Renku SD Vilniuje.
noreciau uzsakyti antradieni vakare. prekes atsiimti Zirmunuose.
priimciau dar kelias merginas su nedideliais krepseliais
Turiu atliekamus Biodermos micelinius vandenius (žalius, Sebium H2O)
500ml bonkutė už 8,50Eur
100ml už 2,50Eur
500ml bonkutė už 8,50Eur
100ml už 2,50Eur
QUOTE(nieko_sau @ 2016 08 22, 08:33)
O aš noriu paklausti, iš kur siunčiat šiltas striukės žiemai. Kokias renkates pukinius ar nebutinai? Čia vaikams.
man vaikam labai GAP patinka o dėl pūkų-tai pūkinės ale kažkiek lengvesnės...bet va pernai turėjom maziukei columbia buga kombinezoną + gap striukę ne pūkinę na ir visai nešalo ji su ta nepūkine striuke
QUOTE(R-jazz @ 2016 08 20, 12:54)
Sveikos, Visoms, kas prasete, issiunciau pakvietimus i schowroomprive.
Vikrotijai neleido siusti, nes parase, kad minetas meilas jau yra vartotojas.
Kazkas klause del naudos - tai nezinau kokia nauda Jums:((( O man standartine - jei kazkas is pakviestuju pirks - pirma karta as gausiu kazkoki vauceri uz ta zmogu - gal 10 euru ar kazkiek....
Sistema analogiska visiems kitiems...
Vikrotijai neleido siusti, nes parase, kad minetas meilas jau yra vartotojas.
Kazkas klause del naudos - tai nezinau kokia nauda Jums:((( O man standartine - jei kazkas is pakviestuju pirks - pirma karta as gausiu kazkoki vauceri uz ta zmogu - gal 10 euru ar kazkiek....
Sistema analogiska visiems kitiems...
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 08 20, 13:05)
R-jazz, aš pasirodo jau buvau prisiregistravusi išparduotuvėje https://www.showroomprive.com/ sumaišiau su kita, į kurią norėčiau pakvietimo
O jus pranciziskai skaitot viska? Gal kur galima puslapi nusatytyti i anglu kalba, kad tvarkingai rodytu, nes as nieko nei bum bum
QUOTE(Bluntė @ 2016 08 22, 09:06)
man vaikam labai GAP patinka o dėl pūkų-tai pūkinės ale kažkiek lengvesnės...bet va pernai turėjom maziukei columbia buga kombinezoną + gap striukę ne pūkinę na ir visai nešalo ji su ta nepūkine striuke
COLUMIJA BUG SET puperinis - pritariu. Mano mergaitem 15 ir 7 metai , tai buga set jau netinka
O su Gap tikrai šilta? Irgi galvoju apie paltuką , tik koks yra esminis skirtumas tarp pikinių ir ne pukinių?
QUOTE(nieko_sau @ 2016 08 22, 09:33)
COLUMIJA BUG SET puperinis - pritariu. Mano mergaitem 15 ir 7 metai , tai buga set jau netinka
O su Gap tikrai šilta? Irgi galvoju apie paltuką , tik koks yra esminis skirtumas tarp pikinių ir ne pukinių?
na nepūkinius gal lengviau prižiūrėt bet pernai vyresnei turėjau Jcrew factory pūkinį paltuką- tai nors teplus buvo nes šviesus, bet su džiovykle skalbiant- tai jokių bėdų išplauti nebuvo
man kažkaip atrodo smagiau pūkiniai rūbai
ai..dar Carters kombius vyresnioji nešiojo - tai irgi striukės jų labai smagios buvo...nors ir ne pūkinės
Tai sunku pasakyt vienareikšmiškai kas geriau man rodos čia jau žiūri koks modeliukas gražesnis ar spalvos ir tiek
Merginos,o kas pristato windeln? kaip jie su manim susisieks, jei net telefono nenurodziu, nebuvo jam laukelio kiek pamenu kai registravaus...savo paskyroj matau, kad siuntinys kaip ir issiustas (Ware hat Lager verlassen), ane? Bet paspaudus ant to "Trakingnummer" nieko man nerodo...va ka raso Zur Sendung "4265......598;" liegen uns derzeit keine Informationen vor."
QUOTE(Perfecta @ 2016 08 22, 09:10)
Merginos,
priminkite, kaip ten su next.co.uk - per adreso nuomą negaliu užsakyti?
Tik per SM tarpininkę?
priminkite, kaip ten su next.co.uk - per adreso nuomą negaliu užsakyti?
Tik per SM tarpininkę?
galit bandyt laime per nuoma, kai kam pavyksta, kai kam ne
man pirmas kartas pavyko (tik teko su jais telefonu pabendraut po uzsakymo del tapatybes patvirtinimo), antras kartas nebepraejo, neprieme mokejimo net antram kartui
Pirksiu kontakt. lęšius iš www.szkla.com
QUOTE(-Braskeele @ 2016 08 22, 09:53)
Merginos,o kas pristato windeln? kaip jie su manim susisieks, jei net telefono nenurodziu, nebuvo jam laukelio kiek pamenu kai registravaus...savo paskyroj matau, kad siuntinys kaip ir issiustas (Ware hat Lager verlassen), ane? Bet paspaudus ant to "Trakingnummer" nieko man nerodo...va ka raso Zur Sendung "4265......598;" liegen uns derzeit keine Informationen vor."
atveza LP express kurjeris, o del telefono nr., tai ji galit kitam kartui irasyti i neprivalomus adreso laukus, bus patogiau, kai kurjeris ji matys
o siam kartui kai siunta pasieks Lietuva (pamatysit per LP express psl koda suvedus, galit paskambinti jiems i ofisa ir paprasyt perduoti kurjeriui jusu tel.nr.
tracking numeris buna ju laiske apie issiuntimo patvirtinima, laiskas ateina is trackandtrace@dhl.com
QUOTE(adriatic @ 2016 08 22, 11:01)
atveza lyg LP express kurjeris, o del telefono nr., tai ji galit kitam kartui irasyti i neprivalomus adreso laukus, bus patogiau, kai kurjeris ji matys
o siam kartui kai siunta pasieks Lietuva (pamatysit per LP express psl koda suvedus, galit paskambinti jiems i ofisa ir paprasyt perduoti kurjeriui jusu tel.nr.
O kuris yra tas uzsakymo numeris? Nes paskyroj yra "Auftrag Nr.", tai jis vienoks, o paspaudus tas Trakingnummer dhl puslapyje meta kitoki ir jokios info nemeta.
As tokio laisko is dhl isvis negavau...po uzsakymo praejus gal 3 dienom pati parasiau windeln ar issiunte mano uzsakyma, tai va toki atsakyma gavau:
Lieber Kunde,
wir freuen uns sehr Ihnen mitteilen zu dürfen, dass wir soeben Ihre Bestellung verschickt haben. Mit dieser E-Mail ist der Kaufvertrag geschlossen.
Im Abschnitt "Versandinfo" finden Sie den Link, über den Sie den DHL-Sendungsstatus Ihrer Bestellung einsehen können. Bitte beachten Sie dabei, dass es ab dem Erhalt dieser E-Mail bis zu 24 Stunden dauern kann, bis der DHL-Sendungsstatus angezeigt wird.
Sollten Sie noch Fragen zur Bestellung oder zur Rechnung haben, stehen wir Ihnen gerne unter kundenservice@windeln.de zur Verfügung.
Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns im Shop begrüßen zu dürfen!
Herzliche Grüße
Ihr windeln.de Team