Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

QUOTE(gaga1 @ 2008 12 14, 21:14)
musu maziausiam kleckiui 1m 8 men ir kokias 3 sav labai prastai miega naktimis, klykia ne savo balsu neimanoma susisneketi nereaguoja, mane stumia... ir uzmiega siaubingai, pati esu jau isitempusi ir sunkiai uzmiegu

mums irgi 1 metai ir 8 menesiai, miegojo nuo 3 men iki kokiu 1 metu 5 men kuo geriausiai, be prabudimu pe arbatu ar pieno gerimu, dabar jau geru pora menesiu siaubas, rekia blaskosi i nieka nereguoja, turi sedeti prie lovytes, bet vis tiek nemiega, pas mus lovoj irgi nemiega, tai puse naktis blaskomes po visus namus vedziojam visur kad neverktu nklyktu, siandien uzmigom tik 5 val ryto, jau net nz ka galvoti, bet be priezasties irgi negali taip buti ?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(rgintare @ 2008 12 17, 13:33)
mums irgi 1 metai ir 8 menesiai, miegojo nuo 3 men iki kokiu 1 metu 5 men kuo geriausiai, be prabudimu pe arbatu ar pieno gerimu, dabar jau geru pora menesiu siaubas, rekia blaskosi i nieka nereguoja, turi sedeti prie lovytes, bet vis tiek nemiega, pas mus lovoj irgi nemiega, tai puse naktis blaskomes po visus namus vedziojam visur kad neverktu nklyktu, siandien uzmigom tik 5 val ryto, jau net nz ka galvoti, bet be priezasties irgi negali taip buti ?! g.gif

Dar buna, kad tokio amziaus vaikuciams raumenukus skauda verysad.gif Kadangi jie stipriai auga, tai kai kuriems ir skausmai prasideda unsure.gif Kai kuriems padeda kojyciu ar rankyciu glostymas, bet aisku ne visiems..
Atsakyti
Mano mažylė iki metų visą naktį išmiegodavo puikiai, po 12 val. Dabar pradėjo prabudinėti, atsistoja, verkia, kartais net nepabudus, pasupu ir užmiega, net po keliskart per naktį. Dygsta krūminiai dantukai. Manau dėl to.
Atsakyti
Mano mažėlis irgi labai prastai naktį miega. pamiega iki kokių 12 val, o tada tai jau kas valandą keliojasi, tai jam gerti tai dar ne=žnia ko, kui2iasi , lipa, verkia. bandžiau SEDALIA sirupą, bet nė velnio nepadėjo. Žiauru, kai neišsimiegojus reikiaį darbą eiti. g.gif
O ir vyresnėlis dar kartais naktį prabunda.
Atsakyti
4u.gif mums jau 1m.9men. nuo pat gimimo iki dabar nera ismiegojas visos nakties nepabudes. doh.gif ir seip jis nera is tu miegaliuku biggrin.gif naktineja ilgiauei o ryte neimanoma pazadinti doh.gif daba eina miegoti apie 3val nakties nakti 3-4 kartus pabunda pazirze as ji panesioju ir vel miega.o ryte pabunda 11-12val diena miega pora valandeliu(po lauko)kaip angelelis biggrin.gif
nenumanau kaip ta rezima pakeisti g.gif apie ramu nakties miega jau net nesvajoju. wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2008 06 05, 18:43)
O pati maitinai? Nes kazkaip susiduriau su tokiais pavyzdziais, kad kurie misinelius valgo, tai nuo kudikystes gerai miega, o kai pati maitini - tai ir ilgai tenka nemiegoti  doh.gif

mano jaunesnė dukrytė ir MP gėrė , ir miegojo kuo puikiausiai nuo gimimo. o va berną irgi po šiai dien maitinu ir nežinau kur jį dėt-čia mamos rašo kad po 3-6 kartus atsikelia. man kai tik tiek atsikelia , tai sakau ,kad laaaabai gerai miegojo . nuo 11 mėn. tai 15min miega , 10-15žaidžia ar cypia.visa laimė , kad man ne aštuoniolika , ir miego jau užtenka kiek pavyko numikt . būna ir visai nepavyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odalija: 19 gruodžio 2008 - 17:46
user posted image
Atsakyti
Oi mamaitės, kaip gerai, kad radau šią temelę. Žiūriu, kad ne aš viena tokia, kuri baigia nuprotėti nuo vaiko zirzimo ir nemiegojimo. Jau maniau, kad su manim kažkas negerai, nes ir pikta būnu, ir nesusitvarkiusi, ir troba apkuista, o daryti jau nieko nebesinori. O paskaitai žurnalą - Liepa Kiauleikytė-Rimkevičienė - švyti, Beata Nickolson - švyti, Jurgita Krivickienė - švyti, pažiūri kokį filmą - ten vaiką ramiausiai pavalgydina (aš su valgymu vargstu lygiai taip pat kaip su miegu) ir tas patenkintas miega pusę filmo, o paskui lovytėje patenkintas vartosi. Vienžo, visi vaikai kaip vaikai - auga patys, o tik aš čia kaip blūdstva blaškausi. Bet dabar jau raminuosi, kad yra pasaulyje ir tokių kaip mano mažiukų.
Atsakyti
mūsų vaikas taip pat nemiega, nuo gimimo nėra išmiegojęs ilgiau 5 val... paskaičius jūsų post'us tapo ramiau, kad nors ne vieni taip vargstam 4u.gif stiprybės nemiegalių mamoms 4u.gif supermama.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif . Ziuriu, kad tokiu kaip as daug ax.gif . Net palengvejo, o maniau, kad kazkas nenormalaus pas mus. Nuo vaiko gimimo dar nemiegojau nei vienos nakties ramiai, vis laukiu, laukiu, sakau, gal isaugsim kada nors g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2008 12 17, 15:22)
Mano mažylė iki metų visą naktį išmiegodavo puikiai, po 12 val. Dabar pradėjo prabudinėti, atsistoja, verkia, kartais net nepabudus, pasupu ir užmiega, net po keliskart per naktį. Dygsta krūminiai dantukai. Manau dėl to.

maniskis irgi iki metu miegojo kuo puikiausiai.Dabar kaip jam uzeina, kartais visa nakti ismiega, o kartais keliasi po kelis kartus ir klykia kaip skerdziamas.Nezinau kas jam darosi.
Atsakyti
as per metus laiko gal pora naktu esu ismiegojus po visa nakti. buvom jau lyg susitvarke ir pradeje ramiau miegoti, kad tik 1-2 kartus reikdavo keltis, o dabar ziuriu vel kazkas pasidare, nenori mano vaikis miegoti nors tu ka, na jis miega, bet verkia per miegus, vartosi siaubingai, mes miegam kartu su paulium, tai ziurek jau ir ritasi ant manes, tai sianakt esu tokia be miego...o reikia budeti iki 20 val...
Atsakyti