QUOTE(maskatukas @ 2018 02 08, 18:22)
Sutinku, kad neskirs is pat pradziu, bet jei ilgai laikosi hipotireoze ir dozes didinimas suveikia tik kuriam laikui, tai kam kankinti zmogu. Turbut daugelis pastebejo, kad gyd dirba taip kaip raso gydymo protokolai, medikai seno kirpimo, jaunimo praktiskai nera, tai ko noreti. Aplamai, visa musu tevyne jau kaip kiauras maisas, kur duri, ten.skyle.....
Maskatuk,ta jų
pradžia,labai sąlygina.Mums tai atrodo jau pirmi mėn. po operacijos,o jiems pradžia kelis metus užtrunka.Pamenu ,kai
Kriaučiūnienė Sant. akis išplėtė,kad tiroksiną per metus su keliais mėn sustvarkiau.Sako ,negali būt.O aš gi tada jau keturis mėn be jos žinios,o tik su vietinės endo receptu,bei parašu,kad atsakau už visas pasekmes,novothyralį gėriau.Pas mus vietinėj poliklinikoj visi jauni dirba[vyr.gyd.valymą darė,senuosius atleido,o į jų vietą šviežiai iškeptų pasikvietė],su jais ir susitart ir padiskutuot galima,tik tiek,kad juos taip pat taisyklės,reglamentai,ligonių kasos riboja.Šiaip šaunūs,dar nesugadinti žmonės
Papildyta:
QUOTE(matrioska @ 2018 02 20, 11:19)
man buvo minejus gyd. apie sita vaista, bet paskaiciau apie ji ir uzmirsau- skaiciau, kad vezi jis gali sukelt... jusu vietoj as pasiskaityciau daugiau straipsniu apie dilgeline ir bandyciau maista reguliuot. Aisku, tuos priesalerginius tektu vartot ir toliau, bet manau, kad jum pasikartos mano scenarijus- po truputi prades slopt ta liga... juk tas xolair irgi negydo dilgelines- tik slopina simptomus, nieko daugiau...o pasalinis poveikis ziaurus gali but..
Skaičiau apie vėžį.Kiek supratau,kad jį gali sukelti ilgalaikis gydymas
Nuo priešalerginių aš pastoviai mieganti,o plius dar ir tas kojų tynimas .Ankščiau tik čiurnos ištindavo,o dabar iki kelių,blauzdos kaip kaladės...Jokių ilgų batų,o ir pati kūno masė auga,plaštakos kaip vandens pripiltos.
Nemanau ,kad man nuo maisto,greičiau kažkas su kraujotaka.Užeina toks skausmingas šaltis,ne ,ne tas šatkrėtis ,kur prie tiroidito būna,o greičiau į gripą lydintį panašus.Laužo kaulus,skauda sąnarius,kyla spaudimas ,užspaudžia ausis.Ir tada jau ne galūnes,o visą kūną migruojančiomis dėmėmis išmėto.beje,teko savaitgalį dalyvaut jubiliejuje.Na galvojau ,bus kas bus.Kelis stikliukusstipraus gėrimo išgėriau,atšilo kūnas ,dingo visi plėmai.Šiaip ruošiaus tam,kad vidury baliaus,teks važiuot namo,o sėkmingai ir dvylikos sulaukiau.Mb juokės''na ką,teks iš tavęs pijoką daryt

Vaistus geri ir visvien ištinus plėmuota vaikštai,o nuo laipsnių viskas dingo''...