Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 26, 19:23)
Esu girdėjusi,kad vasaros metu reik mažiau tiroksino,o žiemą ir pavasarį -daugiau mirksiukas.gif Beje,daugelis mano pažįstamų ilgamečių ligonių taip ir gydosi.
vat įdomu,kaip jie tą trūkumą\perteklių  nustato,jei vieni gyd.sako gėrus,kiti-negėrus vaistų.Ir logiškai pagalvojus ,bent man,kai  sekmadieniai geriu 125mg tiroksino,jau po gero pusvalandžio ima kalatotis širdis.O kai visą savaitę po 65mg-ramu.Vadinas mano organizmas greit vaistą savinasi,ar kaip?Tai tada ir tyrimo rodikliai turėtų būti tiksliausi negėrus vaisto hmm.gif
Mokėjai už lt3?
Ai ,tiesa,dar imunologė sakė D tyrimą pasidaryt.Ir patarė ,jei yra trūkumas,ampulinio nenaudot,o geriau aliejiniu pagrindu

-+*
Vit. D tyrimas yra mokamas, mokejau 15e.Tai šeimos gydytoja išraše ampulini 200 000 stiprumo.Kai skydliaukes nebera saule su tiroksinu nieko bendro neturi. kurie turi puse skydliaukes, tai tie gali susimazint. Kai neturi organo, tai nera kam jos perdirbti.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 26, 19:29)
Nebandei tų Šiuslerio druskų?Ar įsitikinimas,ar tikrai jos,bet su joms ir susitvarkiau.O su Calcigrano triguba doze rodiklių nepasikėliau
kas pusmetį daraus tth.Turėjau kovą ,bet pražiopsojau registraciją,tai dabar balandžio 6d.ai,tiesa,gi darė kai dilgėlinę lapkritį gydė,bet taip ir nesužinojau duomenų,tiek pasakė,kad norma

Vartojau druskas, nepamenu jau skaiciu, bet man neveike. O va sunui padejo. Skrandzio uzdegima turejo, praktiskai issigyde. Tik urgi nr nebepamenu.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 26, 19:29)
Nebandei tų Šiuslerio druskų?Ar įsitikinimas,ar tikrai jos,bet su joms ir susitvarkiau.O su Calcigrano triguba doze rodiklių nepasikėliau
kas pusmetį daraus tth.Turėjau kovą ,bet pražiopsojau registraciją,tai dabar balandžio 6d.ai,tiesa,gi darė kai dilgėlinę lapkritį gydė,bet taip ir nesužinojau duomenų,tiek pasakė,kad norma

Vartojau druskas, nepamenu jau skaiciu, bet man neveike. O va sunui padejo. Skrandzio uzdegima turejo, praktiskai issigyde. Tik urgi nr nebepamenu.
Atsakyti
Labas, pasitikrinau pirma karta skydliauke ir cholesteroli. Skydliaukes tyrimai nedziugina. Esu pasimetusi ir sunerimusi. Gal kas galite pakomentuoti:
Tth 4.49 norma 0.27-4.20;
Lt4 16.96 norma 12-22
Ft3 4.24 norma 3.10-6.8
Anti tpo 59 norma 0-34
Kaip suprantu negeras tyrimas tth ir anti tpo.
Gal kas is patirties ka parasytu.
Mano nusiskundimai butu: svorio nekritimas nors sportuiju ir riboju maista, antsvorio neturiu, slenka ir trupa plaukai, esu jautri, nemiga ir galvos skausmas vargina. Geriu daug vandens. Man 40.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2018 04 20, 08:25)
Labas, pasitikrinau pirma karta skydliauke ir cholesteroli. Skydliaukes tyrimai nedziugina. Esu pasimetusi ir sunerimusi. Gal kas galite pakomentuoti:
Tth 4.49 norma 0.27-4.20;
Lt4 16.96 norma 12-22
Ft3 4.24 norma 3.10-6.8
Anti tpo 59 norma 0-34
Kaip suprantu negeras tyrimas tth ir anti tpo.
Gal kas is patirties ka parasytu.
Mano nusiskundimai butu: svorio nekritimas nors sportuiju ir riboju maista, antsvorio neturiu, slenka ir trupa plaukai, esu jautri, nemiga ir galvos skausmas vargina. Geriu daug vandens. Man 40.

Tyrimai tikrai ne tragiški. Seleno pagerkite. Man plaukams silicea gelis padėjo, pasiskaitykite vaistai.lt. as internetu užsisakiau, pigiau.
Aš pati pasidaryčiau nevalgius cukrų, šlapimo tyrimą ir šlapalą su kreatinu.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 04 20, 11:25)
Tyrimai tikrai ne tragiški. Seleno pagerkite. Man plaukams silicea gelis padėjo, pasiskaitykite vaistai.lt. as internetu užsisakiau, pigiau.
Aš pati pasidaryčiau nevalgius cukrų, šlapimo tyrimą ir šlapalą su kreatinu.

