Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(linaluk @ 2018 02 06, 10:47)
nes toks geras buvo tth pries pora men , pagalvojau, kad jau gal pasveikau bigsmile.gif , bet taip nebuna ax.gif

pasveikt neimanoma? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 05, 20:46)
Bet per ketvirtus metus be skydliaukės susigyvenau ir su juo,ir su šaltkrėčiu,ir su kraujagyslių spazmais ,ir su klejojančiais skausmais sąnariuos,ir su svorio didėjimu ir t.t...

Pas mane po nestumo yra isvarza, tik jai nustatyt reikejo 10 metu, tai klubo sanariu skausmai neduoda ramiai miegot, bet lyg susitaikiau su tuom, reiketu sportuot ir apmalsina skausmus..bet vat su svorio augimu tai vargu ar susitaikysiu..blin blin..ir pas Tulcina klizminausi, ir sveikos mityvos kursus pas Kurpiene lankiau ir net uzsakynejau 1200kcal maista i namus, kur buvo padalinta i dienos porcijas..bet nukrenta gal pries menesines koks kg, o tada vel uzsikrauna, jau galvojau isprotesiu, juk visa gyvenima buvau ilekna, kai pradejau storet, tai man atrodo viena didziausiu problemu dabar gyvenime.
Tai svoris taip ir nesusitvarko pradejus gydyma? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2018 02 07, 12:35)
Tai svoris taip ir nesusitvarko pradejus gydyma?  blink.gif  blink.gif

man ne, toliau sėkmingai auga. Eisu darytis tyrimą, matysim situaciją, gydytoja minėjo, kad reiks didinti dozę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2018 02 05, 21:42)
As daviau pries 2 men isgerus , o dabar daviau negerus, tai tarpas gavosi 2 men. O taip geriu kiekviena diena, pastoviai, nepraleidziu nei dienos. Keista ,akip jis cia taip pakilo, velniai griebtu ax.gif

O kodel kas du men. darot tyrimus? Gal doze pakoregavo?
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 07, 14:00)
man ne, toliau sėkmingai auga. Eisu darytis tyrimą, matysim situaciją, gydytoja minėjo, kad reiks didinti dozę unsure.gif

Zinute visoms merginoms. As vel kaip papuga, nu keiskite hormona i novarhyrali, man doze bendra 75 ir tyrimai geri, perskaitikite mano zinutes ir pameginkite, bent zinosit, as irgi bandziau, nes nuo tiroksino didinimas nedave apsoliuciai jokios naudos,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 07, 14:23)
Zinute visoms merginoms. As vel kaip papuga, nu keiskite hormona i novarhyrali, man doze bendra 75 ir tyrimai geri, perskaitikite mano zinutes ir pameginkite, bent zinosit, as irgi bandziau, nes nuo tiroksino didinimas nedave apsoliuciai jokios naudos,

reiks užsiminti gydytojai, nes abejoju ar pats gali vaistus pasikeisti, vistiek nuo gydytojos priklauso išrašys ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 07, 14:28)
reiks užsiminti gydytojai, nes abejoju ar pats gali vaistus pasikeisti, vistiek nuo gydytojos priklauso išrašys ar ne g.gif

Man pasalinta 8 m skydliauke, 6 m tth buvo nuo 17 iki 40, mane gyd apkaltino, kad negeriu vaistu ir tik kele doze, tada as jau pareikalavau sio vaisto ir rezultatai jau 2 metai geri, perejau ir pas kita gyd, kuri lb pritare vaisto pakeitimui. Nereikia pamirsti, kad tiroksina platina garsi farmacine imone, o novathyralis tiesiai is Vokietijos , pas mus neregistruotas, o Olandija, Nyderlandija, Vokietija, naudoja ji placiai.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 07, 15:25)
Man pasalinta 8 m skydliauke, 6 m tth buvo nuo 17 iki 40, mane gyd apkaltino, kad negeriu vaistu ir tik kele doze, tada as jau pareikalavau sio vaisto ir rezultatai jau 2 metai geri, perejau ir pas kita gyd, kuri lb pritare vaisto pakeitimui. Nereikia pamirsti, kad tiroksina platina garsi farmacine imone, o novathyralis tiesiai is Vokietijos , pas mus neregistruotas, o Olandija, Nyderlandija, Vokietija, naudoja ji placiai.

jo, mačiau, kad lenkuose jį perka, ten pigiau, nes kaina tai apie 40 eu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 02 07, 16:23)
O kodel kas du men. darot tyrimus? Gal doze pakoregavo?

Cia taip isejo, pries du men dariausi del skydliaukes, o dabar dare bendra kraujo tyrima,tai sako, galim ir skydliauke papildomai patikrinti. O taip tai kas 6 men,kaip ir visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 07, 16:24)
jo, mačiau, kad lenkuose jį perka, ten pigiau, nes kaina tai apie 40 eu blink.gif

Perku cia , moku 30 eu. Neturiu nieko, kas parvestu is lenku. Kaskur pusantro men uztenka, 1 d visa tab geriu, kita d- tiroksino puse tab ur puse novathyralio. Tiroksino uztat maziau reikia.
Papildyta:
QUOTE(linaluk @ 2018 02 07, 17:37)
Cia taip isejo, pries du men dariausi del skydliaukes, o dabar dare bendra kraujo tyrima,tai sako, galim ir skydliauke papildomai patikrinti. O taip tai kas 6 men,kaip ir visoms smile.gif

Man kas puse metu daro. Ir gyd liepia nieko nekeisti, gerti, valgyt ta diena.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 07, 15:23)

Maskatuk, manau nei vies gydytojas neskirs iškart novothyral.Visi eina lengviausiu keliu,gydo thyroxinu.Pamenu ,kai saviškės paprašiau ,kad išrašytų,ji nė nežinojo,kad toks vaistas yra.
Papildyta:
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 07, 17:24)

Taip,perku jį lenkuose.100/20-100tbl nekainuoja nė dešimt eurų.To kiekio man užtenka 3mėnesiams ax.gif kainų skirtumas akivaizdus
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2018 02 07, 18:56)
Perku cia , moku 30 eu. Neturiu nieko, kas parvestu is lenku. Kaskur pusantro men uztenka, 1 d visa tab geriu, kita d- tiroksino puse tab ur puse novathyralio. Tiroksino uztat maziau reikia.
Papildyta:

Gaila,kad skirtingas dozes naudojam,pasidalinčiau su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
radau ir aš čia pigiau https://www.medpex.d..., bet pasirodo su receptu, o mūsiškių jie nepripažįsta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 07 vasario 2018 - 19:27
QUOTE(*Bj* @ 2018 02 07, 20:25)
radau ir aš čia pigiau https://www.medpex.d..., bet pasirodo su receptu, o mūsiškių jie nepripažįsta schmoll.gif

Ir lenkijoje galioja tik tas paprastas receptas,ten irgi nekompensuoja.Tad ,jei važiuosit,ar ko prašysit,kad atvežtų ,gydytojos prašykit ,kad išrašytų paprastą receptą su veikliosios medžiagos sudėtim.Be recepto jų ten neparduoda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 vasario 2018 - 20:10