Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 21, 14:30)
iki kelių net nenešioju,bo tokio bezrazmierno dydžio Lt net nesu mačius..Perku medvilnines trumpas ,tik jose riešuose nėr tos tvirtos gumyčių juostos..Lyg Skinija ar Sparta jas gamina..Dabar neturiu nei vienų su etikete,bet vnž.tos iš brangesnių...
iki dilgėlinės man nedegdavo,o dabar dega tos vietos ,kur plėmas formuotis pradeda.O šiaip,tai man pastoviai šalta,su vilnonėm kojinėm,storu megztiniu gryčioj,nors +23 šilumos.Miegu su vilnone antklode ir dar vilnonis storas pledas ant viršaus.Labai retai būna šilta
Papildyta:

skauda,bet man daugiau rankos ir kojos,ypač pirštai.Endokr.gydytoja sakė,kad dėl D trūkumo.Gėriau jau tris ampules,jokio skirtumo,neišnyko jie.Sekančią kovo mėn gert.

aš tik truųmputes nešioju, visą žiemą taip ir ant viršaus jeigu šalčiau medvilnines, perku Spartos, kaina akcija būna 40 proc. ax.gif šiaip visada buvau šilumos mėgėja, man ir prie +30 megstuko reikėjo. Dabar atvirkščiai, šilumos nepernešu, šią vasarą prie karščių sunku buvo žiauriai doh.gif
Aš gėriau berods Videron lašiukus šešias savaites, po to pirkau tabletes ir gėriau profilaktinę dozę. Tada po trijų mėn. pakartojo tyrimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 20, 16:38)
Toj pacioje santaru laboratorijoje darete tyrimus? Pasidarykite pati kitus tyrimus savo iniciatyva. Nu kazkaip didelis sokinejimas.

Ne, laboratorijos skirtingos, pusmecio tarpas. Na eisiu israsa pasiimti, paklausiu ar ne per daug keistas toks sokinejimas mastau.gif
Atsakyti
Dėl tinimų tai aš irgi labai tinstu. Pabundu patinus ir per dieną kažkur išvaikštau. Ryte svoris visada būna didesnis nei vakare.
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 21, 14:01)
man irgi taip pat, ne tik kojinytės, bet ir batai spaudus palieka ir dar tas rytaus veido paburkimas, o dabar net ir nuotraukose pastebėjau aiškai matosis tas paburkimas veido, o apie svorį net nekalbu cray.gif

bet juk gydotes...ir visvien nieko?..nejaugi net vartojant vaistus, gyvenimas negrizta inormalias vezias??...tai kam tada isvis tada vartoti tuos hormonus ar dar koki biesa, jei visvien nieko?
Atsakyti

Gydausi ne taip dar senai, o ar padeda matysim po kraujo atsakymo. Manau, šitos ligos eiga lėtinė, tai ir pagerėjimas su laiku gal ateis. Neaišku, kaip būtų nevartojant tų hormonų

Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2018 02 21, 16:35)
bet juk gydotes...ir visvien nieko?..nejaugi net vartojant vaistus, gyvenimas negrizta inormalias vezias??...tai kam tada isvis tada vartoti tuos hormonus ar dar koki biesa, jei visvien nieko?

nereik pamirst, kad geriam sintetika, ne naturalius hormonus. plius naturaliai kune tiroksino kiekis gali labai siubuot, o mes geriam bukai kasdien ta pacia doze. Tai kas cia gali but gero rolleyes.gif

Bet negert irgi neiseina..Tokios jau tos letines autoimunines ligos- veikia visa kuna, ne taip lengva jas valdyt..
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 21, 14:13)
o kaulų neskauda? maniau, kad dėl vit D trūkumo, bet pasidariau, tai netgi virš normos, kalcis ir magnis irgi norma. Net kartais net suimti peilio negaliu ar tepantis veidą kremu, prilietus jautrūs net veido kaulai unsure.gif

