Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(laiminga_ @ 2016 08 21, 21:45)
Sveikos,

prasau pagalbos labiau patyrusiu - ar imanoma atsisiusti i LT is siu parduostuviu? Kiek verciausi, niekur neraso arba nematau. Arba gal zinot, kuri tarpininke galetu apsiimti?

https://www.assem.nl

http://www.very.co.uk

www.assem.nl - siuncia i Vokietija lyg, tai per nuomos adresa Vokietijoje galima siustis

www.very.co.uk - per UK nuomos adresa

Nuomos adresai lyg pirmoje temos zinuteje
Atsakyti
Sveikos, is kur berniukams perkate riedzius? Aciu 4u.png
Atsakyti
O yra tukio tema unsure30x30.png ar as nematau blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 21, 23:10)
O yra tukio tema unsure30x30.png  ar as nematau blink30x30.png

tema yra, bet ji užrakinta Limcamcos prašymu, dėl atostogų 🌻
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 21, 22:24)
tema yra, bet ji užrakinta Limcamcos prašymu, dėl atostogų 🌻

Aisku, gal pamenat iki kada atostogos? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 21, 23:28)
Aisku, gal pamenat iki kada atostogos? 4u.png

Tukio tema - rašo, jog iki 19 dienos, pirma siunta po atostogų iškeliauja 24 dieną 🌻
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 08 21, 22:33)
Tukio tema - rašo, jog iki 19 dienos, pirma siunta po atostogų iškeliauja 24 dieną 🌻

Atleiskit, kad klausineju, bet kuris laikas nieko nesisiunciau per nuoma, tai truputi atitrukau ax.png 4u.png

O kokia dabar ten situacija su kooperacija gal zinote 4u.png ar galiu prasyti, kad man idetu? Nes man reikia i namus gauti, bet 7kg nesurinksiu:(
Atsakyti
kokius waterproof rubus perkat vaikams ir sau? kokios firmos geros?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 08 21, 23:41)
Atleiskit, kad klausineju, bet kuris laikas nieko nesisiunciau per nuoma, tai truputi atitrukau ax.png  4u.png

O kokia dabar ten situacija su kooperacija gal zinote 4u.png  ar galiu prasyti, kad man idetu? Nes man reikia i namus gauti, bet 7kg nesurinksiu:(

gal kas kitas atsakys, nes niekada nesinaudojau adreso nuomos paslaugomis, tai net neįsivaizduoju... ar bandykit emailą jiems rašyti 🌻
Atsakyti
O gal kas iš vilniečių šią savaitę laukia siuntinio per PA ir galėtų ir mano tuo pačiu paimti? (pamenu, kad buvo rašyta, jog galima taip sujungti) 4u.png Nes mano atkeliauja vos 150 g siuntinukas ir labai reiktų jo kuo greičiau, tai kaupt nenoriu... Būčiau baisiai dėkinga smile30x30.png
Atsakyti
Gal hatley kombius kuri tureje? Ir nakiki.prijungtumet?
Atsakyti
O aš noriu paklausti, iš kur siunčiat šiltas striukės žiemai. Kokias renkates pukinius ar nebutinai? Čia vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 22 rugpjūčio 2016 - 07:38