pirksiu is mytoys i lt, i vilniu, noriu uzsakyti siandien. atsiimti zirmunuose, siuskite krepselius i : veslava.grochacka@gmail.com
turiu 10 proc nuolaida.
QUOTE(DdoviliuxX @ 2016 08 23, 09:24)
Na mane jau pasiekė paspirtukai micro ir hudoros pirkti iš windeln.de, tel. nr. nebuvau nurodžiusi, tai prižadino šiandien kurjerio skambutis į duris paspirtukai be priekaištų, mažoji dabar su micro po namus raliuoja
Siuntimas kainavo 11?
Gal kas nors dar planuoja pirkti arba prisijungtu prie windeln.de???
QUOTE(DdoviliuxX @ 2016 08 23, 10:24)
Na mane jau pasiekė paspirtukai micro ir hudoros pirkti iš windeln.de, tel. nr. nebuvau nurodžiusi, tai prižadino šiandien kurjerio skambutis į duris paspirtukai be priekaištų, mažoji dabar su micro po namus raliuoja
o man smagiau atšaukė mano užsakymą,bet kurjeris šiandien atvežė iš atšaukto užsakymo nemokamą žaisliuką
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 23, 09:52)
o man smagiau atšaukė mano užsakymą,bet kurjeris šiandien atvežė iš atšaukto užsakymo nemokamą žaisliuką
Ar kas nors naudojotes jumper.lt paslaugomis,noriu užsisakyti preke iš Lenkijos,kažin ar patikimi?
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 23, 09:52)
anekdotas
man tris uzsakymus atsauke, tai gal triju zaisliuku laukti
QUOTE(Audry @ 2016 08 23, 11:12)
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 23, 11:52)
Sakes...o kodel atsauke??apmoketa,issiusta uzsakyma??kada pirkote?
QUOTE(sviliuke @ 2016 08 23, 10:36)
Siuntimas kainavo 11?
taip 11 eu siuntimas kainavo
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 23, 10:52)
vadinasi nėra kada liūdėti
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2016 08 23, 11:12)
Gal kas prijungtu prie Tesco Direct Vilniuje arba su persiuntimu? Dekui
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 23, 11:29)
Sakes...o kodel atsauke??apmoketa,issiusta uzsakyma??kada pirkote?
Kai mano atšaukė-jūs prisipirkot ir jums išsiuntė visoms, o man ne
Aš taip pat jau gavau paspirtukus, ne daug užsakinėjau - tik 2vnt