo, kad viskas atkeliavo, bet suziuresiu tik vakare...
Kam skubu - rasykit, galesit pasiimti siandien wink.png
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 08 23, 13:11)
Aš nerinksiu, neturiu net kreditinės kortelės  rolleyes.png Siunčiu jums į AŽ koduką, patikrinkit ar veikia  4u.png

Aciu labai! Kodukas veikua, greitu metu uzsakau.
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 08 23, 16:51)
Aciu labai! Kodukas veikua, greitu metu uzsakau.

Ar susirinko kompanija? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 23, 16:35)
Kas su manim pirko kava - tai ji jau pas mane smile30x30.png pagaliau. Atrodo, kad viskas atkeliavo, bet suziuresiu tik vakare...
Kam skubu - rasykit, galesit pasiimti siandien wink.png

woohoo yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 08 23, 14:27)
turiu 15 proc pirmo apsipirkimo kodą, ar jums netiktų jis?

nesiuncia jie virtuveles:((
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 08 23, 10:14)
aha man irgi įdomu

dar ir Vilniaua Vichy parkas domina, nes kai paskaičiavau, kiek gaunasi mums 6 nueit, tai kosmosas kažkoks

sestadieni buvom vichy parke, tai per skelbiu radau kur kuponus pardavineja 50 % nuolaidai, uz 1 kupona sumokejau 3 eurus, tai bilietas vietoj 25 euru , gavosi 15.50 euro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 23 rugpjūčio 2016 - 15:42
Gal kas renkate MYTOYS, ar galetu koda perleisti. Gal zinote, ar siuncia jie dviracius? Neteko dar per juos nieko pirkti.
Atsakyti