Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 08 22, 09:52)
na nepūkinius gal lengviau prižiūrėt smile30x30.png bet pernai vyresnei turėjau Jcrew factory pūkinį paltuką- tai nors teplus buvo nes šviesus, bet su džiovykle skalbiant- tai jokių bėdų išplauti nebuvo smile30x30.png
man kažkaip atrodo smagiau pūkiniai rūbai  4u.png
ai..dar Carters kombius vyresnioji nešiojo - tai irgi striukės jų labai smagios buvo...nors ir ne pūkinės
Tai sunku pasakyt vienareikšmiškai kas geriau smile30x30.png man rodos čia jau žiūri koks modeliukas gražesnis ar spalvos ir tiek smile30x30.png

Svarbiausias kriterijus šiluma. Mes turėjome Huppa paltuką, tikrai šilti, vat kaž ką analogiško tik kur pigiau parsiust, nes čia kainytės užkeltos.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 22, 10:04)
O kuris yra tas uzsakymo numeris? Nes paskyroj yra "Auftrag Nr.", tai jis vienoks, o paspaudus tas Trakingnummer dhl puslapyje meta kitoki ir jokios info nemeta.
As tokio laisko is dhl isvis negavau...po uzsakymo praejus gal 3 dienom pati parasiau windeln ar issiunte mano uzsakyma, tai va toki atsakyma gavau:

o is trackandtrace laisko negavot?

tracking numeris buna ju laiske apie issiuntimo patvirtinima, laiskas ateina is trackandtrace@dhl.com

o jei ir negavot, paspaudus prie savo uzsakymo "Trackingnummer" Jums ji parodo dhl puslapyje. Ta numeri ir veskit i LP express paieska. Kai siunta bus jau LT, ja rodys
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 08 22, 08:10)
Merginos,

priminkite, kaip ten su next.co.uk - per adreso nuomą negaliu užsakyti?
Tik per SM tarpininkę?

jei nuspresite pabandyti, galiu atsiusti jums pakvietima, kuris duos 20 svaru nuo 50 svaru sumos. Galioja ir sale prekems. Jei idomu oarasykite i az.
Atsakyti
Mano windeln užsakymas nuo praeito antradienio vis dar neišsiųstas... "in Bearbeitung" rolleyes.png Jaučiu, reiks parašyt ir pakibint juos.

Turiu dar prašymą - gal gali kas pakonsultuot, kaip per PA sujungti skirtingų gavėjų siuntinius? 4u.png Pamenu, kad buvo čia taip dariusių. Reikia jiems iš anksto parašyt, prieš formuojant sąskaitą? Ką rašyt - "norėčiau, kad mano siuntinį atsiimtų xxx gavėjas" ar kaip kitaip? Būsiu labai dėkinga už patarimus 4u.png
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 08 22, 11:27)
o is trackandtrace laisko negavot?

tracking numeris buna ju laiske apie issiuntimo patvirtinima, laiskas ateina is trackandtrace@dhl.com

o jei ir negavot, paspaudus prie savo uzsakymo "Trackingnummer" Jums ji parodo dhl puslapyje. Ta numeri ir veskit i LP express paieska. Kai siunta bus jau LT, ja rodys

Ne,negavau...na bet windeln paskyroj kaip suprantu rodo,kad issiusta...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 22, 09:42)
Ne,negavau...na bet windeln paskyroj kaip suprantu rodo,kad issiusta...

Tijriausiai jie dar neseniai tik issiunte, po kiek laiko atsiras normali ingormacija sekimo nuorodoje;)
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 08 22, 10:40)
Mano windeln užsakymas nuo praeito antradienio vis dar neišsiųstas... "in Bearbeitung" rolleyes.png Jaučiu, reiks parašyt ir pakibint juos.
Turiu dar prašymą - gal gali kas pakonsultuot, kaip per PA sujungti skirtingų gavėjų siuntinius? 4u.png Pamenu, kad buvo čia taip dariusių. Reikia jiems iš anksto parašyt, prieš formuojant sąskaitą? Ką rašyt - "norėčiau, kad mano siuntinį atsiimtų xxx gavėjas" ar kaip kitaip? Būsiu labai dėkinga už patarimus 4u.png

rasot jiems laiska su prašymu,kad prijuntu prie to xxx smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 21, 09:27)
Kur perkat eterinius aliejus, kai iherb pritaike ribojimus? Kuriuose lietuviskuose psl pardavineja kokybiskus aliejus uz protinga kaina?  4u.png KN tokie brangus  rolleyes.png

Aš iš aroma-zone.com siunčiuosi smile30x30.png
Atsakyti
Kas su manim jungesi windeln, informuoju, kad issiunte 4u.png
Kaip matau ten tikrai atskira fura i lt biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 22, 11:06)
rasot jiems laiska su prašymu,kad prijuntu prie to xxx smile30x30.png

Ačiū! Taip ir padarysiu smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(VVVVioleta @ 2016 08 21, 22:29)
Labai originalus jusu variantas  smile30x30.png
Man labai pasiteisines is iherb sis difuzeriukas automobiliams - naudoji eterinius aliejus, kokie tik patinka  4u.png
http://www.iherb.com...-Diffuser/34926

Uzlasini 4-6 lašus eterinio aliejaus difuzoriaus juosteles ir ijungi jį i žiebtuvėlio lizda. Laikosi kvapas  iki 3 valandų.

Oo ačiū už variantą 😊
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 08 22, 08:15)
O jus pranciziskai skaitot viska? Gal kur galima puslapi nusatytyti i anglu kalba, kad tvarkingai rodytu, nes as nieko nei bum bum  blush-anim-cl.png

Geras:))) Nu ne...ne prancuziskai:) As kai nustaciau sali savo acounte LT, tapo viskas angliskai (pabandykit taip: http://lt.showroomprive.com/)...
O siuntiniai beje ateina is Belgijos per DPD - ir siandien vyrukas atnese tiesiai i namus du siuntinukus....
Dar man patiko, kad bent jau per crazydealus visas prekes gavau reliai per 1-max2 savaites, kai venteje reikdavo laukti po menesi ar daugiau:)))
Aisku baigesi crazydealai ir neliko tokiu stebuklingu kainu, na bet lauksiu ziemos:))
Jei kam dar reikia pakvietimu - rasykite i az savo meila.... 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 22 rugpjūčio 2016 - 10:23