Pries tyrimus as pati naudoju multivitaminus ir biotino kapsules bei plaukams skirtus vitaminus. papildomai gelezies vitaminus ir zuvies taukus. bet to darau ivairiu alieju kaukes, situacija prasta, plaukai isploneje, sausi, luzta per puse. oda nuolat sausa, bet kaltinau sildymo sezona, saule ir t.t.
aciu uz patarima del papildomu tyrimu. siaip dabar darytas kraujo tyrimas kai kuriuos rodiklius rodo ne normose. detalesni paaiskinima del kraujo tyrimo gausiu tik kita savaite.
o gal tikslu pavadinima del silicea gelio galite parasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 20 balandžio 2018 - 10:36
QUOTE(zygintama @ 2018 04 20, 10:34)
Pries tyrimus as pati naudoju multivitaminus ir biotino kapsules bei plaukams skirtus vitaminus. papildomai gelezies vitaminus ir zuvies taukus. bet to darau ivairiu alieju kaukes, situacija prasta, plaukai isploneje, sausi, luzta per puse. oda nuolat sausa, bet kaltinau sildymo sezona, saule ir t.t.
aciu uz patarima del papildomu tyrimu. siaip dabar darytas kraujo tyrimas kai kuriuos rodiklius rodo ne normose. detalesni paaiskinima del kraujo tyrimo gausiu tik kita savaite.

Niekada gyvenime nenaudokite tiek daug papildų vienu metu. Yra vit , lurie pjaunasi tarpusavyje. O multikai, tai tik organizmo išvertimas iš pusiausvyros. Tiek visko vienu metu, neaišku kaip ir ka reikia pasisavinti.
O geležies, aš daraisi feritino tyrimą, jis realiausiai parodo ar organizmas turi geležies atsargų.
Taip ir vadinasi silicea gelis. Reikia gerti kokius du mėn iš eilės. Turint skydliaukės problemų ir toms, kurioms pašalinta skydliaukė, plaukai visada slenka, nors ir tyrimai yra geri. Man pašalinta skydliaukė, tyrimai puikūs, o plaukai slenka, sausi, oda pleiskanoja. Nevartoju miltinių dalykų, kepto, rūkyto, garinu praktiškai ka galima garinti, bet matomai yra dalykų, kurie mokslui nepaaiškinami, kodel taip yra.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2018 04 20, 11:34)

abejoju, kad plaukai slenka del tiroidito, jis nezymus pas jus. Pas mane ATPO 400, bet plaukai neslenka.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 04 20, 16:23)
abejoju, kad plaukai slenka del tiroidito, jis nezymus pas jus. Pas mane ATPO 400, bet plaukai neslenka.

kA GALETUMETE PATARTI IS PATIRTIES, KOKIO MAISTO IR KO VENGTI AR KA VARTITI, KAD BUKLE PAGERINTI DEL SKYDLIAUKES VEIKLOS BE VAISTU?
Atsakyti
Pazystamai tth biški per didelis, tai endo liepe puse metu kas antra menesi pagerti seleno, o po to vel pasirodyt.
Atsakyti

Sveikos, gal kažkuri pakomentuotumėte: vasario mėn dariausi skydliaukės tyrimus: TTH- 3,21 FT4 - 14,40 Ir vitaminą D, kuri buvo sakė, kaip pas pensininke 12, nezinau tik kokie matavimo vienetai. Dabar vakar pasidariau vėl ir rezultatas toks: TTH-1,76 FT4-16,53 Gėriau tik vitaminą D po pirmo tyrimo. Jokių vaistų nevartojau. Ar galėjo būti taip, kad čia vitaminas d sumažino tą tth, ar jis turi įtakos skydliaukės veiklai jei trūksta vitamino d. Ačiū už atsakymą. .

Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2018 04 27, 14:28)
<p>Sveikos, gal kažkuri pakomentuotumėte: vasario mėn dariausi skydliaukės tyrimus: TTH- 3,21 FT4 - 14,40 Ir vitaminą D, kuri buvo sakė, kaip pas pensininke 12, nezinau tik kokie matavimo vienetai. Dabar vakar pasidariau vėl ir rezultatas toks: TTH-1,76 FT4-16,53 Gėriau tik vitaminą D po pirmo tyrimo. Jokių vaistų nevartojau. Ar galėjo būti taip, kad čia vitaminas d sumažino tą tth, ar jis turi įtakos skydliaukės veiklai jei trūksta vitamino d. Ačiū už atsakymą. .</p>

Mano manymu Tth norma yra iki 4,2, o jusu tik 3,21. Tai pas jus viskas ok.
Tf4 norma yra iki 22. Pas jus tik 14,4. Irgi norma. Gal kitu ridmenys yra blogi? Arba ehoskopija skydliaukes bloga situacija rode?
Mank Tth yra 4,9 virsija nofma ir anti tpo yra virs normos. Gydytoja sake nieko baisaus. Irgi rekomendavo issitirti D vitamina kieki kraujyje. Ir uzrase skydliaukes ehoskopijai.
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2018 04 27, 14:28)
<p>Sveikos, gal kažkuri pakomentuotumėte: vasario mėn dariausi skydliaukės tyrimus: TTH- 3,21 FT4 - 14,40 Ir vitaminą D, kuri buvo sakė, kaip pas pensininke 12, nezinau tik kokie matavimo vienetai. Dabar vakar pasidariau vėl ir rezultatas toks: TTH-1,76 FT4-16,53 Gėriau tik vitaminą D po pirmo tyrimo. Jokių vaistų nevartojau. Ar galėjo būti taip, kad čia vitaminas d sumažino tą tth, ar jis turi įtakos skydliaukės veiklai jei trūksta vitamino d. Ačiū už atsakymą. .</p>

Kokį vit. D gėrėt? Ampulę?
Atsakyti