Kalcis ties zemiausia norma. Vit d nedariau. Kelio sanari skauda, toks idomus lyg kaustantis jausmas.
Atsakyti

aš dabar pasičiupinėjau, ko tai blauzdos tokios kietos kietos, tupiant pastebėjau, kad sunku jas sulenkti, sakyčiau ir į tuliką šiandien nevaikštau beveik. Vakar buvau vakare ir šiandien tik gal dešimtą ryto ėjau ir dieną beveik nesinori. Nu, kaip nors iki penktadienio ištrauksiu, penktadienį po piet pas endokrinologę einu. Matysiu, ką sakys, ko tai neramu, o turiu išvažiuoti ilgesniam laikui, jau ir bijau :unsure:

Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 21, 21:44)
Kalcis ties zemiausia norma. Vit d nedariau. Kelio sanari skauda, toks idomus lyg kaustantis jausmas.

Maskatuk,su menisku problemų neturi?

Papildyta:
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 21, 21:51)
<p>aš dabar pasičiupinėjau, ko tai blauzdos tokios kietos kietos, tupiant pastebėjau, kad sunku jas sulenkti, sakyčiau ir į tuliką šiandien nevaikštau beveik. Vakar buvau vakare ir šiandien tik gal dešimtą ryto ėjau ir dieną beveik nesinori. Nu, kaip nors iki penktadienio ištrauksiu, penktadienį po piet pas endokrinologę einu. Matysiu, ką sakys, ko tai neramu, o turiu išvažiuoti ilgesniam laikui, jau ir bijau unsure.gif
</p>

namuose krapų sėklų neturit?aš tokiu atveju jų arbatos išgeriu[.Ir kojas aukščiau pasidedu einant miegot,prieš tai gerai įmasažavus kokiu kojų geliu].Nors,tada bus jau naktis bemiegė.Bet gal geriau,nei tą veržimą kentėt?
Na ką,raunu ryt neaiškion procedūron.Labiausiai kankina nežinia.Jei bent patenkinamai jausiuos,aprašysiu grįžus,kas do malonumas ta bioterapija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 vasario 2018 - 21:40

krapų turiu, sėklų ne :rolleyes: nežinau, vonioje pagulėjau truputį, dabar gulėsiu iškėlus kojas, matysiu ryt kokia savijauta, gal praeis :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 21, 21:51)
<p>aš dabar pasičiupinėjau, ko tai blauzdos tokios kietos kietos, tupiant pastebėjau, kad sunku jas sulenkti, sakyčiau ir į tuliką šiandien nevaikštau beveik. Vakar buvau vakare ir šiandien tik gal dešimtą ryto ėjau ir dieną beveik nesinori. Nu, kaip nors iki penktadienio ištrauksiu, penktadienį po piet pas endokrinologę einu. Matysiu, ką sakys, ko tai neramu, o turiu išvažiuoti ilgesniam laikui, jau ir bijau unsure.gif
</p>

Ir as retai nueinu.. Buna, kad per 10 darbo valandu net iki WC nenueinu ir nejauciu, kad noriu, tik pilvas issipucia.
Sako, kad dar organizmas kaupia skyscius, jei ju nepakankamai suvartojama. Nes as jau bijojau net gert vandeni, ryte tik isgeriu pilna stikline, o dienos begy po gurksneli, jei troskint pradeda..ir i wc neinu, patinka ir surus, ir astrus maistas, tai gal pareguliuot mityba, pradet daugiau gert vandens ir "issiplaus" organizmas unsure.gif
Atsakyti

šiaip aš geriu normaliai, ryte pasidarau termosą su žolytėm, o ąsotį užsipilu su citrina. Per dieną kitą kart dar ir mažai būna. Jau net galvoju, kad gal per daug. Per naktį kojas atleido, bet dar kažkiek jaučiu veržimą, bet ryte atsikėliau su paakiais baisiai išbrinkusiais ir veidas toks, kaip suglamžytas. Batus irgi sunkiai sekėsi įsiauti, paskui pavaikščiojus jau geriau buvo, į tuliką šiandien dažniau lakstau, bent jau ryte, po pietų kažkaip jau rečiau :blink:

Atsakyti