Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

man kita savaite skydliaukes salinimas..ar vertetu pas gydytoja prasyti naturalaus tiroksino recepto?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 21, 21:36)
Maskatuk,su menisku problemų neturi?

Papildyta:

namuose krapų sėklų neturit?aš tokiu atveju jų arbatos išgeriu[.Ir kojas aukščiau pasidedu einant miegot,prieš tai gerai įmasažavus kokiu kojų geliu].Nors,tada bus jau naktis bemiegė.Bet gal geriau,nei tą veržimą kentėt?
Na ką,raunu ryt neaiškion procedūron.Labiausiai kankina nežinia.Jei bent patenkinamai jausiuos,aprašysiu grįžus,kas do malonumas ta bioterapija mirksiukas.gif

Nu tep, buvo nedidele trauma menisko, viskas islenda.
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2018 02 22, 21:22)
man kita savaite skydliaukes salinimas..ar vertetu pas gydytoja prasyti naturalaus tiroksino recepto?

kas cia per stebuklas " naturalus tiroksinas" biggrin.gif

Kiek zinau, natural tiroksina zmones gauna tik naudodami kiaules dziovinta skydliauke, bet lietuvoj jo negausit, recepto- juo labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 02 23, 09:16)
kas cia per stebuklas " naturalus tiroksinas"  biggrin.gif

Kiek zinau, natural tiroksina zmones gauna tik naudodami kiaules dziovinta skydliauke, bet lietuvoj jo negausit, recepto- juo labiau  biggrin.gif

Lietuvoje tikrai negausite net ir su vardiniu receptu, as geriau, moteris is forumo man buvo atidavusi, nei man nei jai tth neatstate, idomus naudojimas, mazos kapsulytes, ciulpti reikia ten 2 ar 3 k i diena, jau nepamenu. Nors vis atsiranda jaunu mediku, kurie gal prades ir naturalu siulyti.
Atsakyti

Sveikos, 

buciau dekinga jei kazkuri pakomentuotumete.

Pasidariau profilaktiskai skydliaukes hormonus:

TTH- 3,21

FT4 - 14,40

Cia tyrimai negeri reikia eiti pas gydytoja? Kaip ir i normas telpu, bet kad pasiskaiciau kad TTH turetu butu iki 2,5. Tai nelabai suprantu, cia tas normas. Aciu. 

Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2018 02 26, 01:40)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>buciau dekinga jei kazkuri pakomentuotumete.</p><p></p><p>Pasidariau profilaktiskai skydliaukes hormonus:</p><p>TTH- 3,21</p><p>FT4 - 14,40</p><p></p><p>Cia tyrimai negeri reikia eiti pas gydytoja? Kaip ir i normas telpu, bet kad pasiskaiciau kad TTH turetu butu iki 2,5. Tai nelabai suprantu, cia tas normas. Aciu. </p>

Iki 2,5 vaisingumo specai pataria norinčioms pastoti ir nėštumo metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramce: 26 vasario 2018 - 08:15

Laba diena,

aciu uz atsakyma. Bet kaip suprantu tas mano TTH didokas. Idomu ar cia verta kokius jodo preparatus pagerti ir selena. Ar suoliuoti pas gydytoja. 

Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2018 02 26, 11:17)
<p>Laba diena,</p><p></p><p>aciu uz atsakyma. Bet kaip suprantu tas mano TTH didokas. Idomu ar cia verta kokius jodo preparatus pagerti ir selena. Ar suoliuoti pas gydytoja. </p>

Didokas būna 10, pas moteris ir 20, ir 30 buna. Jusu TTH yra geras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2018 02 26, 10:17)
<p>Laba diena,</p><p></p><p>aciu uz atsakyma. Bet kaip suprantu tas mano TTH didokas. Idomu ar cia verta kokius jodo preparatus pagerti ir selena. Ar suoliuoti pas gydytoja. </p>

O kokios laboratorijos normos, kiekviena turi savo parametrus. Tyrimai normalus. Kad visai ramiau butu, echoskopija galite pasidaryti.
Atsakyti
pasidariau aš savo TTH-2.01 bigsmile.gif Norėjo aną kart didinti vaistus, bet dabar paliko tik 50 mg. Echoskopas rodė skydliaukę sumažėjusią, sakė galėtu būt ir didesnė, bet guziuku nera. Tiesa, lytinių hormonų atsakymai nedžiugina, menopauze unsure.gif Pasirodo būna ir keturiasdešimties blink.gif
Atsakyti
Man lytinis hormonas kaip ir tvarkoj, bet menesines labai nereguliarios ir skirtingos. Tai jauciu tai nuo mazesnio FT4..
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2018 02 27, 09:42)
Man lytinis hormonas kaip ir tvarkoj, bet menesines labai nereguliarios ir skirtingos. Tai jauciu tai nuo mazesnio FT4..

aš galvoju, ar tik nebus man čia nuo skydliaukės, nes iki dabar normaliai buvo, bet po to uždegimo, tai būna, tai vėl nebūna ax.gif
dabar su skydliauke jau, kaip ir geriau, matysiu, kaip dabar bus su tom mm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 27 vasario 2018 - 10:22